Kizlar

Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim

Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana

Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana

O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim

Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse

Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben...