- 13 Temmuz 2016
- 86
- 23
- 3
- 36
- Konu Sahibi Elif Biran
Hem kalkmadigim icin hem de ona cevap verdiyim icinAdam yolcu etmedi diye dövmemis anladigim kadari ile bayanın sözünden dolayi vurmuş . Tabi ne için yapmış olursa olsun şiddet çözüm değil ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem kalkmadigim icin hem de ona cevap verdiyim icinAdam yolcu etmedi diye dövmemis anladigim kadari ile bayanın sözünden dolayi vurmuş . Tabi ne için yapmış olursa olsun şiddet çözüm değil ..
Ailem yanimda.evet bir kizim var
Dun butun gun 6aylik bebege tek basima bakmistim ki kizim cok haraketli bir bebek.yaninda yemek yapmis ev temizliyini de gormustum.dunun yorgunlu sbh kalkamadim,evde annesi de bizle kaliyor kahvaltink hep o yapar.ne bileyim sanirim vazifemi yeterince yapmiyorum haklisiniz bu konudaBence güzelce kalkıp( kocanızı siz kaldırmalıdınız en basta) kahvaltısını düzgünce hazırlayıp güzelce ugurlamanjz gerekirdi. Eşinizin dövmesini haklı bulmuyorum da demek ki daha önce de böyle umursamaz davranmıssınız ki adamda bir önyargı olusmus.
Hem kalkmadigim icin hem de ona cevap verdiyim icin
Onca sene okumuş doktor olmuş birinin bu denli Türkçe yazım kurallarından habersiz olması... Şiddet gördüğü halde haklıyı haksızı sorması...Bilmiyorum inanamadım...Diğer konunu okudum da canım kardeşim doktorsun tus a hazırlanıyorsun bu adam seni köye götürmeyi söylüyor. Annesi konuşmak için çağırıldığında istemiyoruz demiş. Kısacası bu adam müsveddesi ve ailesinden hiçbirşey olmaz. Çocuğun varsa var ilk ayrılan sen olmazsın. Aklını başına topla ne demek dövdü hakaret etti. Allah aşkına yapmayın bunu kendinize
Cok tsk ederim beni cok rahatlatdiniz.ben Azerbaycanliyim turkce yazi hatalarim oyuzden.doktorum evet ama henuz TUSu kazanmadimKonudaki yorumlar çıldırtır cinsten. Kocadan önce kalkmak kadının vazifesi mi? Tam tersi olsaydı, karısını uğurlamak için kalkmakta beş dakika geciken kocaya aynı yorumlar yapılır mıydı acaba?
Böyle şeyler insanın içinden gelince anlamlı, yoksa kadın buna mecbur falan değil. Şehir dışına çıkacakmış eşi, tabi ki öpüşerek, vedalaşarak ayrılmaları en güzeli. Ama kadıncağız beş dakika uyanamadı diye kocanın kızması çok bencilce. Şiddet konusuna girmiyorum bile.
Ayrıca kadına tembel denmiş, bebek ve ev sorumlulukları ağır gelmiş olamaz mı? Kaldı ki çalışkan olmak zorunda mı? Tembelse bu muameleyi hak ediyor mu yani?
Bu arada konu sahibi, gerçekten tıp fakültesi mezunu musunuz, mesajlarınız yazım hatalarıyla dolu.
Azeriyim oyuzden turkce yazmayi bilmiyorumOnca sene okumuş doktor olmuş birinin bu denli Türkçe yazım kurallarından habersiz olması... Şiddet gördüğü halde haklıyı haksızı sorması...Bilmiyorum inanamadım...
Ben bi' kusup geliyorum.Kocanız haklı.ben şahsen erkek olsam bende döverdim.şiddete karşıyım ama cehenneme git ne demek ya.cocugunuz size böyle bişey dese kalkıp döversiniz ama koca dövüncemi suç oldu
İzninizle oha demek istiyorumCok tsk ederim beni cok rahatlatdiniz.ben Azerbaycanliyim turkce yazi hatalarim oyuzden.doktorum evet ama henuz TUSu kazanmadim
İmzami atıyorum. Bazı yorumlar acaba şakadan mi yapılıyor diyorum. Allah aşkına hangi sebep şiddeti mesrulastirir.Konudaki yorumlar çıldırtır cinsten. Kocadan önce kalkmak kadının vazifesi mi? Tam tersi olsaydı, karısını uğurlamak için kalkmakta beş dakika geciken kocaya aynı yorumlar yapılır mıydı acaba?
Böyle şeyler insanın içinden gelince anlamlı, yoksa kadın buna mecbur falan değil. Şehir dışına çıkacakmış eşi, tabi ki öpüşerek, vedalaşarak ayrılmaları en güzeli. Ama kadıncağız beş dakika uyanamadı diye kocanın kızması çok bencilce. Şiddet konusuna girmiyorum bile.
Ayrıca kadına tembel denmiş, bebek ve ev sorumlulukları ağır gelmiş olamaz mı? Kaldı ki çalışkan olmak zorunda mı? Tembelse bu muameleyi hak ediyor mu yani?
Bu arada konu sahibi, gerçekten tıp fakültesi mezunu musunuz, mesajlarınız yazım hatalarıyla dolu.