Merhaba oncelikle yazi hatalarim olursa kusura bakmayin turk degilim diye pek dogru yaza bilmiyorum.derdimi anlatmak,tavsiye almak istiyorum.gecen yil sevdigimle evlendim,evlendigimiz on gunu gecmedi kavgamiz oldu ve bana dayak atdi.ben bu dayak olayini cok buyutdum,annemleri aradim gelib meni alsinlar istedim,olar gelince kocami olarin yaninda cok asagiladim.yine baristik bundan sonra her on gunde bir kavgamiz oluyordu,bir keresinde yine bana dayak atmak istedi kendini zor tutdu.tabii ben yine buyutdum,ev bizim evimizdi onu evden kovdum.(bu yaptigimdan cok pismanim) sonra ben hamile kaldim.bir keresinde beni annemleri getirdiginde bana annesin bizle kalirsa nasil olur sormasina ben de ben istemiyorum dedim.o da bana demedigini birakmadi,beni eve koyub gitdi.sonra duydum ki bnm lafimi annesine soylemis,annesi bize ananeme beni sikayet etmek icin geldi,ben de annesiyle cok kotu konusdum,oglunun karimi laf tasiyor dedim.boyle boyle cok kavgalar etdik,bana arabada her kes goren bir yerde dayak atdi yine.ben de en sonunda evimize geldim.on gun sonra onu fbde denedim bana cvb yazdi.ben de ben oldugumu belirtim bana cvb bile yazmadi.9aydi ayriyiz,cocuk oldu ne aradi ne sordu.annem kac kere annesini aradi gelin konusalim hall edelim dedi istemiyoruz dedi.simdi bana yazdi barisalim diyor ama sartlari varmis.evlenmeden once konustugumuz seyleri simdi istemiyor.ben Azerbaycanliyim,doktorum tusa hazirlaniyordum iki sinavimi verdim,bana sinavi at burda hazirlan diyor.ve bundan sonra sehirde degil de koyde yasiyicaz.siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda?anlatim bozuklugu yuzunden bir daha ozur dilerim