Şiddet :((

Bu erkekleri biz kadınlar yetiştirmiyormuyuz ya nedir son zamanlarda açılan konular neden erkekler bu kadar hastalıklı akıl sağlığı yerinde değil bu nasıl iş anlamadım ,paşam oğlum ,canım oğlum sen yat ben yaparım ,sen yorulma ablan yapar -yada kardeşin aman erkeğim benim babasından sonra oğlum evin reisi yok şöyle yok böyle neden düzgün çocuklar yetiştiremiyoruz ,biraz suç biz kadınlardada var BEŞİĞİ SALLAYAN EL DÜNYAYA HÜKMEDER...

durumunuz ne olursa olsun herzaman ailem arkamda diye göstermek gerekiyor annem hep söyler bana bunu ve kk da okuduklarimda bunu apacik dogruluyor gidemem muhtacim hissini yaratmiycaksiniz
durumunuza cok üzüldüm bir sekilde calismalisiniz
ne olursa olsun bir ise girip calisin:25:

gerçekten çok üzücü yaşadıkların, darp raporu alırken en ufak bir çizik morluk v.b yeteli cnm merak etme. Artı kadın bakanlığı çok ilgileniyor bu konularla onları araştır. Muhakkak yapılacak birşeyler vardır, hayata yeniden başlayabilirsin umudunu kaybetme lütfen.

Son düzenleme:
Çok yazık ya acizliğini göstermiş eşin resmen...kendisinden güçsüz savunmasız en önemliside çocuğunun annesine el kaldırmış...asıl o zavallı bence...kendini çaresiz hissetme...kimsesizlerin kimsesi allahtır...allah yar ve yardımcın olsun canım...

Dayak yiyen tüm bayanlar daha ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum..
İlla bi yeriniz mi kırılmalı?
İlla hastanelik komalık mı olmalısınız?
ya da evet evet illa birisi ölmeli can vermeli
dayak yiyen insan dayak atan piskopatın başını niye bekler..
1 tokatta aynıdır benim için morluklar içinde bırakmakda..
Tokat atanın eli dayağa alışır devamı gelir
offffff nasıl bi zihniyet yaa dayak atana kadar yiyende suçlu sustuğu içinn..

Annenin yanına taşın. Temizliğe bile gitsen geçinirsin. Dayak yemekten iyidir. Veya çocuğuna annen baksın gündüzleri sen çocuk bakıcığı yap.Ayrıca o herif te nafaka vermek zorunda böylece geçinirsin canım.

Son düzenleme:
size en yakın bir sosyal hizmetler müdürlüğüne başvurun ve evden ayrılın bence, siz kendinizi bu kadar çaresiz hissettikçe gördüğünüz şiddet de daha artacaktır. kendinize güvenin, ne kadar kötü bir işte çalışsanız bile evdeki şiddetten iyidir

canım benimmm sakın üzülme neyazıkkı böle insanlar var ama güçsüzüm acizim demekle olmuyor bu durumu kabullenmektense bir iş bulup ayaklarının üzerinde durmalısın şöylede bir gerçek varki ev hayatına alışan kadınlara çalışmak çok zor geliyor sabah erkenden kalk işe gel işte uğraş eve gel evde uğraş hiç onlara göre değil değilmi..... işte bu yüzden şiddet olsa çekiyolar.ben 8 yıllık evliyim allaha şükür hiç şiddet görmedim ama bir keresinde eşim çok sinirlendi ve bana seni döverim dedi aynen cevabım şu oldu hele bir dene o suratını tırnaklarımla öyle bir yırtarımki işe güce gidemez insan yüzüne çıkamazsın :23: dedim odur budur bidaha lafını bile yapmadı.

daha oncede hep buna benzer konular acmissin,
coktandir yasiiyosun heralde bu problemleri,
okuyunca tuylerim urperdi bukadari fazla ama,
oturup guzel mutlu aninda konusmayi denedinizmi?
her evlilikte oluyo huzursuzluk fakat sizde daha sIk
guzellukle konusmayi deneseniz?

Kadın haklarıyla-şiddetle ilgili bukadar çok iyi yönde yapılandırmalar gündeme gelmişken şiddete karşı kimse susmamalı.Kullanmalı bu durumu.

Lütfen susmayın..Evet gidecek yeriniz olmayabilir, madur olabilirsin,z,çocuğunuzu düşünebilirsiniz; FAKAT BARİ BU ZAMANDAN SONRA,

Birikim yapmaya, ufakta olsa bir işte çalışmaya v.s çabalayın..Kendinize zemin hazırlayın artık..Size vurmayı bırakın elini kaldırdığında en azından rest çekbilecek duruma gelin.

Annesiniz.Bu dünyada ki en zor meslek anneliktir.Gönüllü, karşılıksız ve tüm hayatın neredeyse feda edildiği bir meslek.Bu kadar güçlü bir mesleğe sahipken

eşinize mi rest çekemeyeceksiniz ?

Off yine siddet:(asiri sinirli sürekli asagilayan küfür eden şiddet gösteren bir es.ve boşanmaya cesareti olmayan parası pulu olmyn zavallı korkak ben ...bıktım yıllardır böyle.şimdi herkes bosan diyecek bana kızacak ama korkağın tekiyim iste...vurdu bana bende tabi kendimi korudum .bende yırttım onun üstünü basını...saygisiz bir evlilik .dışarıya ese dosta yansitmamaya çalışmak,mutluyum rolünü oynamak .:(çünkü yapacak birşeyi olmayan zavallı bir kadınım .nefret ediyorum kendimden.heryerim ağrıyor sanırım moraracak.Kusura bakmayın düzgün yasamadım ağlıyorum hiç iyi değilim.güçsüzüm

evet dışarıdan yargılamak çok kolaydır.Hemen derler ki;boşan gitsin,ne çekiyorsun,boyun eğme,bilmezler ki sen kendinden de geçtin ama ailene ucu dokunmasın ve rezillik çıkmasın diye kendini feda ediyorsun,çünkü boşanmak istesende bu tip adamlar normal boşanmayı bilmezler,sana ve etrafına zarar verirler,seni çok iyi anlıyorum,çaresizliğini,yanlızlığını...kendini değil aileni düşündüğünü...

Bende böyle bir dönem yaşadım,eşim beni çocuğumdan bile ayırmaya kalktı,çok çaresizdim bana yardım edecek kimse yoktu,çünkü tu tiplerin gözü karadır herşeyi yaparlar,çok zor zamanlar atlattım,ama sabır ettim,düzeldi,sanırım eşimin psikolojisi bozuktu ve acısını benden çıkarıyordu,ona hala çok kırgınım ama şu an iyi düzeldi,bir gelgit yaşadı...boşanmak istedim içimden ama cesaret edemedim,tehdit ediyordu beni,çocuğu aileme göstermeyeceğini benden alacağını söylüyordu,blöf de yapmıyordu,gerçekti herşey,evladım için katlandım,onsuz hayat yoktu benim için,şiddet yok evliliğimizde ama çok korku dolu zamanlar yaşadım,tek başımaydım...

kararlarını çok düşünerek ver, belki bir dönemden geçiyordur ve düzelir,tabi bu senin dayak yemeni ve boyun eğmeni gerektirmez,en azından durulduktan ve tepkileri azaldıktan sonra ciddi karar alırsın,bu çok önemli..anladın sen beni..

sabır...ama hiçbir zaman çaresiz olmadığını bil...sen biliyorum ki kendini değil etrafını düşünüyorsun...etrafının yara almamasını istiyorsun,zamana ihtiyacın var...

gıt hemen rapor al daha cekecıgın ne kalmıs kı kufur şiddet yazık ya kendını kurtrmanın yavrunu kurtarmanın yolunu ara darp raporunu al,sıgınma evleri var onları araştır yada bı iş guc yada yardım edebılcek en azından akıl danısabılecegın kımse yok mu etrafında

Back
X