• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddeti bende yasadim.Soktayim!

Ayril diyemem sana cunku bu senin hayatin senin iliskin en dogru karari sen vericeksin inan bana saglam kafayla dusun herseyi senin bir gelecegin hayatin hayAllerin var oyuzden ince eleeeee sikiiiiii dokunnnnve booolllll boooollll dua et rabbim insallah yar ve yardimcin olucak tesaduf gorup okudum yazmadan dduramadim Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisininasip etsin uzulme olurmu keyfini getiricek seni mutlu edicek seylerle ugras seni uzucek herseyden geriiii dur kendine cooooook iyi bak ALLAHA EMANET OL :) iyi aksamlar

Öyle güzel şeyloer yazmışsın ki, çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı yollardan şaşırtmasın...

Dün gece tlfumda gördüğüm son msjı, 'unutma bu yaptıklarını hesabını sorucam senden' idi.
Bu hareketlerine maruz kalınca bastım gittim ben, ardıma bile bakmadım. Genelde 'nerdesin?', 'aç şu tlfu', 'niye açmıyosun tlflarını, hasta ediyosun adamı' ... vs.vs. türden msjlar atmış.

Beyfendinin tlflarına çıkmayınca msjlarına karşılık vermeyince hesabımı kesmiş demekki... Hey Allahım hem suçlu hem güçlü ayakları yapmaz mı bide...Nasıl sinir oluyorum düşündükçe offf!

ooo ucmuş daha pişman olacagı yere tehtitlermi savuruyo bence ailenden önce ailesini ara bittigini açıkla böle böle şiddet gördüm de ailende pazartesi ögrnsn neden bekliyosunki bu kendini bi halt sanmış fazla yüz vermişin pazartesiye kadar sana ulaşıp zarar vermesn

İşaretli yerlere baktım, sokak ortasında tamam hadi uzatalım kozlarımızı paylaşalım mı demeliydim? Yaptığına karşılık bende mi onun gibi seviyesizleşmeliydim?

Lütfen! Lütfen cümlelerimi cımbızla çekip çıkarıp tek tek üstüne düşmek yerine şuanki durumumu değerlendirin. Neticede o anı yaşamayan bilemez. En şaşırmış halimle geldim sıcağı sıcağına yazdım samimiyetimi burda sizlerle paylaştım.
Kendimi yanlış bi cümleyle ifade etmiş olmam o kadar normal ki...
Sonuçta ben bu adamdan AYRILDIM. Nişanı BOZDUM. Beynen tamamen onu hayatımdan sildim.

Son noktayı aileme durumu enine boyuna açıklayıp bu ilişkiyi sonlandırdığımı söyleyerek koyacağım.
Babam şuan işi dolayısıyla şehir dışında, pazartesi günü dönmesi muhtemel.Bu konuşmayı yapmak için onun gelmesini beklemem gerek. Yoksa bi an bile düşünmeden patır patır anlatıcaktım durumu tahammülüm yok artık onun adını dahi duymaya. Pazartesiyi beklemem şart,ailelere bittiğini ilan etmem için. Ki kararıma saygı duyacaklarına da eminim.

Hakkinda hayirlisi olsun cnm...

Cok sukurki simdiden gormussun yuzunu. Uzak kalip dusunup kararini verecek zamanin var. kim ne der diye sakin dusunme konusur konusur uc gune unuturlar. Ben keske esimin ve ailesinin bikac davranisini daha once gorseydim diyorum. Yada gozumu azcik daha acsaydim, nisan fslan dinlemeyip yolu gosterseydim hepsine. Evlilikten sonra hele cocuktan sonra cok zor. Once kendini degerli hisset cok degerli. Ondan sonra otur dusun yaptiklarini yol ver gitsin.
Allah yardimcin olsun

ooo ucmuş daha pişman olacagı yere tehtitlermi savuruyo bence ailenden önce ailesini ara bittigini açıkla böle böle şiddet gördüm de ailende pazartesi ögrnsn neden bekliyosunki bu kendini bi halt sanmış fazla yüz vermişin pazartesiye kadar sana ulaşıp zarar vermesn

Tovbe tovbeee birde ustemi cikiyorrr hesabini kesmis oylemiii sasirdim vallahiii iyiceee ucmusssss

Cok sukurki simdiden gormussun yuzunu. Uzak kalip dusunup kararini verecek zamanin var. kim ne der diye sakin dusunme konusur konusur uc gune unuturlar. Ben keske esimin ve ailesinin bikac davranisini daha once gorseydim diyorum. Yada gozumu azcik daha acsaydim, nisan fslan dinlemeyip yolu gosterseydim hepsine. Evlilikten sonra hele cocuktan sonra cok zor. Once kendini degerli hisset cok degerli. Ondan sonra otur dusun yaptiklarini yol ver gitsin.
Allah yardimcin olsun

Aminnn insallah allah yardimcisi olur kardesimizin valla icim dert oldu 5dklina girdiydim guyya

Sırf salak ya sırf.Utanmadan 'Hesabını soracağım' diyor bir de.Çingene kafilesinin başında millete horozlanan adamlar olur ya,onlara benziyor aynı.Neyin hesabını soruyorsun be? Son gelişmeleri bekliyorum.

Aman sıkıldım artık,duygu sömürüsü yapanlardan, sonunda evleneceksin , bu filmi çok gördük
...............................

sen ne bilmis biseysin ya eminim dayagin hasini sen yiyyosun ondan bukadar dengesiz yorumlar yapiyosun.kimsin ki sen yorum yaz diye kafana silahmi dayadilar yazma okuma ne hakkin var konu sahibi derdini yazmis ettigi laflara bak ancak ahkam kesersiniz sen ve senin gibiler...

Bu tiplerle evlenince bir de dul oluyorsun.......ölü taklidi yap belki uzaklaşır

bak can, önce sana siddet uyguluyor, sonra bide yazdigi mesajlarda tehtit ediyor....gün gelecek, tüm kötü seyleri unutacaksin, özlüyeceksin onu, cünkü sevgiyi bosver, insan insana alisiyor. Ama sakin sakin o bosluga düstügünde bile, geri adim atma.

Evlenecegin insan, seni koruyan insan olmali. Ama seni koruyacagina sana sidet uyguluyan ve tehtit eden insan asil telike.

Lütfen dönme kararindan. Bunu simdi yapan inanki ilerde neler yapmaz sana.

çokk geçmiş olsun..arkadaşlar yazılması gerekn herşeyi yazmış zaten aynı şeyleri yazmayım.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.. hayırlı gelişmeleri bekliyoruz..

Dua et de arkadaşım nişanlı iken görmüşsün yüzünü!
Birde nişanlı sözlü iken gayet efendi,sessiz sabırlı görünenler var ki; evlendikten sonra içlerindeki şiddet canavarını ortaya çıkarıyorlar.. İnanılmaz değişiyorlar çünkü gerçek yüzünü saklıyorlar.

Çok çok iyi düşün evlilik kararını..
Yolun başındasın çünkü.. Rengini belli etmiş ya etmeseydi? Şanslısın ki gördün? Birdaha düşün..

Burnu surtulcek saniyorsaniz asla şimdi şiddet girişiminde bulunmuş evlenince kavga edince bu eğilim ve eylem gerçekleşir ...en doğru kararı siz verirsiniz ama neyaZikki ben duzelecgini sanmıyorum :(

Memlekette her 3 kadından biri dayak yiyor adamlar nişanlıyken alıştırma yapıyor , he he biliyoruz bunları neyse gidin mobilya bakmaya ,sonra evleninde görün anyayı konyayı

Ema1 nickli kişi cidden senin derdin ne ??? Ben de okudukça senin ruh sağlığından şüphe duyar oldum ...Ha bu kadar rahatsızsan burdaki yazılardan girme ,okuma kardeşim ...Mecbur musun ?Nedir bu kıskançlığın ?

Konu sahibi arkadaş nişanlın erkenden gerçek yüzünü göstermiş sana ..Bunları Allahın sana gönderdiği sinyaller olarak algıla ve bir an önce kendini toparlayıp ilişkini tekrar gözden geçir .Şiddet asla affedelecek bir şey değil.

böyle bir adama güvenip sakın yola çıkma canım aşk da neymiş dünya da kaç milyar erkek var hani.. o mu tek seni mutlu edecek ki bu hareketi ilerde daha da kötüye dönüşebilir..

Duygusal bir bağ söz konusu, dolayısıyla yaşananları makul değerlendirmek oldukça zor. Ancak durum hiçte iç açıcı görünmüyor. Nişanlısınız! Bu süreç karşı tarafın evlilik için uygun birisi olup olmadığını analiz etmek için yaşanır.

Şimdiden bu kadar ani tepkiler hoş değil bence karşınızdaki insan evlilik için gerekli olgunluğa ulaşmamış.

Son düzenleme:
Back
X