- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Öyle güzel şeyloer yazmışsın ki, çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı yollardan şaşırtmasın...
Dün gece tlfumda gördüğüm son msjı, 'unutma bu yaptıklarını hesabını sorucam senden' idi.
Bu hareketlerine maruz kalınca bastım gittim ben, ardıma bile bakmadım. Genelde 'nerdesin?', 'aç şu tlfu', 'niye açmıyosun tlflarını, hasta ediyosun adamı' ... vs.vs. türden msjlar atmış.
Beyfendinin tlflarına çıkmayınca msjlarına karşılık vermeyince hesabımı kesmiş demekki... Hey Allahım hem suçlu hem güçlü ayakları yapmaz mı bide...Nasıl sinir oluyorum düşündükçe offf!
İşaretli yerlere baktım, sokak ortasında tamam hadi uzatalım kozlarımızı paylaşalım mı demeliydim? Yaptığına karşılık bende mi onun gibi seviyesizleşmeliydim?
Lütfen! Lütfen cümlelerimi cımbızla çekip çıkarıp tek tek üstüne düşmek yerine şuanki durumumu değerlendirin. Neticede o anı yaşamayan bilemez. En şaşırmış halimle geldim sıcağı sıcağına yazdım samimiyetimi burda sizlerle paylaştım.
Kendimi yanlış bi cümleyle ifade etmiş olmam o kadar normal ki...
Sonuçta ben bu adamdan AYRILDIM. Nişanı BOZDUM. Beynen tamamen onu hayatımdan sildim.
Son noktayı aileme durumu enine boyuna açıklayıp bu ilişkiyi sonlandırdığımı söyleyerek koyacağım.
Babam şuan işi dolayısıyla şehir dışında, pazartesi günü dönmesi muhtemel.Bu konuşmayı yapmak için onun gelmesini beklemem gerek. Yoksa bi an bile düşünmeden patır patır anlatıcaktım durumu tahammülüm yok artık onun adını dahi duymaya. Pazartesiyi beklemem şart,ailelere bittiğini ilan etmem için. Ki kararıma saygı duyacaklarına da eminim.
ooo ucmuş daha pişman olacagı yere tehtitlermi savuruyo bence ailenden önce ailesini ara bittigini açıkla böle böle şiddet gördüm de ailende pazartesi ögrnsn neden bekliyosunki bu kendini bi halt sanmış fazla yüz vermişin pazartesiye kadar sana ulaşıp zarar vermesn
Cok sukurki simdiden gormussun yuzunu. Uzak kalip dusunup kararini verecek zamanin var. kim ne der diye sakin dusunme konusur konusur uc gune unuturlar. Ben keske esimin ve ailesinin bikac davranisini daha once gorseydim diyorum. Yada gozumu azcik daha acsaydim, nisan fslan dinlemeyip yolu gosterseydim hepsine. Evlilikten sonra hele cocuktan sonra cok zor. Once kendini degerli hisset cok degerli. Ondan sonra otur dusun yaptiklarini yol ver gitsin.
Allah yardimcin olsun
Aman sıkıldım artık,duygu sömürüsü yapanlardan, sonunda evleneceksin , bu filmi çok gördük
...............................
Memlekette her 3 kadından biri dayak yiyor adamlar nişanlıyken alıştırma yapıyor , he he biliyoruz bunları neyse gidin mobilya bakmaya ,sonra evleninde görün anyayı konyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?