- 2 Temmuz 2019
- 1.468
- 1.488
bir kaç gündür stresliyim maddi ailevi bazı konular nedeniyle. neyse bugün sevgilimle bi konudan ötürü tartıştık. otoparktaydık tam arabadan inecekken oldu olay. benim önümde duran güneşlik mi gölgelik mi ne deniyor bilmiyorum o açık vaziyetteydi. hararetli şekilde ben konuşmama devam ederken elini yukarı kaldırdı. ben bana el kaldırıyor sandım o an o sinirle allah ne verdiyse giriştim eline koluna. meğersem o gölgeliği kapatmak içinmiş. o an zaten aşırı sinirliydim yani fevri oldu anlık gelişti baya olay kendimi savunmaktı amacım. şok oldu haliyle napıyorsun sen dedi sadece. bende o an onun sakinliğini şaşkınlığını görünce duruldum. bana vuracaksın sandım dedim. iniyoruz diye kapatmak istedim unutuyorsun normalde diye dedi. benim biraz kafamı toplamam lazım dedim hızlıca indim arabadan o an yaşadığım pişmanlıkla. tepkisiz kaldı o da haliyle. eve çıktım o anı düşünüyorum sadece nasıl böyle bir şey yaptım diye. mesaj atmış şimdi nasıl oldun iyi misin sakinleştiysen konuşabilir miyiz diye. ama cevap veremiyorum. sakinleştim hatta çöktüm üzüntüde cabası. özür dileyeceğim sonucu nolursa olsun ama sonrasında konuşma nereye varır bilmiyorum. ayrılmakta istemiyorum ama bu olay hafızamızdan çıkmayacak belki ilişki boyu. tüm gidişat bozuldu kısacası. şiddet görmekten korkan ben, kalkıp şiddet uyguladım. ona zarar verdiğim için canım yanıyor. baya cüsseli biri canı yanmaz belki benim vurmamdan ama o kalp kırıklığını nasıl tamir ederim bilmiyorum. gozunde gordum cunku onu o an. son zamanlarda yaşadığım olayların neticesinde biriken öfkemi yanlışlıkla ona kanalize ettim. ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. benle konuştuktan sonra ilişkisini bitirmek isterse haklı buna bir şey yapamam. ama anlayışla karşılarsa diyelim bana karşı eskisi gibi olur mu veya bu olay kapanıp ilişkinin gidişatı güzel devam eder mi nolur bilmiyorum. sizce beni affederse ve unutursa bu olayı ben sonraki süreçte nasıl davranmalıyım. anlayıslı biri oldugu icin affedeceğini dusunuyorum ama devam edip onu istismar ediyormuş gibi hissetmektende korkuyorum. uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum o yüzden bazen sapla samanı karıştırdığımda oluyor. yardımınıza ihtiyacım var benim yapmam gereken en doğru şey nedir