- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
yasak sorun olmaz ama videolar konusunda dikkatli olun çünkü rızası dışında kişinin ses ve video görüntülerini kaydetmek artık suç Avukata danışınElimde şiddet gösterdiğine dair videolar var. Bunları en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Yarın sabah gidip darp raporu da alacağım. Yasaktan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım? Acilden mi giriş yapmam lazım?
Ya ama TV'lerde internette gördüğümüz her şey videoyla çekiliyor ve gayet işleme de konuluyor. Ayrıca gizli değil bana saldırdığı anda video çektim. Önce biraz bekledi sonra kovalayıp saldırdıyasak sorun olmaz ama videolar konusunda dikkatli olun çünkü rızası dışında kişinin ses ve video görüntülerini kaydetmek artık suç Avukata danışın
ve darp raporunun yanı sıra evden uzaklaştırma kararı aldırırsanız boşanma davanıza bu dosyayı eklediğinizde karşı taraf kusurlu sayılıyor bilginiz olsun ve çok geçmiş olsun
Bu şahıs eşiniz mi?Ya ama TV'lerde internette gördüğümüz her şey videoyla çekiliyor ve gayet işleme de konuluyor. Ayrıca gizli değil bana saldırdığı anda video çektim. Önce biraz bekledi sonra kovalayıp saldırdı
siz darp raporunuzu alın video kısmı avukatlık bir konu çünkü her davaya konu edilemiyor bu görüntülerYa ama TV'lerde internette gördüğümüz her şey videoyla çekiliyor ve gayet işleme de konuluyor. Ayrıca gizli değil bana saldırdığı anda video çektim. Önce biraz bekledi sonra kovalayıp saldırdı
Eş demek istemiyorum ama resmi olarak nikahlı olduğum kişi.Arkadaşım konuya açıklık getirmedin kim sana şiddet uyguladı?
Bu sefer lamı cimi yok. Aileme de söyledim eğer ki benden affetmemi isteyecek olursanız beni öldü sayın, reddedin gitsin. Dayanacak gücüm takatim kalmadıGene mi saldırdı adı herif. İnşallah bu sefer kurtulursunuz
O kelimeyi kullanmamak için kağıda "darp raporu" yazdım, girişte kayıt alan gevşek bir kadın ve adam bağıra bağıra birbirlerine" bu darp raporu almaya gelmiş, gönder polise , yok yok otursun beklesin" diye alaylı ve terbiyesizce konuşup durdular. İlk aşama bile çok zordu sonrakiler için güç toplamam gerek sanırım.Güçlü olun sağlam basın yere tirsik davranmayın dik durun işlerinizi halledip gelin Allah'ım yar ve yardimciniz olsun.
Eskiden korkardım cekinirdim insan hayatta neler görüp neler yaşıyor emniyet ifadeleri ,karakol kapıları avukat ofisleri mahkeme salonları .. hepsini koca sayesinde öğrendim bizi mecbur bıraktılar allahlarindan bulsaicalar
O kelimeyi kullanmamak için kağıda "darp raporu" yazdım, girişte kayıt alan gevşek bir kadın ve adam bağıra bağıra birbirlerine" bu darp raporu almaya gelmiş, gönder polise , yok yok otursun beklesin" diye alaylı ve terbiyesizce konuşup durdular. İlk aşama bile çok zordu sonrakiler için güç toplamam gerek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?