• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddeti bende yasadim.Soktayim!

Nişanlıyken tokat yedim affettim pişmanlıktan gebermişti
1 senelik evliliğimde en son artık boğazıma bıçak dayadı
Boşanıyorum
Aslaaa affetme

Sizin icin cok uzuldum, umarim her sey en kisa surede yoluna girer.
Mesaji da alintiladim ki, belki birkac kisi fazla gorur, ibret-i alem olur.
Ne diyelim...
Konu sahibi bundan sonra daha fazla soze gerek yok.

Allah yardim etmis sana canim evlenmeden karakterini gostermis degismez insanlarr kolay kolay pismanim dese bile güvenme. Ofke kontrolu yok belliki .birde bn suna takildm ne drmek ruj surme bu kadar kiskanc bir insan zor yani. Cogu kadin rujunuda surer makyajinida yapar ne oluyomus yani kadinsin sen. Bilemiyorum ama iyi dusun derim sana

yaşadıklarınız çok üzücü... nişanlıyken gerçek yüzünü göstermiş size evlenince değişir umudunu beslemeyin sakın değişmez bu erkekler..
size ayrılın yada ayrılmayın diyemeyeceğim sizin kararınız fakat sizin yerinizde ben olsaydım bir sn. tereddüt etmezdim bitirmek için..

Ne kıskanması ya? Adam hasta hasta! Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.İnsan nişanlısına arkadaşım der mi?! Def et gitsin.Kendine değer ver.

• Beğen
Reactions: pua
Öncelikle ''arkadaşı bekliyorum'' demesinde bi sakınca yok. Elin adamına uzun uzun açıklamamı yapıcaktı yani.

Bende kocamı bekliyo olsam mesela, en iyi ihtimalle ''birini bekliyorum'' derim.

Neyse, tabi bu onu haklı kılmaz.

Daha nişanlısın, yolun çok başındasın.

Canım cicim aşkım bitanem mıck mıck olmanız gereken bi dönemde bu öfke kontrolsüzlüğü hiç iyiye delalet değil.

Evlendikten sonra, geçim sıkıntısı vs derken zaten bolca gerginlik yaşıyorsunuz. Ama adam şimdiden sana şiddet uyguluyorsa, vay senin haline.

Kendimden örnek vereyim, 1 yıl nişanlılık hayatımız oldu. Öyle aşk doluyduk ki, öyle huzurlu, sakin...

Yine aşk doluyuz, birbirimizi çok seviyoruz ama yerli yersiz gerekli gereksiz okadar çok sesimizi yükseltiyoruz ki birbirimize.
Nasıl üzülüyorum, bilemezsin. Hatta daha dün akşam dedim eşime, ben nişanlılık ve sevgililik günlerimizi çok özledim diye.

O yüzden çok iyi düşün, ölç tart. Adam sana şimdi böyle davranıyorsa kaybetme korkusu, kıyamama duygusu hiç yok demekki.

• Beğen
Reactions: pua
1- insan nişanlımı bekliyorum demekten neden utanır?
2- sürdüğü ruj için neden sakin bir dil kullanmaz?
3- 14 şubatı önemse yada önemseme evleneceğin insanı mutlu etmek neden korkutur seni?
4- güç gösterisini neden dişine göre bir adamda kullanmak yerine savunmasız nişanlısını seçer?

varsa bu 4 sorunun makul cevabı o zaman şansı hakederdi hadi terbiye olsun da affet derdim.. ama çok üzgünüm hem böyle birşey yaşadığına hemde istismar edildiğine..
ama bayanlar da söylemiş zaten Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bunu aynı çatı altına girmeden aynı yastığa baş koymadan farkettirmiş sana çok şükür ki..

şimdi izleyeceğin yol belli.. ailen aşırı tepkiler verir diye korkuyorsan hırpalama olayını söylemezsin de misal küfür ediyor bana yapamayacağım dersin.. ailen elbet destekçin olacaktır.. etraftan gelen çatık çutuk sesleri de bir süre duy-duyma..! hiç birşey bilmeyenler ya da bildiğini sananlar boş teneke misali tangırdayacaktır önemseme.. sen ufkunu geniş tut ve en özgüvenli halinle tutun yeni yepyeni musmutlu hayatına.. anlaştık mı? :34::34::34:

Hic sevmem hemen ayril diye ogut vermeyi, ama ben de herkes gibi evli tecrubeli biri olarak konusuyorum, haydi tartismalar neyse de, daha simdiden el kaldirdi ise evlenince dover bile o haberin olsun. En kiymetli zamanlarin su anlar, evlenip ayni evin icine girince bu cicim zamanlari geciyor, o kalkip da inemeyen elin indigi gunler geliyor.

Ya tamamen ayrilin yada ilerde yasayscaginiz siddete hazirlikli olun.asla degismeyecektir.bosuna umutlanmayin

Asla evlenme. Neye uzulecegimi şaşırdım demişsin aylardır beklediğim fuarı göremedim falan.. ben de bu cümlene çok şaşırdım. Ailene ve kendi ailesine durumu anlat. Rezil olsun terbiyesiz. Ve ne kadar dil dokerse döksün ne kadar yalvarirsa yalvarsin sakın barışma. Sonra evlenince konu acarsin buraya siz demiştiniz oldu diye..

Konu sahibi bunları hafife alıyor o aşkın sarhoşluğunda ,aslada el kaldırmıyacak modunda ,öylesine burada anlatmak için yazmış,ama nişanlı yapıyor yapacağını alıştırmalarda buna sindirme denir,
şekilendirme ,karşı tarafı baskı altına alma ,onun ya evlenincede tamamen onun olacak, şimdiden uysun bana diyor ,konu sahibi aşkının derdinde nişanlının karekterini çözme derdinde değil,artık evlenince çözer oda aşk bitince , günaydın olsun o zaman

Siz şimdi evlenirsinizde bununla eyvah! eyvahh!

Şiddet bir kontrolsüzlük, kişiliğin bir parçası, çok gergin bir anda mutlaka yaşanacaktır yeniden
Saklamak daha büyük bir hata, uzak kalmaktan söz etmişsin, bu uzaklığın sebebini en azıdan onun ailesi bilmeli
Evleneceksen buna sessiz kalmayacağını bilmeli
Evlen ya da evlenme diyemem, onca zamanlık bir ilişkiyi tek bir spesifik olayla tahlil etmeyi doğru bulmuyorum
Her şeyin içini dışını bilen sensin, bu gerginlik, şiddet eğilimi ne kadar var, genel yapısı nasıl, evlenirseniz ne olur sen biliyorsun
Bizlerin tek bildiği şiddetin tekrar yaşanması ihtimalinin çok yüksek olduğu
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kizlar :(
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim :(
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana :(
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana :(
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim :(
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse :(
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben... :(
El kaldırmak, kafa atmaya çalışmak, ruj silmek vs.hemde sokakta, hemde sevgililer gününde. .. Ne cesaret, ne cürret. Bu davranışı asla kabullenmeyin, çok ayıp bu yaptıkları, çok saygısızca, çok dengesiz. Sinirlerine hakim olamıyorsa tedavi görsün, sizi ne hakla hırpalıyor.
Ayrılmakla doğru yapmışsınız bence. Hiçbir kadın böyle davranışları kendine yakıştırmamalı.

Evlilik düşüncesini tekrar düşümsem iyi olur.. Evlendikten sonra daha beterlerini yaşayabilirsin çünkü..

Kizlar :(
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim :(
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana :(
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana :(
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim :(
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse :(
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben... :(

Adam sana kafa atmaya çalışmış daha varmı ötesi.
Bunu sineye çekersen, inan yanacağın tek şey , ben bu adamla buna rağmen nasıl evlendim olacak.
Bugün kaçtın, aynı evin içinde nereye kaçacaksın.
Ne izahı, ne özrü yok bı durumun.
Arkana bile bakma , affetip devam edersen de şimdiden
yakın dövüş kurslarına falan kayıd ol bence

Yaptigi sana ne kadar saygisiz oldugunu gosterir ne varki ruj surmekte sen onun icin suruyorsun daha guzel olabilmek icin ama o bnu anlayamiyorsa kusura bakma ama okuzun onde gideni diyebilirim. Begenmediysede duzgunce soylesin hadi sert soyliceksede git cikart gormicem desin eliyle sert bi sekilde silmek nedir sokak ortasinda olucak seymi nisanlin dengesiz biri gbi canim nisan atma hemen bu kdr kolay degl ama bi muddet en az 1 hafta konusma derim uzak tut kendini sonrasini zamana birak canim

Konu sahibi toz oldu,toz gerçekleri görmek istemiyor kabullenmiyor zaten aileside izin vermez yüzük atmasına ,mobilya beyaz eşya alındıysa ,anneside kaderini yaşa kızım diyecek çoğu yerde zaten nişan evlilik sayılıyor

Bazen kötü bir geleceğin bizi beklediğinin sinyalleri kör göze parmak gibi gözükür bize ama düzelir der geçeriz .

Evet belki de düzelir gerçekten , nişanlının sana uygulayacağı ilk ve son şiddettir bu . Ya da bu olaydan sonra ayrılır , ilerde nişanlılık süresince seni prenses gibi hissettiren bir başka adamla evlenirsin ve işin sonu her gece şiddete çıkar , göstermediği yüzünü gösterir.

Bu işler biraz şans . Şimdi sen bu adamla bile bile devam edersen şansını zorlamış olursun :34: Bence değmez .

Çünkü şiddetin hiç bir haklı gerekçesi olmayacağı gibi senin yaşadıkların hiç bir mantığa oturmuyor . Güzel sözleri ne zaman unuttuk biz bu kadar ?

Ben bir erkeğin her şeye karışmasından hoşlanmam . Ama diyelim ki karışıyor ve sen memnunsun . Hayatım rujsuz halini daha çok seviyorum demek çok mu zor ???

Bunu zor bulan bir adamla ömür zor geçer , benden söylemesi .

Kendisi ruj suren kadinlardan etkileniyor, kafasindan neler neler geciyor demek ki yoksa ruja bu kadar tepki mi gosterilir.

1- insan nişanlımı bekliyorum demekten neden utanır?
2- sürdüğü ruj için neden sakin bir dil kullanmaz?
3- 14 şubatı önemse yada önemseme evleneceğin insanı mutlu etmek neden korkutur seni?
4- güç gösterisini neden dişine göre bir adamda kullanmak yerine savunmasız nişanlısını seçer?

varsa bu 4 sorunun makul cevabı o zaman şansı hakederdi hadi terbiye olsun da affet derdim.. ama çok üzgünüm hem böyle birşey yaşadığına hemde istismar edildiğine..
ama bayanlar da söylemiş zaten Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bunu aynı çatı altına girmeden aynı yastığa baş koymadan farkettirmiş sana çok şükür ki..

şimdi izleyeceğin yol belli.. ailen aşırı tepkiler verir diye korkuyorsan hırpalama olayını söylemezsin de misal küfür ediyor bana yapamayacağım dersin.. ailen elbet destekçin olacaktır.. etraftan gelen çatık çutuk sesleri de bir süre duy-duyma..! hiç birşey bilmeyenler ya da bildiğini sananlar boş teneke misali tangırdayacaktır önemseme.. sen ufkunu geniş tut ve en özgüvenli halinle tutun yeni yepyeni musmutlu hayatına.. anlaştık mı? :34::34::34:

Anlaştık ... Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Geceden bu yana düşünüyorum,yeri geliyo kendime kızıyorum, yeri geliyo aklıma yaşadıklarım geldikçe hınç doluyo içim sinir oluyorum.
Son durum şu, akşamki yaşananların üstüne belki bi 50 kez aramış bi o kadar da msj atmış -ama umrumda değil! Tlfumu kapattım, biraz daha sakinleşip ailemle bitirdiğime dair bi konuşma yapmayı planlıyorum.O şahısla bi daha muhattap olmamak için iş değişikliği bile yapabilirim.O derece tiksindim.
Tüm samimiyetiniz için, önerileriniz, tavsiyeleriniz için çok sağolun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, doğru yolu hep göstersin inşallah...

Ailemle birkaç güne konuşup durumumla alakalı son gelişmeleri de sizinle paylaşıcam. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.

Back
X