siddet!

momo25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.900
2.469
cok sevdigim bi arkadasim cok asik olarak evlendigi esinden evlendikten 2 ay sonra bir tartisma sonrasi siddete maruz kaldi. Sorum su 1 kere döven hep döver mi,bunu bir hata olarak degerlendirip affetmek cözüm mü? icinde böyle bir duygu varsa bunu hep yapar mi? affeder miydiniz siz?

simdi ben bu kizcagiza sabri tavsiye etmek istiyorum cok seviyor,ne diyecegimi sastim kaldim. hani acaba birden sok oldu da bi kerelik bisey mi diye düsünmek istiyorum
ben affetmem.
dayak yemeye mi geldim dünyaya?
(Büyük de konuştum hadi bakalım.)

kimse haketmiyor ki dayak yemeyi :KK43:

Asla affetmem çünkü bana saygısı olmayan bir eşe benim saygım olmaz. Zaten o saniye soğurum o hareketiyle çünkü bana el kaldıracak kadar aciz birini eş olarak tutmam yanımda. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Tekrar yapar mı? Evet tıpkı bir defa aldatanın tekrar tekrar aldattığı gibi...

sinirle dövdü ise tekrar sinirlendiğinde aynı şeyi yapabilir.Affetme konusuna bişey diyemicem burda defalarca dayak yiyen bazı kadınlara boşansın dendiğinde "ama ben eşimi çok seviyorum"diyor.

Asla affetmem çünkü bana saygısı olmayan bir eşe benim saygım olmaz. Zaten o saniye soğurum o hareketiyle çünkü bana el kaldıracak kadar aciz birini eş olarak tutmam yanımda. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. Tekrar yapar mı? Evet tıpkı bir defa aldatanın tekrar tekrar aldattığı gibi...

hic aksi görülmemistir mi bu durumun cidden hep 1 kere yapan devamini getiriyor mu :KK43:

sinirlenip dövdüyse sinirlerini kontrol problemi var demektir yani bi kere döven hep yapar aa o bi hataydı bi daha yapmaz diye bişey yok kendini kandırmasın arkadaşınız.

sinirle dövdü ise tekrar sinirlendiğinde aynı şeyi yapabilir.Affetme konusuna bişey diyemicem burda defalarca dayak yiyen bazı kadınlara boşansın dendiğinde "ama ben eşimi çok seviyorum"diyor.
Sonra tekrar dayak yiyip daha önce de dövmüştü ne yapmalıyım diye konu açıyo sonra da zor sinirlenen ben çıldırıyorum ekran başında :KK14:

Ben affetmem. Bana göre bi kere yapan hep yapabilir.

Yani en ufak bi tartışmada 'acaba yine elini kaldıracak mı?' diye düşünürüm, bu psikolojiyle de sağlıklı bi evlilik olmaz.

Burada zamanında bi konu acilmisti. Konu sahibesi hepimizi cildirtmisti. O resmen dayak yemek için cabalamis.
Normal bi insan dayak atmaz ya psikolojisi bozuktur ya da hakikatten agir tahrik edilmiştir.
İki tarafa da bagli şiddetin bitmesi bence.

tek tokat degilmis üstelik. insan sevdigine kiyar mi ,sevgiden de süphe edilesi bir durum.
İşte o zaman maaaaaaalesef bunun aksi pek olmaz. Demek ki eşinde öfke kontrolü ile ilgili bir sorun var, öküzlüğüne falan değinmiyorum bile. Psikopat gözüyle bakarım ben ona ama eş gözüyle bakamam...

X