Off yine siddet

asiri sinirli sürekli asagilayan küfür eden şiddet gösteren bir es.ve boşanmaya cesareti olmayan parası pulu olmyn zavallı korkak ben ...bıktım yıllardır böyle.şimdi herkes bosan diyecek bana kızacak ama korkağın tekiyim iste...vurdu bana bende tabi kendimi korudum .bende yırttım onun üstünü basını...saygisiz bir evlilik .dışarıya ese dosta yansitmamaya çalışmak,mutluyum rolünü oynamak .

çünkü yapacak birşeyi olmayan zavallı bir kadınım .nefret ediyorum kendimden.heryerim ağrıyor sanırım moraracak.Kusura bakmayın düzgün yasamadım ağlıyorum hiç iyi değilim.güçsüzüm
evet dışarıdan yargılamak çok kolaydır.Hemen derler ki;boşan gitsin,ne çekiyorsun,boyun eğme,bilmezler ki sen kendinden de geçtin ama ailene ucu dokunmasın ve rezillik çıkmasın diye kendini feda ediyorsun,çünkü boşanmak istesende bu tip adamlar normal boşanmayı bilmezler,sana ve etrafına zarar verirler,seni çok iyi anlıyorum,çaresizliğini,yanlızlığını...kendini değil aileni düşündüğünü...
Bende böyle bir dönem yaşadım,eşim beni çocuğumdan bile ayırmaya kalktı,çok çaresizdim bana yardım edecek kimse yoktu,çünkü tu tiplerin gözü karadır herşeyi yaparlar,çok zor zamanlar atlattım,ama sabır ettim,düzeldi,sanırım eşimin psikolojisi bozuktu ve acısını benden çıkarıyordu,ona hala çok kırgınım ama şu an iyi düzeldi,bir gelgit yaşadı...boşanmak istedim içimden ama cesaret edemedim,tehdit ediyordu beni,çocuğu aileme göstermeyeceğini benden alacağını söylüyordu,blöf de yapmıyordu,gerçekti herşey,evladım için katlandım,onsuz hayat yoktu benim için,şiddet yok evliliğimizde ama çok korku dolu zamanlar yaşadım,tek başımaydım...
kararlarını çok düşünerek ver, belki bir dönemden geçiyordur ve düzelir,tabi bu senin dayak yemeni ve boyun eğmeni gerektirmez,en azından durulduktan ve tepkileri azaldıktan sonra ciddi karar alırsın,bu çok önemli..anladın sen beni..
sabır...ama hiçbir zaman çaresiz olmadığını bil...sen biliyorum ki kendini değil etrafını düşünüyorsun...etrafının yara almamasını istiyorsun,zamana ihtiyacın var...