• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddeti bende yasadim.Soktayim!

Sana bugun bunu yapan , Evlenince asla saygi duymaz !

Ayrica bence sevinmelisin , simdiden gercek yuzunu gordun diye..
Uzunca bir sure irtibati kesebilirsin , ne yaparsan yap bemce asla degismicek.
Suan kaybetme korkusu.olmayan ve boyle bir terbiyesizlik yapan , evlenincemi sana saygi duycak ?

Ben hic baglanti kuramadim yazdiklarinizla.

Birincisi çok kotu bir şey yasamissiniz hala adama neden arkadasim dedi diye kiziyorsunuz ne var bunda ki bende cekinirim tanimadigim adama sevgilimi bekliyrm demeye l... Ki birde ustne fuara gidemediginize uzulmussunuz..

Hayret ettim ben o adamla uç adim daha yurumem sahsen ama mobilya düşünebiliiyorsunuz hala.... Birde konuşmayacagim ders alsin diyorsunuzda ben o insan musveddesi ile nikah masasina oturacak akildan şüphe ederim kusura bakmayin. Bir kadinin kendisini küçük düşürmeaine tahammul edemiyorum

Asama asama anlattim farkindaysaniz. Olaylarin nasil gelistigine,nasil bu safhaya gelebildigine dair... Olay mobilya yada fuar degil sadece

Memlekette her 3 kadından biri dayak yiyor adamlar nişanlıyken alıştırma yapıyor , he he biliyoruz bunları neyse gidin mobilya bakmaya ,sonra evleninde görün anyayı konyayı

Kizlarr Allah razi olsun sizden. Aklin yolu bir demekki... Hakkaten yasayan bilirmis saskinliktan hissizlesmeyi,soktan dusunememeyi.
Yaptigi serefsizligi o kadar hazmedemedim ki yemin ederim aglayamadim bile. İcime akti tum gozyaslarim sinirimden,salakligimdan,iyi niyetimden.
Rabbim dogru yoldan ayirmasin,cok sagolun

dünyada evlenebileceğin bir erkek o değil sadece,, bunu aklından çıkarma

evlilik öyle basit bir şey değil. ömrünün geri kalanı herşeyi ile birlikte yaşayacağın insanı seçiyorsun.. yeri geliyor mutlu bir evlilik için sevgi bile yetmiyor... onun için doğru insanı bulmak önemli,,

sevgili iken insanlar birbirini tanımaya çalışmak yerine, aşk meşk yaşamaya çalışıyor. aşk meşk yaşamaktan insanlar karşısındaki insani iyi analiz edemiyor, sonra duyguların etkisi ile evleniyorlar ama duyguların etkisi geçip, birbirini gerçekten tanımaya başlayınca o zaman gerçeklerle yüzleşiyorlar ama iş işten geçmiş oluyor

Son düzenleme:
Kizlar :(
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim :(
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana :(
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana :(
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim :(
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse :(
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben... :(

bana göre kızdığı başka bi şey olmuştur mutlaka.yoksa bi ruja bu kadar kızılmaz.anladığım kadarıyla sizi kıskanıyo ki başka erkekler bakar düşüncesiyle sizin ruj sürmesini istemiyo.siz de üstüne ruj sürünce hıncını sizden almış.bence mantıklı bi açıklaması olabilir.erkekler bazen sıkıldığında olanları anlatmak istemez sakinleşnce belki ne olduğunu anlatır sizi kendi derdiyle üzmek istemez.
durakta bekleyen amcaya da arkadaşı demesi bence o kadar takılacak bi şey değil.belki sizin hakkınızda başkasına bi şey demek istemiyo olabilir.ama nişanlım deseydi tabi daha iyi olurdu.
ama gene ne olursa olsun ne kadar kızgın olursa olsun size el kaldırması tartışılamaz bi durum.bence bi kaç gün kafanızı dinleyin.sakinleşince neden böyle davrandığını sorarsınız.

Memlekette her 3 kadından biri dayak yiyor adamlar nişanlıyken alıştırma yapıyor , he he biliyoruz bunları neyse gidin mobilya bakmaya ,sonra evleninde görün anyayı konyayı

İsrarla napmaya calisiyosun bi anlam veremedim?!

Ya Allah aşkına bugun kaçıncı bu tip insanlarla karşılaşmam topiklerde Ya Rabbim birisi gelir kocasının hazırladığı sürprize sevinen bir arkadaşımızın yazdıklarına yalan der öbürü gelir ne acılar çekmiş bir kadına yalan söylediğini söyler..öbürü gelir nedense konuya inansım gelmedi der....noluyoruz ya...

Son düzenleme:
Ya Allah aşkına bugun kaçıncı bu tip insanlarla karşılaşmam topiklerde Ya Rabbim birisi gelir kocasının hazırladığı sürprize sevinen bir arkadaşımızın yazdıklarına yalan der öbürü gelir ne acılar çekmiş bir kadına yalan söylediğini söyler..öbürü gelir nedense konuya inansım gelmedi der....noluyoruz ya...

Vallahi bende anlamadim.Durumumu da acikliyorum hala bi garibim saglikli dusunemiyorum dedikce aksi sekilde saldiriya ugruyorum.Valla pisman ettiler derdimi yazdigima

İsrarla napmaya calisiyosun bi anlam veremedim?!

o anda yüzüğü suratına fırlatmadınız, kimseye de söylemediniz belki olaylar büyür mantığıyla, affedeceksiniz büyük ihtimalle, arkadaş da bunun sinyallerini aldı kadın olarak kendinizi ezdirmeyin, şiddet gördüğünüzde susmayın kendinize saygı duyun diyor, bence haklı kızmayın tek yapmanız gereken şey balık baştan kokar deyip nişanı atmak yoksa hep dediğini yapmadığınızda dayak yiyeceksiniz.

Böyle konuları okuyunca gerçekten hem çok üzülüyorum hemde sinirleniyorum
Gerçekten zor bi durumdur tabiki insan şok olur ama emin ol affedersen daha fazlasını yapacak .
Sen haketmedin bugünkü zorbalıkları hayatını mahvetme yüzüğü ver eline

bugün nisanlım düzelir deyip affedersen yarın agzını burnunu kırar evliyim cocugum var dersin. nisanlıyken keske görse böyle yüzünü insan unutma siddet 1 kerelik olmuyor malesef içinde varsa ki var oldugu göörünüyor devamı ilerde en ufak hatanda fazlasıyla göreceksiin siddeti.birde en odun insan en maco insan bile en sinirli erkek bile bu günü esini sevdigini belli ederek geciriosa bu nasıl bir insan sasırdım.suan önemli degil kutlamasın diyorsun ama evlenip cocugun olunca öyle bir istersinki dogum gününü vs. kutlamasını daha cok üzülürsün bence ki yılda bir gün seni mutlu etmeyi ticari amacla gören biri 365 gün boyuncada mutlu etmeye gerek yok düşüncesiyle yasayacaktır.üzgünüm ama durum bu.böle hasta ruhlu biri vardı gecmişte sözlü olarak ama stresli derdim affederdim hep.sonunda resmen dayaga dönüştü ve artık bitti yani senin sonunda öle görünüo.ki öyle insanlar ölüyorda asklarından sanmaki o sevmiodu resmen ölüodu ama siddet böle işte sevgiyide bitirio.simdi gercek askımla evliyim 2 oglum var cok mutluyum esim ondan sinirli öfkeli ama 4 yıldr bana en ufak tokat bile atmadı cok sükür ki bak sinirli diyorum. ama onlar hasta bunu kabul etmek gerekiyor ona göre hareket et allah sonnunu hayırlı etsin insallah.hersey gönlünce olsun.inan gecmişimi istemeden yazıyorum sırf sen yaptıgım yanlısı yapma diye.

1.5 senedir berabermişsiniz az bir zaman değil bu zamana kadar hiç mi ruj sürmediniz tepki mi vermedi mi önceden.şiddet eğilimi varsa bu kadar zaman ortaya çıkmaz mı. Hem böyle önemli bir konu ortadayken amcaya arkadaşımu bekliyorum demiş yok fuarı kaçırdın devede kulak yani ve öyke bişi yaşadıktan sonra fuar aklıms bile gelmez ona gidemediğime değil olan olaya üzülürüm el kaldurdı diyorsun ama vurmamış sanırım baya vurcak ya da kafa atacak gibi miydi. Ha kalkışmak bile kötü ama zaten affedeceksiniz yani belli ama iş sadeceruj işii değil gibi.

Nişanlıyken tokat yedim affettim pişmanlıktan gebermişti
1 senelik evliliğimde en son artık boğazıma bıçak dayadı
Boşanıyorum
Aslaaa affetme

Şiddeti sen de yaşadın, şoktasın. Önce şoktan bir çık ablacım.

Eğer bu adamla hala bir yuva kurmakta ısrarlıysan şiddete alışman gerekecek. :ssz:

Sana bir fırsat sunmuş işte daha evlenmeden göstermiş yüzünü. İyi değerlendir derim bu fırsatı. :ssz:

Oyle bi mantikta olsaydim susar otururdum zaten.Suan surda su konuyu tum samimiyetimle paylasmazdim.
Kolay saniyosun heralde ama dumur oluyo insan,sasip kaliyo.Ben sadece ayilmaya calisiyorum akil almak istiyorum.Gercekten soktayim aklimdan silemiyorum ki o ani, sunu bunu yapiyim diye dusuneyim suanda.
Allah kimseyi maruz birakmasin bu tarz durumlara

amin canım rabbim hiçbirimizi böyle durumlara düşürmesin......ah canım ya ilk okuyunca evlisin sandım sonra nişanlıyım demişin sakın ama sakın evlenme:20::20:eşimle 7 yıl çıktık 4.5 yıllık evliyiz çıkarken de asla böyle bir hareketini görmedim eğer görseydim şuan evli olmazdım inan bana balık baştan kokar:47:ben kapalı bir bayanım yeri gelir rujda sürerim ama eşim bırak ağzımdan silmeye çalışmayı niye sürdün bile demez...diyecekse de kırmadan fazla belli olmuş azıcık silsen der o kadar....tamam 14 şubata önem vermeyebilir çok normal ama diğer hareketleri resmen şiddet ya:47:ailene söyle ve yol yakınken ayrıl canım inan bana asla üzülmeyeceksin:16:

niye forumda her konuya atlayıp yok yalan konu yok cevaplasak ne olcak yazan kişiler var anlamadım ben ya
derdini anlatmaktamı suç oldu
kız yazmış işte konuyu beğenen yorumunu yazar fikrini söyler
beğenmeyen yazmadan gider bu kadar basit
konu shibi arkadaşım sende iyi düşün ileride olacakları tart biç
sonra karar ver evlenmekmi daha doğru yoksa ayrılmak mı

Son düzenleme:

Hanımefendi ne oluyor size? Kız şokta akıl danışıyor. Boşa gittiğini düşünüyorsanız yazmayın.

• Beğen
Reactions: pua
Konu sahibi ben sadece sizin için söylemiyorum ama genel olarak ( istisnalar mutlaka vardır) Kocam beni dövüyor diyen kadınlara adam birden seni dövmeye karar vermedi ya derken bunu kastediyorum işte.. bir erkek herZaman neyse onu gösteriyor ben, "evlendikten sonra çok değişti hiç böyle bir insan değildi" diyenlere hiçmi hiç inanmıyorum görmezden geldiğiniz için evlendikten sonrada ne gördüyseniz aynen onu yaşıyorsunuz o yüzden üzülmüyorum hiç insan kendine neyi layık görüyorsa onu Yaşar

Tuhaf tuhaf yorumlar yapılmış gerçekten anlam veremedim.

Erkek arkadaşının yaptığı çok terbiyesizce bence.
Herkesin içinde, üstelik böyle bir günde bu tarz davranabiliyorsa, ilerde neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.
Benim merak ettiğim ilk defamı böyle davranıyor size karşı?
Yazdıklarınıza bakılırsa daha öncede ruj sevmediğini belirtmiş.
Tamam sevmessin ve söylersinde, dudağından sert bir şekilde silmek ne oluyor?
Evlenince kıskançlıktan perdeleri aralatmaz sana bu.
İyi düşünmelisin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: pua

Aynen anlam veremiyorum
Konu gerçekçi gelmezse veya yaptığınız yorumun birşeyi değiştirmeyeceğini düşünüyorsanız
Yorum yapmazsınız olur biter
Insan en yakın arkadaşına akıl veriyor da defalarca laf anlatamıyor
Burada üç kelimeyle herkes hemen lafı dinlensin,bilirkişi muamelesi görsün istiyor şaşılası

bana göre kızdığı başka bi şey olmuştur mutlaka.yoksa bi ruja bu kadar kızılmaz.anladığım kadarıyla sizi kıskanıyo ki başka erkekler bakar düşüncesiyle sizin ruj sürmesini istemiyo.siz de üstüne ruj sürünce hıncını sizden almış.bence mantıklı bi açıklaması olabilir.erkekler bazen sıkıldığında olanları anlatmak istemez sakinleşnce belki ne olduğunu anlatır sizi kendi derdiyle üzmek istemez.
durakta bekleyen amcaya da arkadaşı demesi bence o kadar takılacak bi şey değil.belki sizin hakkınızda başkasına bi şey demek istemiyo olabilir.ama nişanlım deseydi tabi daha iyi olurdu.
ama gene ne olursa olsun ne kadar kızgın olursa olsun size el kaldırması tartışılamaz bi durum.bence bi kaç gün kafanızı dinleyin.sakinleşince neden böyle davrandığını sorarsınız.

Kafa atmaya calismasinin tek mantikli aciklamasi kafasinin agirlik merkezinin degisip kafayi toparlayamamis olmasi olabilir...
Sacma di mi?!
Cunku mantikli bir aciklamasi yok...
Bir de sakinlesince sor diyorsunuz...
Ne desin, bebegim sen bana niye kafaya atmaya yeltendin, sakin yanlis anlama sadece merak mi?!

Neyse konu sahibi arkadasim, sana fiziksel olarak siddet uygulamasa dahi, duygusal siddet uygulamis...
Kadini, namus skalasi gosterme araci olarak goren o sevgiliniz, nisanliginizda dakilar icinde rujunuza saldirip, sizi itip kakiyorsa, ayni evin icine girince dusunemiyorum...
Lutfen kendinize bunu yapmayin, bu tur magandalardan uzak durun...
Elalem ne der, 6 ay kalmis dugune, yok kac yillik iliski diye dusunursunde, o elalem sen evinde siddet gorurken cayini yudumlar...
Umarim uzak kalirsin...

Back
X