şiddet..

Yatak odamız eski sevgililerimin aldığı peluş oyuncaklarla dolu. Bi kere bile eşim sormadı bunlar kimden diye. Adam zaten bu soruyu sorarak duymak istediği cevabı duymuş oldu. Yani onlar bana ait, ne yapayım onları yok etsem hafızamı da mı sildireyim? Hayır, rahatsız olabilir. Bunu da anlıyorum ama verdiği tepki normal mi? Hayatım rahatsızlık duyuyorum lütfen atar mısın bunları saklamanı istemiyorum demek dururken direk vuruyor. Sevgiliniz psikopat. Ve çok acı çekersiniz. Şu an ayrılacak güçte olmamanızı anlıyorum ve de yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum. Sadece şunu diyebilirim nişan vs gibi durumları olabildiğince erteleyip ayrılabilecek duruma getirmeye çalışın kendinizi. Devamı gelecek, bunun garantisini verebilirim size. Tekrarı yaşanacak. Müneccimlik değil bu hayat tecrübesi. Güleda Cankel de ilk tokatta ayrılmadı. Sonra katledildi. Size bunları ilk tokatta nişanlısından ayrılmayıp daha sonrasında yol ortasında ayrılmak istediği için kafası dükkan camekanına vurulan bir kadın olarak yazıyorum.

Aman evlen canım seven iki kişinin arasında bir tokadın lafımı olur. Evlenince de ağzını burnunu kırar ama haklı ise sorun yok. Sev dayağını ye otur hayat bu uç denklem den ibaret.
Yapma bacım bu kadar olayda bile sana tokat adamın sende totosuna bir tekme at ödeşin

Bir yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla bir gün evde oturuyorduk ve bana odamdaki pelüş ayıyı kim aldığını sordu. Eski ilişkiler konusunda hassas biri olduğunu bildiğim için kız arkadaşım hediye etti dedim. Ama hiç yalan söyleyemem hemen belli ediyorum. Bana sertçe doğruyu söyle dedi. Bende eski erkek arkadaşım aldığını söyledim. Bunu duyar duymaz bana tokat attı. Canım o kadar yandı ki.. Tam evi terk edecekti ki engel oldum biliyorum belkide hataydı. bir şekilde konuşarak telafi ettim. O da özür diledi ve vurduğu için çok ağladım dedi. Benim eski kız arkadaşımdan bir eşyayı odamda tutsam ne hissedersin dedi. Haklısın dedim bir şekilde afettim konunun üzerinde durmuyorum ama aklıma takıldı biz evlenmeyi düşünüyoruz sizce ne kadar doğru karar veriyorum?
kesinlikle birlikte olmamalısın demek ki öfkesine yenik düşüyor. Ayrıca ne olucak ki eski sevgilinin aldıgı ayıcıgı atmadıysan bunda buyutulecek bir sey yok kendini suclu hissetme. Bir de sen ne hissedersin diye sormus sen de şiddet uygular mıydın? ilk tokatla başlar zaten...

Bu kadar mantıksız, saçma bir sebepten tokat adam öyle mantıklı(!) ve haklı(!) gerekçeler bulur ki şiddet için o zaman da öpüp başınıza mı koyacaksınız?
Anlamıyorum.Bunun neresi sevgi bunun neresi aşk?
Kız arkadaşını,sevgilisini, eşini katleden adamlar hep aynı şeyi söylüyor.
"Çok Seviyordum!"

Back
X