- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam.Uyak ölçüsü de aradın mi? Tatlı dövmek? Sanirim senin uyguladığın bir metot, ya da benzer anlam taşıyan sözcük ölçüsünden olabildiğince uzakta olay örgüsü arıyorsun. Maalesef tatlı gelmedi hiçbiri, yalnız sizlerden biriyle sevgili olduğum için kahroldum şu an.
Nesi sığ size göre madde kullanmak normal ise bilememYahu ne kadar sığ sözcükler bunlar maddesel bir bağımlılık değil, benden çok önce denenmiş bir olay.
Hem fikir istiyor hemde garip gördüğümüz bir şeyi söyleyince kendince aşağılamaya calisiyorArkadas ben anlamıyorum surada daha fazla şiddet gorme diye azıcık sert yorumlara catacat cevap veriyorsun. Demek ki oyle hakkını koruyamayan zavallı biri degilsin. Ama sevgilinden dayak yiyorsun. Hala daha olmazı olur yapmaya calışıyorsun. Niye adamın karşısında acizlesiyorsun? Burda cıkardıgın gibi tırnaklarını gercek hayatında da cıkarsana. Yorgunum diyorsun ya emin ol yorgun olmak ölü olmaktan iyidir. 10 aylık sevgili hayatında nefessiz bırakacak kadar sıkıyor boğazını evlenince yada yıllar sonra ne olacak zannediyosun basının ustunde mi tasıyacak?
İleride o dar alanı açma fırsatı bulamayabilirsin.Adam, boğazlayıverir seni.Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum.
Aslında çok şaşkınım nasıl olur nasıl yapabilir diye. Utandigimdan sınava gidemedim bugün, acı değil mi? Boynumu oynatmiyorum ve hala pişman değil çünkü ben o seviyeye getiriyorum ilişkiyi öyle diyor ama inan ki ondan üç cümle fazla kuruyorumdur.
Konu açmıştın polisi arayayım mı diye? O konu mu bu? Çok sevindim ya, teşekkürler.Geçen gün komşum şiddet gördü, şikayet ettim. Hiç bir sonuç çıkmayacağını düşünüyordum. Konuşacaklar ve eve geri dönecekler sanıyordum. Kadın evi terketmiş, adam evi boşaltıyor. Kadın bi adım atmasaydı benim ona hiç bir faydam dokunmazdı.
Daha yolun başındasın. Böyle bir ruh hastasına bağımlı olma. Tedavi ol gerekiyorsa. Vazgeçememekte bir sorun. Onun için harcayacağın 1 dakika bile boşa.
Evet. Bende çok sevindim vallahi. Kadın da cesaretliymiş, yaptı dediğini. İnşallah geri dönmez.Konu açmıştın polisi arayayım mı diye? O konu mu bu? Çok sevindim ya, teşekkürler.
İnşaALLAH ya, gerçekten ALLAH razı olsun. Aramayacaksınız sanmıştım, günahınızı almışımEvet. Bende çok sevindim vallahi. Kadın da cesaretliymiş, yaptı dediğini. İnşallah geri dönmez.
Bende öyle sanmıştım. :) Ama bi kaç cinayeti hatırladım. Burada da hatırlatan oldu. Sizde dahil. Bi kere numarayı çevirince üstümden yük kalktı. İnşallah bigün konu sahibi içinde biri bunu yapmak zorunda kalmaz. Kendi yol yakınken döner.İnşaALLAH ya, gerçekten ALLAH razı olsun. Aramayacaksınız sanmıştım, günahınızı almışım![]()
İnşaALLAH canım benim. Umarım kadınlar artık biraz akıllanır ve kendilerine saygı duyarlar.Bende öyle sanmıştım. :) Ama bi kaç cinayeti hatırladım. Burada da hatırlatan oldu. Sizde dahil. Bi kere numarayı çevirince üstümden yük kalktı. İnşallah bigün konu sahibi içinde biri bunu yapmak zorunda kalmaz. Kendi yol yakınken döner.