Şiddet...

fistikli_dondurma

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.090
17
118
Mardin
mrb arkadaşlar canım çok sıkkın eşimle son zamanlarda epey tozuttuk habire tartışıyoruz ve maalesef her tartışmamızda bastırmak için vurmaya kalkıyor bazende vuruyor ama ben daha fazla dayanamıycam 3 aylık bi oğlum var ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.kavgalarımızın sebebini soracak olursanız güvenmiyorum kendilerine özellikle son zamanlarda evden beş dakikalığına çıkıp saatlerce dönmüyor aramayaım die telefonu evde bırakıyor ve daha bir sürü şey....

Şiddetle yaşanmaz

Herşeyin bir çözümü var evliliklerde,ama şiddetin yok.

Bir kere olur affedersiniz,birdaha olur..olur....

Bir an önce bir yolunu bulmanız.

Yavrunuzun huzura ihtiyacı olacaktır.

bir kere çok hiddetlendik sinirlerine hakim olamadı desen evlilik terapistine gidin belki çocuğunuz için çözersiniz derdim ama her sinirlendiğinde böyle sonlanıyorsa çocuğun farkına varmadan yolunu çiz canım.

Önce sizin, sonra çocuğunuzun adına gerçekten çok üzüldüm. Şiddet maalesef konuşmanın yerine kullandığımız bir 'iletişim' biçimi oluverdi günümüzde. Şiddet olan yerde 'insanlık' kırıntısı kalmamış demektir.
Çocuğunuz büyüyünce çok kötü bir psikolojiyle yaşayacak eğer kalırsanız. Bazılarından biliyorum insana artık isyan ettirecek safhaya getiriyor bu 'şiddet'. Çocuğunuzu düşünün, kendinizi düşünmüyorsanız.
Biz eşinizi tanımıyoruz ama siz tanıyorsunuz. Eğer konuşmaktan anlayabilecek, kendine hakim olacak biriyse ne ala. Değilse Allah yardımcınız olsun. Ama şunu unutmayın, Şiddetle yaşam sürdürmek, boşandıktan sonraki süreçten çok daha zor.
Sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
Erkeklerin şiddet uygulaması onun zayıflığından ve acizliğinden başka birşey olamaz...Çünkü biliyorlarki karşılarında bir kadın var ve o kadının karşılık vermeye kendini korumaya asla gücü yetmeyecek... Kadının gücünün yetmeyeceğini bildikleri için şiddet uyguluyorlar zaten.. Kendi suçunu bastırmak için karşısındakini bu yolla sustuyor. Gerçekten de kadın susmak zorunda kalıyor çünkü gücü yetmiyor... Herşeyin bir çözümü var, ama şiddetin yok bence..Gücü kendisiyle eşit olmayan bir kişiye şiddet uygulamak erkeklik olamaz..

offf offf elleri kırılsın...:50: aldatıldığınımı düşünüyorsun:50:

biraz öyle zaten bayan kuaförü yetrince kadınlarla haşir neşir abiside öyleşu an eşini aldatıyor babası desen yine öyle yani genlerinde var bi gün başıma geleceği belliydi yani tam olarak aldatmıyorsada son zamanlarda eve gelince huzur istediğini falan söylüyor zemin hazırlıyor tıpkı abisinin lafları offfff anlatacak o kadar şey vark,i yersiz değil bu kaygılarım inann

Şiddetle yaşanmaz

Herşeyin bir çözümü var evliliklerde,ama şiddetin yok.

Bir kere olur affedersiniz,birdaha olur..olur....

Bir an önce bir yolunu bulmanız.

Yavrunuzun huzura ihtiyacı olacaktır.

katılıyorum şu doğum iznim bi bitsin kendime olan güvenimi geri alıp harekete geçmeyi düşünüyorum herkes karşıda çıksa buralarda boşanma ayıpta olsa artık mecburum

Önce sizin, sonra çocuğunuzun adına gerçekten çok üzüldüm. Şiddet maalesef konuşmanın yerine kullandığımız bir 'iletişim' biçimi oluverdi günümüzde. Şiddet olan yerde 'insanlık' kırıntısı kalmamış demektir.
Çocuğunuz büyüyünce çok kötü bir psikolojiyle yaşayacak eğer kalırsanız. Bazılarından biliyorum insana artık isyan ettirecek safhaya getiriyor bu 'şiddet'. Çocuğunuzu düşünün, kendinizi düşünmüyorsanız.
Biz eşinizi tanımıyoruz ama siz tanıyorsunuz. Eğer konuşmaktan anlayabilecek, kendine hakim olacak biriyse ne ala. Değilse Allah yardımcınız olsun. Ama şunu unutmayın, Şiddetle yaşam sürdürmek, boşandıktan sonraki süreçten çok daha zor.
Sağlıcakla kalın...

iyi dilekleriniz için teşekkürler dediklerinizi dikkate alıcam harekete geçme zamanı geldi artık bebeğim için...

Erkeklerin şiddet uygulaması onun zayıflığından ve acizliğinden başka birşey olamaz...Çünkü biliyorlarki karşılarında bir kadın var ve o kadının karşılık vermeye kendini korumaya asla gücü yetmeyecek... Kadının gücünün yetmeyeceğini bildikleri için şiddet uyguluyorlar zaten.. Kendi suçunu bastırmak için karşısındakini bu yolla sustuyor. Gerçekten de kadın susmak zorunda kalıyor çünkü gücü yetmiyor... Herşeyin bir çözümü var, ama şiddetin yok bence..Gücü kendisiyle eşit olmayan bir kişiye şiddet uygulamak erkeklik olamaz..

ne kadarda haklısın...

okumuş ve ekonomik özgürlüğünü eline almış ve bir çocuk annesi olmuş bi kadın olarak kendimden ve bu yaşadıklarımdan utanıyorum.heleki etrafımdaki herkesin bu adamı bir melake olarak bilip bana inanmamalarından çok daha fazla utanıyorum acizliğimden utanıyorum oğlumdan utanıyorum ailemden yaptığım yanlış tercihler için utanıyorum dengim olmayan birile evlenip hiç bir zaman ulaşamayacağı ve yapamayacağı şeyleri yapıp bide altına araba çekip sonrada nankörlük gördüğümden utanıyorum ben başıma gelenlerin tek sorumlusuyum ben kendimden UTANIYORUM YAZIKLAR OLSUN BANA....

canım böyle düşünme, senin ne suçun var ki, afedersin öküzün birine çatmışsın işte. Takdir-i ilahi napcaksın.. çevrendekiler sana inanmıyolarsa ilk darp olayında doktor raporu al bence. çünkü o insanlar Allah korusun yarın bi gün mahkeme olursa senin aleyhinde ifade verebilir. yine de inşallah düzelir diyelim. belki de çocuktan dolayı psikolojisi bozulmuştur.

bu kadar fazla değildi yani o zaman yinede biribirimizi sevdiğimizi düşünüyordum taki dün gırtlağıma yapışana kadar...

Yapılması gerekeni aslında sen de biliyorsun da arkadaşım, henüz kabullenemiyorsun.
Kendini şimdi yorumcu yerine koy, sen böyle bir konuya nasıl cevap yazardın?
Bir an önce ailenin yanına git.
Şiddetin dozu gittikçe arttığına göre, Allah korusun yarın öbür gün sana bir zarar verir ise, 3 aylık yavrun ne olacak?
Allah yardımcın olsun...

Eşiniz suçlu olduğu için, veremeyeceği cevapları olduğu için sizi susturmaya çalışmak istiyor. Bunun yolu da şiddet. Siz yiddet görmemek için korkacak ve birşey soramayacaksınız.
Bunun devamı olacak ne yazık ki. Siz sormaya sorgulamaya devam ettiğiniz sürece.
Ama birşey yokmuş gibi davranırsanız, herşey yolunda gider.
Ama davranabilirseniz.
Gerek var mı?

Son düzenleme:
Back
X