Şiddet videoları

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Elimde şiddet gösterdiğine dair videolar var. Bunları en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Yarın sabah gidip darp raporu da alacağım. Yasaktan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım? Acilden mi giriş yapmam lazım?

yasak sorun olmaz ama videolar konusunda dikkatli olun çünkü rızası dışında kişinin ses ve video görüntülerini kaydetmek artık suç Avukata danışın

ve darp raporunun yanı sıra evden uzaklaştırma kararı aldırırsanız boşanma davanıza bu dosyayı eklediğinizde karşı taraf kusurlu sayılıyor bilginiz olsun ve çok geçmiş olsun

Polisi arayıp izin isteyebilirsiniz çıkmak için. Gizli çekilmiş videolar riskli olabiliyor çünkü bildiğim kadarıyla gizli video çekmek suç. Haklıyken haksız duruma düşmeyin bir avukata danışın derim.

Ya ama TV'lerde internette gördüğümüz her şey videoyla çekiliyor ve gayet işleme de konuluyor. Ayrıca gizli değil bana saldırdığı anda video çektim. Önce biraz bekledi sonra kovalayıp saldırdı

Bu tür Olaylarda Yasak yok canım rahat ol git darp raporunu al hemen

Ya ama TV'lerde internette gördüğümüz her şey videoyla çekiliyor ve gayet işleme de konuluyor. Ayrıca gizli değil bana saldırdığı anda video çektim. Önce biraz bekledi sonra kovalayıp saldırdı
Bu şahıs eşiniz mi?
Eşler arası ses kayıtları görüntü kayıtları sorun teşkil etmiyor delil sayılıyor diye biliyorum ama avukatlar cevap yazar mutlaka burada

siz darp raporunuzu alın video kısmı avukatlık bir konu çünkü her davaya konu edilemiyor bu görüntüler

9.30dan önce izne gerek olmadan gidebilirmişim. Bir duş alıp çıkacağım. Bu sefer herşey güzel olacak benim için biliyorum.

Güçlü olun sağlam basın yere tirsik davranmayın dik durun işlerinizi halledip gelin Allah'ım yar ve yardimciniz olsun.

Eskiden korkardım cekinirdim insan hayatta neler görüp neler yaşıyor emniyet ifadeleri ,karakol kapıları avukat ofisleri mahkeme salonları .. hepsini koca sayesinde öğrendim bizi mecbur bıraktılar allahlarindan bulsaicalar

Gene mi saldırdı adı herif. İnşallah bu sefer kurtulursunuz

O kelimeyi kullanmamak için kağıda "darp raporu" yazdım, girişte kayıt alan gevşek bir kadın ve adam bağıra bağıra birbirlerine" bu darp raporu almaya gelmiş, gönder polise , yok yok otursun beklesin" diye alaylı ve terbiyesizce konuşup durdular. İlk aşama bile çok zordu sonrakiler için güç toplamam gerek sanırım.

Öyle dusunme onlar r icin o kadar sıradanki bu raaporlar günde senin gibi en az yüz kişi geliyor. Şu hassasınya ondan öyle düşünüyorsun .güçlü ol hergun daha güçlü yanındayız ...

Karakola veya hastane polisinin yanına gitmen gerekiyor darp raporu için...
Polis olmadan direkt doktordan alamazsın..

arkadaşımın eşi tokat atmıştı arkadaşıma karakola koşup bana vurdu dediği an darp raporu ve uzaklaştırma aldırdı kocasına... burada kadının söylemi yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…