- Konu Sahibi meraklimelahat35
Yatak odamız eski sevgililerimin aldığı peluş oyuncaklarla dolu. Bi kere bile eşim sormadı bunlar kimden diye. Adam zaten bu soruyu sorarak duymak istediği cevabı duymuş oldu. Yani onlar bana ait, ne yapayım onları yok etsem hafızamı da mı sildireyim? Hayır, rahatsız olabilir. Bunu da anlıyorum ama verdiği tepki normal mi? Hayatım rahatsızlık duyuyorum lütfen atar mısın bunları saklamanı istemiyorum demek dururken direk vuruyor. Sevgiliniz psikopat. Ve çok acı çekersiniz. Şu an ayrılacak güçte olmamanızı anlıyorum ve de yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum. Sadece şunu diyebilirim nişan vs gibi durumları olabildiğince erteleyip ayrılabilecek duruma getirmeye çalışın kendinizi. Devamı gelecek, bunun garantisini verebilirim size. Tekrarı yaşanacak. Müneccimlik değil bu hayat tecrübesi. Güleda Cankel de ilk tokatta ayrılmadı. Sonra katledildi. Size bunları ilk tokatta nişanlısından ayrılmayıp daha sonrasında yol ortasında ayrılmak istediği için kafası dükkan camekanına vurulan bir kadın olarak yazıyorum.