Şiddet

Uyak ölçüsü de aradın mi? Tatlı dövmek? Sanirim senin uyguladığın bir metot, ya da benzer anlam taşıyan sözcük ölçüsünden olabildiğince uzakta olay örgüsü arıyorsun. Maalesef tatlı gelmedi hiçbiri, yalnız sizlerden biriyle sevgili olduğum için kahroldum şu an.
Kıyamam.
Biz de kahrolduk.
 
Arkadas ben anlamıyorum surada daha fazla şiddet gorme diye azıcık sert yorumlara catacat cevap veriyorsun. Demek ki oyle hakkını koruyamayan zavallı biri degilsin. Ama sevgilinden dayak yiyorsun. Hala daha olmazı olur yapmaya calışıyorsun. Niye adamın karşısında acizlesiyorsun? Burda cıkardıgın gibi tırnaklarını gercek hayatında da cıkarsana. Yorgunum diyorsun ya emin ol yorgun olmak ölü olmaktan iyidir. 10 aylık sevgili hayatında nefessiz bırakacak kadar sıkıyor boğazını evlenince yada yıllar sonra ne olacak zannediyosun basının ustunde mi tasıyacak?
 
Arkadas ben anlamıyorum surada daha fazla şiddet gorme diye azıcık sert yorumlara catacat cevap veriyorsun. Demek ki oyle hakkını koruyamayan zavallı biri degilsin. Ama sevgilinden dayak yiyorsun. Hala daha olmazı olur yapmaya calışıyorsun. Niye adamın karşısında acizlesiyorsun? Burda cıkardıgın gibi tırnaklarını gercek hayatında da cıkarsana. Yorgunum diyorsun ya emin ol yorgun olmak ölü olmaktan iyidir. 10 aylık sevgili hayatında nefessiz bırakacak kadar sıkıyor boğazını evlenince yada yıllar sonra ne olacak zannediyosun basının ustunde mi tasıyacak?
Hem fikir istiyor hemde garip gördüğümüz bir şeyi söyleyince kendince aşağılamaya calisiyor
 
Aslında çok şaşkınım nasıl olur nasıl yapabilir diye. Utandigimdan sınava gidemedim bugün, acı değil mi? Boynumu oynatmiyorum ve hala pişman değil çünkü ben o seviyeye getiriyorum ilişkiyi öyle diyor ama inan ki ondan üç cümle fazla kuruyorumdur.

Sizin yaptığınız da ondan bir tık doğru değil. İkinizde birbirinizle kapışırsınız anladığım kadarı ile. Varsayalım ki ilişki devam etti gelecekle ilgili planınız nedir?
 
Annem bana ilişkimin başında demişti ki "bir tokat dahi, bir tokat dahi olur da sen ayrılmazsan, hakkımı sana helal etmem, bunu unutma, ister nişanlı, ister sevgili, ister evli, ister çocuklu ol!"
Kulağıma küpe oldu, annem özeldir. Bu sözleri ben de kızıma söyleyeceğim.
Asla bir kadın bunu kendine yaptırmamalı. Ölmeyi beklemiyorsun herhalde bir it için?
O kim ki sana vuruyor, kendini bu rezil duruma neden düşürüyorsun. Bunun sonu da iyi değil. Yok gidememz, yok yorgunum, yok özlemim çoğalır edebiyatını geçelim. Bu adam özlenmez, üstüne sifon çekilir bu pisliğin. Silkin kendine gelz uzaklaş. Haberleri de izle. Yazık günah ya, elin iti için kendini heba edip ölene kadar şiddet mi göreceksin?
Çooookk sinirleniyorum bu tür olaylara gerçekten ya gerçekten.
 
Geçen gün komşum şiddet gördü, şikayet ettim. Hiç bir sonuç çıkmayacağını düşünüyordum. Konuşacaklar ve eve geri dönecekler sanıyordum. Kadın evi terketmiş, adam evi boşaltıyor. Kadın bi adım atmasaydı benim ona hiç bir faydam dokunmazdı.

Daha yolun başındasın. Böyle bir ruh hastasına bağımlı olma. Tedavi ol gerekiyorsa. Vazgeçememekte bir sorun. Onun için harcayacağın 1 dakika bile boşa.
Konu açmıştın polisi arayayım mı diye? O konu mu bu? Çok sevindim ya, teşekkürler.
 
İnşaALLAH ya, gerçekten ALLAH razı olsun. Aramayacaksınız sanmıştım, günahınızı almışım :110:
Bende öyle sanmıştım. :) Ama bi kaç cinayeti hatırladım. Burada da hatırlatan oldu. Sizde dahil. Bi kere numarayı çevirince üstümden yük kalktı. İnşallah bigün konu sahibi içinde biri bunu yapmak zorunda kalmaz. Kendi yol yakınken döner.
 
Bende öyle sanmıştım. :) Ama bi kaç cinayeti hatırladım. Burada da hatırlatan oldu. Sizde dahil. Bi kere numarayı çevirince üstümden yük kalktı. İnşallah bigün konu sahibi içinde biri bunu yapmak zorunda kalmaz. Kendi yol yakınken döner.
İnşaALLAH canım benim. Umarım kadınlar artık biraz akıllanır ve kendilerine saygı duyarlar.
 
Kucaginda bebelerle ,ne yapacagıni bilmez durumda değilsin ki.Dön arkanı,yürü ve git.Bence bunu yapacak güçtesin.
 
Madem yorgunsun bırak öldürsün seni sende kurtulursun yorgunluğundan olur mu?

Gidemiyorum yorgunum.
Şiddet görüyorum mağdurum.
Mutsuzum ama baştan başlayamam.

Çok birbiri ile ters cümleler bunlar. Tutarlı ve kararlı olup arkanı dönüp gideceksin! Başka yol yok sana.
 
Ben yorgunum demeni anlıyorum. Sürekli aynı ortamdaysanız sırf ayrılık dramasıyla uğraşmak için çok ciddi bir enerji gerekiyor. Tamam ortada çocuk çoluk yok evlilik yok ama yüzyüze bakmaya devam ediyorsunuz. Ortak arkadaşlar oluyor, belki aynı evde yaşıyorsunuz, aynı kampüstesiniz.

Ama aynı şekilde devam ederek enerjini toplayamazsın. Çünkü anladığım kadarıyla kendine ait bir alanın yok. En azından ev içinde odaları ayırın. Şartlar uygunsa direk ayrı evlere çıkın. Arkadaş olarak birbirinizin hayatında kalmayı deneyin senin için bu kadar önemli bir insansa. Birden kesmiyorsan bile bir şekilde adım atmaya başlaman lazım toksik ilişkiden uzaklaşmak için.
 
Maddesel bagimliliktan ötürü sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz.
Önce bedeninize zarar veren pislikten kurtulun , sonra diğer pisligi halledin.
 
Bunu yazan bir üni öprencisi m yoksa 10 yıllık evli bıkmış bir kadın m? Sanırım siZin içiniz çürümüş acilen uzaklaşın ordan.
 
O el bir kez kslkarsa bir daha inmez. Darp raporu almalisin oncelikle. Savciliktan da uzaklastirma karari cikartmalisin. Sonra da bir yurda ya da eve cikmalisin. Ve onunla tum baglari koparmalisin. Seven insan dovmez. Sevgi dehil bu.
Ilk vuran sensin de bu isin bahanesi. Genelde de bu tipler hep oyle savunur kendini.
Neyi bekliyorsun olmeyi mi?
Duzelir diye bekliyorsan duzelmez, daha da beyer olur. Her seferinde siddetin dozu ve sIkligi artarak devam eder.
Sozlu taciz ve siddet yuzunden sindirilmissin gidemiyorsun. Bunun adi sevgi degil bagimlilik. Stockholm sendromu.
Kurban rolundesin. Bu iliskiyi bitirmelisin. 10 ayda bu durumda ise bu adam daha da dozu artirir cunku normal degil karsindaki.
 
Back
X