- Konu Sahibi meraklimelahat35
şiddetin azı çoğu, haklısı haksızı olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben niye utanacağım ki erkek utansın şiddet uyguladığı için okadar da değil en yaşamaz dediğimiz kadınlar bile yaşadı şiddeti kimse sarayda prenses değil abartmayınEvet keşke okumasaydın ve yorum yapmasaydın ama maalesef yapmışsın. Kadınlığından utanacak bir durumun yok insanların ne şartlarda olduğunu bilemezsin kimse keyfinden dayak yemek istemez. utanman gereken bir durum varsa o da insanlığın bu cümleyi kurabildiğin için.
Korkman bile bir şey. Yanlış olduğunu farkediyorsun. Uzak dur lütfen.Haklısınız korkmuyor değilim çok korkuyorum
asıl ben şunu merak ediyorum erkek arkadaşınızın sizin elinizde ne işi var demek ki sürekli sizin evinizde Tokat dışında başka şeyler de yaşamış olabilirsiniz biraz radikal bir cevap olacak ama yapmış olduğunuz şey başından yanlış
evet özür diledi ama garantisi yok bir şey olduysa tekrar olabilir. Ama dediğim gibi vazgeçmek bazı acıları yüklenmek cok zor sanırım hazır hissetmiyorum. ÇıkmazdayımToplum mu ? Hayatını topluma göre ayarlarsan hep mutsuz olacaksın bunda ayrılman gereken bir durum yok ama bunu bidaha yaşamayacagınıda söyleyemezsin öyle değil mi ?
Kime göre neye göre yanlış? Evet erkek arkadaşım evime geliyor evet başka şeylerde yaşamış olabiliriz. Yediğim tokattan sapıp da bunu nasıl düşünebilirsiniz? Evde kalıyorsa hak etti diyen kesimden misiniz.. zaten bu türlü bakan insanlar yüzünden korkuyorumasıl ben şunu merak ediyorum erkek arkadaşınızın sizin elinizde ne işi var demek ki sürekli sizin evinizde Tokat dışında başka şeyler de yaşamış olabilirsiniz biraz radikal bir cevap olacak ama yapmış olduğunuz şey başından yanlış
Beni yaraladınız şuan...daha bugun sabah karsi komsumun imdat cigligi ile kocasi in elinden aldik. ne diyimki balik bastan kokar yarin senide onun elinden baskalari alir
Neden zorundasınız?Etmek zorundayım..
Neden peki?Etmek zorundayım..
Sen tokat aşamasına bile gelmişsin. Sana oraya gitme, bodruma inme diyoruz bak, ısrarla gideceğim dersen sonun belli.
Rica ederim ama neden peşinden gidip dönmeye ikna etmek zorundayım diyorsun? Hamile falan değilsen hiçbir şeye mecbur değilsin. Hamileysen bile değilsin de insan öyle olunca kendini ikinci plana atabiliyor o yüzden diyorum.Teşekkür ederim video için
Birakip gittiginde toplum sana neden kotu kadin muamelesi yapsin ne alaka her birakilip gidilen kotu kadin oluyorda tokat atan iyi mi oluyor bu nasil bir mantikbırakıp gittiğinde toplumun bana kötü kadın muamelesi yapacak türden şeyler anlıyor musun?
teşekkürler fikriniz için.Kişisel düşüncem: kesinlikle ayrılmalısınız.
maalesef böyle.. bilinçli olan bir çok insanın yanında olmayan azımsanmayacak kadar büyük bir kesim var etrafımızda. hayatıma devam edemem düşünsenize ikinci el muamelesi görmüş olurum sanki kullanılıp atılmış gibi. Sanırım böyle bir şey yaşadığım için cezamı çekmek zorundayım.Birakip gittiginde toplum sana neden kotu kadin muamelesi yapsin ne alaka her birakilip gidilen kotu kadin oluyorda tokat atan iyi mi oluyor bu nasil bir mantik
Sacmalama herkes boyle degil ayrica herkesi memnun edemezsin baskalarinin dusuncelerine gore yasarsan kendi hayatin gunun birinde bi bakmissin bitmis elde ne var koca bir 0maalesef böyle.. bilinçli olan bir çok insanın yanında olmayan azımsanmayacak kadar büyük bir kesim var etrafımızda. hayatıma devam edemem düşünsenize ikinci el muamelesi görmüş olurum sanki kullanılıp atılmış gibi. Sanırım böyle bir şey yaşadığım için cezamı çekmek zorundayım.