Siddet

Bişey sorucam annesinin nerden haberi oldu senin çıkıp gitme kararından? Beraber mi yaşıyosunuz kv ile?

Diğer konunu okudum da canım kardeşim doktorsun tus a hazırlanıyorsun bu adam seni köye götürmeyi söylüyor. Annesi konuşmak için çağırıldığında istemiyoruz demiş. Kısacası bu adam müsveddesi ve ailesinden hiçbirşey olmaz. Çocuğun varsa var ilk ayrılan sen olmazsın. Aklını başına topla ne demek dövdü hakaret etti. Allah aşkına yapmayın bunu kendinize

Bugün yapmasa yarın tekrar yapar bence hem yeni evlisiniz hem de yaşınız küçük dayak haricinde annemde aynı sizin gibi davranmış evliliğinde ve sonu boşanma olmuş ben bebekken barışacaksınız büyük ihtimalle o yüzden siz de eşinize kaba konuşmayın o da size böyle davranmasın.Siz eş olarak üzerimize düşen vazifeleri yerine getirin herşey yoluna girer ama evlilik oturmadan asla Bebek düşünmeyin tartın biraz

Bence güzelce kalkıp( kocanızı siz kaldırmalıdınız en basta) kahvaltısını düzgünce hazırlayıp güzelce ugurlamanjz gerekirdi. Eşinizin dövmesini haklı bulmuyorum da demek ki daha önce de böyle umursamaz davranmıssınız ki adamda bir önyargı olusmus.

Bence güzelce kalkıp( kocanızı siz kaldırmalıdınız en basta) kahvaltısını düzgünce hazırlayıp güzelce ugurlamanjz gerekirdi. Eşinizin dövmesini haklı bulmuyorum da demek ki daha önce de böyle umursamaz davranmıssınız ki adamda bir önyargı olusmus.
Dun butun gun 6aylik bebege tek basima bakmistim ki kizim cok haraketli bir bebek.yaninda yemek yapmis ev temizliyini de gormustum.dunun yorgunlu sbh kalkamadim,evde annesi de bizle kaliyor kahvaltink hep o yapar.ne bileyim sanirim vazifemi yeterince yapmiyorum haklisiniz bu konuda

Kocanız haklı.ben şahsen erkek olsam bende döverdim.şiddete karşıyım ama cehenneme git ne demek ya.cocugunuz size böyle bişey dese kalkıp döversiniz ama koca dövüncemi suç oldu

Şiddetin hiç bir haklı sebebi olamaz. Pire için de yorgan yakılmaz. İnsanlar meseleleri konuşarak halleder. Konuşmanızi tavsiye ediyorum.

Hem kalkmadigim icin hem de ona cevap verdiyim icin
Hoş bir kahvaltı ve güzel bir kaç söz sizden bir şey götürmez bence bunu yapmalıydınız yapmadığınız için tepki göstermiş belki şiddet deş lde konuşsaydı daha etkili olurdu ama fevri cevaplar verdiğiniz için o Da fevri davranmış. Çözüm değil ama ikinizin de hataları var gibi geldi

Diğer konunu okudum da canım kardeşim doktorsun tus a hazırlanıyorsun bu adam seni köye götürmeyi söylüyor. Annesi konuşmak için çağırıldığında istemiyoruz demiş. Kısacası bu adam müsveddesi ve ailesinden hiçbirşey olmaz. Çocuğun varsa var ilk ayrılan sen olmazsın. Aklını başına topla ne demek dövdü hakaret etti. Allah aşkına yapmayın bunu kendinize
Onca sene okumuş doktor olmuş birinin bu denli Türkçe yazım kurallarından habersiz olması... Şiddet gördüğü halde haklıyı haksızı sorması...Bilmiyorum inanamadım...

Konudaki yorumlar çıldırtır cinsten. Kocadan önce kalkmak kadının vazifesi mi? Tam tersi olsaydı, karısını uğurlamak için kalkmakta beş dakika geciken kocaya aynı yorumlar yapılır mıydı acaba?

Böyle şeyler insanın içinden gelince anlamlı, yoksa kadın buna mecbur falan değil. Şehir dışına çıkacakmış eşi, tabi ki öpüşerek, vedalaşarak ayrılmaları en güzeli. Ama kadıncağız beş dakika uyanamadı diye kocanın kızması çok bencilce. Şiddet konusuna girmiyorum bile.

Ayrıca kadına tembel denmiş, bebek ve ev sorumlulukları ağır gelmiş olamaz mı? Kaldı ki çalışkan olmak zorunda mı? Tembelse bu muameleyi hak ediyor mu yani?

Bu arada konu sahibi, gerçekten tıp fakültesi mezunu musunuz, mesajlarınız yazım hatalarıyla dolu.

Konudaki yorumlar çıldırtır cinsten. Kocadan önce kalkmak kadının vazifesi mi? Tam tersi olsaydı, karısını uğurlamak için kalkmakta beş dakika geciken kocaya aynı yorumlar yapılır mıydı acaba?

Böyle şeyler insanın içinden gelince anlamlı, yoksa kadın buna mecbur falan değil. Şehir dışına çıkacakmış eşi, tabi ki öpüşerek, vedalaşarak ayrılmaları en güzeli. Ama kadıncağız beş dakika uyanamadı diye kocanın kızması çok bencilce. Şiddet konusuna girmiyorum bile.

Ayrıca kadına tembel denmiş, bebek ve ev sorumlulukları ağır gelmiş olamaz mı? Kaldı ki çalışkan olmak zorunda mı? Tembelse bu muameleyi hak ediyor mu yani?

Bu arada konu sahibi, gerçekten tıp fakültesi mezunu musunuz, mesajlarınız yazım hatalarıyla dolu.
Cok tsk ederim beni cok rahatlatdiniz.ben Azerbaycanliyim turkce yazi hatalarim oyuzden.doktorum evet ama henuz TUSu kazanmadim

İmzami atıyorum. Bazı yorumlar acaba şakadan mi yapılıyor diyorum. Allah aşkına hangi sebep şiddeti mesrulastirir.

Back
X