- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Ayline parlak
Böyle bir durum gelse başıma ne yapardım inan bilmiyorum .Eğer o yapıda cani psikopat biriyse nereye gidersen git bulur .Tek çare yabancı ülkeye kaçmak olur sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin durumunuzda yapılacak çok şey var. Önce o koca müsveddesini şikayet edeceksin, darp raporu al , seni tehdit ederken ses kaydı al.. Can güvenliği mevzu olunca tayin hakkınız oluyor. Eşinizin silahı olduğuna göre asker yada polis diye düşündüm. Bu durum ortaya çıkınca onun silahına el koyulur diye biliyorum. Lütfen size bunu yapmasına izin vermeyin. O kimki size böyle davranabilir?Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
O zaman yapacagin suydu misal aksam siddet mi gordun ertesi sabah adam evde yokken hastaneye gidip darp raporu alacaktin sonra cekip gidecektin.. gittikten sonra da calistigin kurumu arayip durumu anlatacaktin ve izin alacaktin bu izon suresinde de tayin icin başvuracaktın.. aileme gidemem diyorsan siginma evine gidip ordan islerini halledebilirdin( izin di tayin di filan) adam evde yokken evden cikip darp raporu almak zor birsey degil herhaldeBen eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde
Mune koca yorumda memleketimizi merak ettim bende. Hora geçmedi yazdığınız için. Ben iç anadoluluyum hep kullanırız. Biri yazıp okuyunca küçüklüğüme memleketime gitmiş gibi oldum.Ne gibi bir şey? Üye yerine yetkililere haber vermek gibi bir şey mi?
Yanlış ihbar denebilir, bize haddimiz olmayan işlere karıştığımız söylenebilir, ki vaktiyle erkek arkadaşı tarafından evde rehin tutulduğunu ve şiddet gördüğünü söyleyen bir üyenin evine Kazen bey tarafından polis gönderildi, yakın bölgede ikamet eden bir üyemizde hanımefendiyle bizzat ilgilendi, olayı okuyan üyelerin gözüne uyku girmedi topikte sabahı sabah ettiler ama sonuç olarak üyenin gözünde pek de hora geçmedi bu davranış.
O yüzden KK yönetim kimse adına böyle bir misyon üstlenmez, okuduğum kadarıyla hanımefendi polis eşi, şiddet halinde yapması gerekenleri, izlemesi gereken prosedürü biliyordur.
KADES uygulamasından, 155 polis hattından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ulaşılabileceğinden, eşinin üzerine zimmetli devletin silahını şiddet için kullandığını şikayet edebileceğinden vb haberi bilgisi vardır![]()
Hic mi düşünmediniz peki boşanmayı ? Çocuğunuz var mıArkadaşlar eleştiren de yol gösteren de haklı hepinize teşekkür ederim benden yüz buluyor zaten insan evlenirken böyle evlenmiyor kırıcı olduysam arkadaşlardan özür dilerim ruh halime verin yani bazen insan işin içinde olunca bir girdap gibi sürükleniyor yani karar alma uygulama biraz da kişilik meselesi kimseye kötü dua etmiyorum Allah herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin sizinle birlikte bana da dedim ya ruh halimden kaynaklı tepkiselleştim ama inanın dahası var fazlası var osu var busu var yani Tabiki çözümleriniz fikirleriniz benim için kıymetli teşekkür ediyorum. Ben eğer ses kaydı görüntü falan almaya çalışsam eğer o anda fark etse inanın sonunu düşünemiyorum beni çok sindirdi bu konu da yani ufak bir inatlaşma da tartışmada Bi anda saçlarım ellerinde oluyor beni köşeye sıkıştırıyor dokunsam dokundu diyor yani yaptığım her şeyin sorumlusu benmişim konuşmasam karışmasam bu olmazmış bununla tartışılmazmış falan filan bu noktaya ben getirmişim rahatlamış mıyım... Bu tayin olayını araştırıyorum ailemin de desteğini almam lazım çünkü onlar huyuna git diyorlar...
Telefonunuzu uçak moduna alıp odaya koysanız anlar mı acaba ?Arkadaşlar eleştiren de yol gösteren de haklı hepinize teşekkür ederim benden yüz buluyor zaten insan evlenirken böyle evlenmiyor kırıcı olduysam arkadaşlardan özür dilerim ruh halime verin yani bazen insan işin içinde olunca bir girdap gibi sürükleniyor yani karar alma uygulama biraz da kişilik meselesi kimseye kötü dua etmiyorum Allah herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin sizinle birlikte bana da dedim ya ruh halimden kaynaklı tepkiselleştim ama inanın dahası var fazlası var osu var busu var yani Tabiki çözümleriniz fikirleriniz benim için kıymetli teşekkür ediyorum. Ben eğer ses kaydı görüntü falan almaya çalışsam eğer o anda fark etse inanın sonunu düşünemiyorum beni çok sindirdi bu konu da yani ufak bir inatlaşma da tartışmada Bi anda saçlarım ellerinde oluyor beni köşeye sıkıştırıyor dokunsam dokundu diyor yani yaptığım her şeyin sorumlusu benmişim konuşmasam karışmasam bu olmazmış bununla tartışılmazmış falan filan bu noktaya ben getirmişim rahatlamış mıyım... Bu tayin olayını araştırıyorum ailemin de desteğini almam lazım çünkü onlar huyuna git diyorlar...
Biraz şans işi galiba, her mesleğin iyisi kötüsü var durumu. Öğrenciyken cüzdanımı çalmışlardı sırt çantamdan, o zamanlar gasp olayları fazlaydı, gizlice aldıkları için kendimi şanslı saymıştım. Karakolda komiserden nasıl fırça yemiştim darp izin yok sana tutanak falan vermem ben diye. Birkaç hafta sonra arkadaşımın başına geldi durum. Ben tecrübeliyim seninle geleyim diye gittik karakola ( okulun semtindeki), nasıl kibar naif insanlardı. Korktunuz mu diye su verdiler, hava soğuk çay için üşümüşsünüzdür dediler. Belgeleri hazırladıktan sonra dikkatli olun vs nasihat verip uğurladılar bizi. Konu sahibinin şansına nasıl insanlar geldi bilemeyiz, çok önyargılı olmamak lazım.Birkaç ay önce bir alışveriş merkezinde bir adamın sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldım.Yanimda çocuklarımda vardı.Adamin beni itmesiyle dengemi kaybedip yere düştüm..Mağazanın icinde olanlar yakınımdaki erkek müşteriler hemen adamı bir köşeye sıkıştırdı bir tanesi adama kafa attı kadını nasıl itersin diye..polis çağırın diye bağırınca birkaç dakika içinde polis geldi .Sonra ekip geldi.. Suyumu getirdiler harika davrandılar defalarca yanımda olduklarini söylediler .Ben hiçbir memurun bir kadını çaresiz bırakıp gideceğine inanmıyorum
Ekonomik özgürlüğünüz var, iste de çalışıyorsunuz yani eve de bağlı değilsiniz. İlk iş günü ise gitmek için çıkıp çocuğu da okula diye götürüp ilk önünüze gelen taksi ile hava alanına gidip ailenizin olduğu şehre ilk uçakla kaçıp gidin, arkanıza bakmayın. Yanınıza varsa değerli eşyalarınızı alın altın gibi.Arkadaşlar eleştiren de yol gösteren de haklı hepinize teşekkür ederim benden yüz buluyor zaten insan evlenirken böyle evlenmiyor kırıcı olduysam arkadaşlardan özür dilerim ruh halime verin yani bazen insan işin içinde olunca bir girdap gibi sürükleniyor yani karar alma uygulama biraz da kişilik meselesi kimseye kötü dua etmiyorum Allah herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin sizinle birlikte bana da dedim ya ruh halimden kaynaklı tepkiselleştim ama inanın dahası var fazlası var osu var busu var yani Tabiki çözümleriniz fikirleriniz benim için kıymetli teşekkür ediyorum. Ben eğer ses kaydı görüntü falan almaya çalışsam eğer o anda fark etse inanın sonunu düşünemiyorum beni çok sindirdi bu konu da yani ufak bir inatlaşma da tartışmada Bi anda saçlarım ellerinde oluyor beni köşeye sıkıştırıyor dokunsam dokundu diyor yani yaptığım her şeyin sorumlusu benmişim konuşmasam karışmasam bu olmazmış bununla tartışılmazmış falan filan bu noktaya ben getirmişim rahatlamış mıyım... Bu tayin olayını araştırıyorum ailemin de desteğini almam lazım çünkü onlar huyuna git diyorlar...
Memursun, elinde maaşın var. Seni ayakta tutacak bir gücün var ve şu mahlukat kocandan hâlâ boşanmadın öyle mi? Şaka gibisiniz. Rapor al, ücretsiz izne de ayrılırsın biraz. Durumumu belirtirsin mutlaka çözümü olur iş durumununEşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Çalışan bir kadının aile desteği beklemesini anlamıyorum ben, bu adam beni dövüyor boşanmak istiyorum diyeceksiniz. Bahsettiğiniz bir tokat falan da değil, saçınızı eline dolayıp bıçak silah çekiyor. Bir aile kızını nasıl bu kadar gözden çıkarır aklım almıyor.Arkadaşlar eleştiren de yol gösteren de haklı hepinize teşekkür ederim benden yüz buluyor zaten insan evlenirken böyle evlenmiyor kırıcı olduysam arkadaşlardan özür dilerim ruh halime verin yani bazen insan işin içinde olunca bir girdap gibi sürükleniyor yani karar alma uygulama biraz da kişilik meselesi kimseye kötü dua etmiyorum Allah herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin sizinle birlikte bana da dedim ya ruh halimden kaynaklı tepkiselleştim ama inanın dahası var fazlası var osu var busu var yani Tabiki çözümleriniz fikirleriniz benim için kıymetli teşekkür ediyorum. Ben eğer ses kaydı görüntü falan almaya çalışsam eğer o anda fark etse inanın sonunu düşünemiyorum beni çok sindirdi bu konu da yani ufak bir inatlaşma da tartışmada Bi anda saçlarım ellerinde oluyor beni köşeye sıkıştırıyor dokunsam dokundu diyor yani yaptığım her şeyin sorumlusu benmişim konuşmasam karışmasam bu olmazmış bununla tartışılmazmış falan filan bu noktaya ben getirmişim rahatlamış mıyım... Bu tayin olayını araştırıyorum ailemin de desteğini almam lazım çünkü onlar huyuna git diyorlar...
Ev sahibinin polis olduğunu biliyorlarsa yapabilirler konu sahibinin söylediğini, it iti ısırmaz meselesi gibiTürk polisi hiçte sizin anlattığınız gibi yukarı gelmemezlik yapmıyor. Öyle ihbarda bulanacaksınız sonra da bir şey yok diyeceksiniz onlarda kuzu kuzu gidecek. Asılsız ihbardan sizin hakkınızda tutanak tutarlar.
Ben ilk eşimle boşanma arefesinde uzaklaştırma almıştım. Gayet caydırıcı etkisi var. Eğer siz uzaklaştırma alırsanız ve o ihlal ederse hapise kadar cezası var.
Ama siz korkuyorum kisvesi altında hem eşinizin şiddetini meşrulaştırıp hem de akıl istiyorsunuz. Bu adamın yanında kalırsanız eninde sonunda sizi öldürür.