Konu sahibi toz oldu,toz gerçekleri görmek istemiyor kabullenmiyor zaten aileside izin vermez yüzük atmasına ,mobilya beyaz eşya alındıysa ,anneside kaderini yaşa kızım diyecek çoğu yerde zaten nişan evlilik sayılıyor
O burnunu çok fazla şeylere sokuyosun sen ve bilip bilmeden gereksiz konuşmalarda bulunuyosun.
Senin aile yapın o olabilir ama çok çok şükür ki benim ailem ben ne yaşarsam yaşayayım ardımda destek olacak türden insanlar.
Bunu bil kendi yaşamını burda bana yamamaya çalışarak saçma sapan yorumlar yapma
Kizlar
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben...
Anlaştık ... Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Geceden bu yana düşünüyorum,yeri geliyo kendime kızıyorum, yeri geliyo aklıma yaşadıklarım geldikçe hınç doluyo içim sinir oluyorum.
Son durum şu, akşamki yaşananların üstüne belki bi 50 kez aramış bi o kadar da msj atmış -ama umrumda değil! Tlfumu kapattım, biraz daha sakinleşip ailemle bitirdiğime dair bi konuşma yapmayı planlıyorum.O şahısla bi daha muhattap olmamak için iş değişikliği bile yapabilirim.O derece tiksindim.
Tüm samimiyetiniz için, önerileriniz, tavsiyeleriniz için çok sağolun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, doğru yolu hep göstersin inşallah...
Ailemle birkaç güne konuşup durumumla alakalı son gelişmeleri de sizinle paylaşıcam. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.
Anlaştık ... Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Geceden bu yana düşünüyorum,yeri geliyo kendime kızıyorum, yeri geliyo aklıma yaşadıklarım geldikçe hınç doluyo içim sinir oluyorum.
Son durum şu, akşamki yaşananların üstüne belki bi 50 kez aramış bi o kadar da msj atmış -ama umrumda değil! Tlfumu kapattım, biraz daha sakinleşip ailemle bitirdiğime dair bi konuşma yapmayı planlıyorum.O şahısla bi daha muhattap olmamak için iş değişikliği bile yapabilirim.O derece tiksindim.
Tüm samimiyetiniz için, önerileriniz, tavsiyeleriniz için çok sağolun. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, doğru yolu hep göstersin inşallah...
Ailemle birkaç güne konuşup durumumla alakalı son gelişmeleri de sizinle paylaşıcam. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız.
kız derdini paylasıo burda siz önceki konuları bu kızın basına kakıyosunuz yazık ya allah askına zaten sokta kız böle sinir edici yorumlar yapacagınıza önerilerde bulunun yeterli kimse kimsenin gelecegini bilemez allahtn baska
konu arkadasm şiddet çok kötü bişi bende 1 aylıkkn tokat hatta yumzuk yedim ama bnm çarem yoktu bişi yapamadm nişanlıykn bu durumu yasatsaydı kolunu kırdırır eline verirdm ama evlykn olmuo helede 2 evlilikse bu nişanlıykn böle bişiyi göze alan adamdan adam olmaz bunu söyliyim adın 1 olmamışkn yol yakınkn dön çünkü annen seni elin oglu dövsün die büyütmedi yazık hayatını mahvetme degmz bir erkk için
Kizlar
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse
işaretli yerlere bi bak,
bu adamı kaybetmekten ödün kopuyor gibi yazmışsın.
şiddetten sonra bile uzatmayalım demişsin
uzunca bi süre değil ebediyen uzaklaşmalısın...
konu sahibi arkadaşa hem cinsim olarak çook üzüldüm. yorumlarda söylenmesi gereken herşey söylenmiş zaten. ayrılmak zor, 1,5 yıllık ailelerin de içinde olduğu bir ilişkiyi bitirmek zor, konu sahibi için empati yapalım biraz. kk da son zamanlarda bayanlar çok agresif, bu hemen hemen her konuda dikkatimi çekiyor. zaten dertli olan arkadaşlar daha da dertlenip topiklerini kapattırmak zorunda kalıyor bazen. hele ki şiddet içerikli bir konuda ona destek olmamız gerekiyor, yanında olmamız gerekiyor, hiç tanımasak bile.... kadınlar olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. ki zaten konu sahibi affedeceğim evleneceğim de demiyor. ayrılacağım diyor. sevgililer gününde nişanlın olacak adamın bu yaptığı gerçekten affedilecek bir mevzu değil. sadece sevgililer günü değil hiçbir zaman affedilecek gibi değil. sevgililer günü olması da işin tuzu biberi olmuş. kafa atmaya kalkmış sana, ama evlenince bu sefer "atmaya kalkmayacak" direkt "atacak" sokak ortasında bu rezilliğin yaşanması da cabası. bizler değerliyiz, önce kendimiz için değerliyiz, sonra ailemiz ve bizi sevenler için değerliyiz. kendimize bu muameleyi asla layık görmemeliyiz. el üstünde tutulmayı hakkediyoruz biz. Allah yardımcın olsun, yolun açık olsun konu sahibi arkadaşım...
mesajlarda ne yazmış?
Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?