Siddeti bende yasadim.Soktayim!

O burnunu çok fazla şeylere sokuyosun sen ve bilip bilmeden gereksiz konuşmalarda bulunuyosun.
Senin aile yapın o olabilir ama çok çok şükür ki benim ailem ben ne yaşarsam yaşayayım ardımda destek olacak türden insanlar.
Bunu bil kendi yaşamını burda bana yamamaya çalışarak saçma sapan yorumlar yapma

,,önemli değil bana kızman gerçekleri görmen daha önemli,keşke nişanlınada hemen tepki göstere bilseydin ve ondan korkmasaydın ,mutluluklar

Manyak mı bu ya? En tiksindirici erkek tipi..

Ayrıca uzunca bir süre koparma irtibatı, tamamen kopar.
Elbette ayrılık yolunu izlemelisin.

Bugün sana bunu yapan evlenince ağzını burnunu kıracak haberin yok.

Reactions: pua

kız derdini paylasıo burda siz önceki konuları bu kızın basına kakıyosunuz yazık ya allah askına zaten sokta kız böle sinir edici yorumlar yapacagınıza önerilerde bulunun yeterli kimse kimsenin gelecegini bilemez allahtn baska

konu arkadasm şiddet çok kötü bişi bende 1 aylıkkn tokat hatta yumzuk yedim ama bnm çarem yoktu bişi yapamadm nişanlıykn bu durumu yasatsaydı kolunu kırdırır eline verirdm ama evlykn olmuo helede 2 evlilikse bu nişanlıykn böle bişiyi göze alan adamdan adam olmaz bunu söyliyim adın 1 olmamışkn yol yakınkn dön çünkü annen seni elin oglu dövsün die büyütmedi yazık hayatını mahvetme degmz bir erkk için

Ben hiç şiddet görmedim. Bu yüzdendir ki söyleyebileceğim hiçbir şey yaşamış zatların kelamlarından daha üstün olmayacak. Asla yapmam ve yaşamam dediğim her şeyi yaşadığım için de hobbit boyumu aşacak sözlere de yeltenemem.
Ancak girdiğiniz şokun etkisinden olsa gerek çok sakin karşılamışsınız şiddeti. Ergenlik çağlarımda annem çok saçma bir sebepten ötürü bana tokat atmıştı. Öylesine çileden çıktım ki evde ne varsa dağıttım. Buna rağmen sakinleşemeyip adeta bir psikopat edasıyla kendime ciddi zararlar vermiştim. İzlerini hala taşırım. Anneme karşılık veremediğimden ötürü :)

Annemdi ve yalnızca bir tokattı. Üzerimde hiçbir hakkı bulunmayan bir zatın bunu yapması karşısında ne yaparım bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum kendimden ürkebilirim. Bu çok aşağılayıcı bir şey yahu. Ben ses tonunun yükselmesine dahi tahammül edemiyorum. Siz kararınızı vermişsiniz umarım vazgeçmezsiniz. Zira emin olun ki evlenirseniz mutlu olmayacaksınız.

canım kararından sakın dönme arayıp bir daha yapmam demesine asla kanmahakkında hayırlısı olsun.....

Bir şhem daha var 8u çocuk acaba uyuşturucumu kullanıyor asabilik ondanda olabilir

Tabiki kararımdan caymayacağım. Canımı acıtan, bana saygı duymayan bi insanla paylaşacağım tek bi saniyem dahi olamaz artık.
Ayrıca da hayır sigara,alkol dahi kullanmıyo. Uyuşturucuya heleki hayatta bulaşmaz, sağlığını geç parası gidecek diye.
Çok korkar parası cebinden çıkacak diye.
Demem o ki, uyuşturucu ya da buna benzer hiçbi durum sözkonusu değil. Bundan eminim.

Hayatında yalnız bi kere siddet uygulamış pişman olmuş insan hiç duymadım, görmedim
Adam öyleyse öyledir
Asla değişmez, değiştirilmez
Şükür ki erkenden görmüşsun bu yüzünü
Kaba saba bu adamdan uzak ol. Kararında kâti ol sakın hoşgörüp affetme, aksi halde bilmem kac zaman sonra bin kere pişman olursun
Yolun açık olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Canım kıyamam sana Allah bi daha yaşatmasın sana da o tarz kötü durumları inşallah...
Yorum yapan ellerin de dert görmesin. Emin ol öğütlediğiniz her sözü teker teker yazdım aklıma, küpe ettim kulağıma.
Eksik olmayın.

mesajlarda ne yazmış?

konu sahibi arkadaşa hem cinsim olarak çook üzüldüm. yorumlarda söylenmesi gereken herşey söylenmiş zaten. ayrılmak zor, 1,5 yıllık ailelerin de içinde olduğu bir ilişkiyi bitirmek zor, konu sahibi için empati yapalım biraz. kk da son zamanlarda bayanlar çok agresif, bu hemen hemen her konuda dikkatimi çekiyor. zaten dertli olan arkadaşlar daha da dertlenip topiklerini kapattırmak zorunda kalıyor bazen. hele ki şiddet içerikli bir konuda ona destek olmamız gerekiyor, yanında olmamız gerekiyor, hiç tanımasak bile.... kadınlar olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. ki zaten konu sahibi affedeceğim evleneceğim de demiyor. ayrılacağım diyor. sevgililer gününde nişanlın olacak adamın bu yaptığı gerçekten affedilecek bir mevzu değil. sadece sevgililer günü değil hiçbir zaman affedilecek gibi değil. sevgililer günü olması da işin tuzu biberi olmuş. kafa atmaya kalkmış sana, ama evlenince bu sefer "atmaya kalkmayacak" direkt "atacak" sokak ortasında bu rezilliğin yaşanması da cabası. bizler değerliyiz, önce kendimiz için değerliyiz, sonra ailemiz ve bizi sevenler için değerliyiz. kendimize bu muameleyi asla layık görmemeliyiz. el üstünde tutulmayı hakkediyoruz biz. Allah yardımcın olsun, yolun açık olsun konu sahibi arkadaşım...

Nisanliyken kafa atmaya calisan, evlenince ucan tekmeye terfi eder

Ona yaptiklarindan dolayi ders vermek? Gorunuse gore sizin ogrenecek dersiniz var daha hayattan...

işaretli yerlere bi bak,
bu adamı kaybetmekten ödün kopuyor gibi yazmışsın.
şiddetten sonra bile uzatmayalım demişsin
uzunca bi süre değil ebediyen uzaklaşmalısın...

işaretli yerlere bi bak,
bu adamı kaybetmekten ödün kopuyor gibi yazmışsın.
şiddetten sonra bile uzatmayalım demişsin
uzunca bi süre değil ebediyen uzaklaşmalısın...

İşaretli yerlere baktım, sokak ortasında tamam hadi uzatalım kozlarımızı paylaşalım mı demeliydim? Yaptığına karşılık bende mi onun gibi seviyesizleşmeliydim?

Lütfen! Lütfen cümlelerimi cımbızla çekip çıkarıp tek tek üstüne düşmek yerine şuanki durumumu değerlendirin. Neticede o anı yaşamayan bilemez. En şaşırmış halimle geldim sıcağı sıcağına yazdım samimiyetimi burda sizlerle paylaştım.
Kendimi yanlış bi cümleyle ifade etmiş olmam o kadar normal ki...
Sonuçta ben bu adamdan AYRILDIM. Nişanı BOZDUM. Beynen tamamen onu hayatımdan sildim.

Son noktayı aileme durumu enine boyuna açıklayıp bu ilişkiyi sonlandırdığımı söyleyerek koyacağım.
Babam şuan işi dolayısıyla şehir dışında, pazartesi günü dönmesi muhtemel.Bu konuşmayı yapmak için onun gelmesini beklemem gerek. Yoksa bi an bile düşünmeden patır patır anlatıcaktım durumu tahammülüm yok artık onun adını dahi duymaya. Pazartesiyi beklemem şart,ailelere bittiğini ilan etmem için. Ki kararıma saygı duyacaklarına da eminim.

Öyle güzel şeyloer yazmışsın ki, çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı yollardan şaşırtmasın...

mesajlarda ne yazmış?

Dün gece tlfumda gördüğüm son msjı, 'unutma bu yaptıklarını hesabını sorucam senden' idi.
Bu hareketlerine maruz kalınca bastım gittim ben, ardıma bile bakmadım. Genelde 'nerdesin?', 'aç şu tlfu', 'niye açmıyosun tlflarını, hasta ediyosun adamı' ... vs.vs. türden msjlar atmış.

Beyfendinin tlflarına çıkmayınca msjlarına karşılık vermeyince hesabımı kesmiş demekki... Hey Allahım hem suçlu hem güçlü ayakları yapmaz mı bide...Nasıl sinir oluyorum düşündükçe offf!

Bak,bak seni hala sindirmeye,korkutmaya çalışıyor
egoya bak ''yaptıklarının hesabını vereceksin'' yazmış seninle herşey yapacağını sanıyor , çok karektersizmiş bununla bir hayat paylaşılmaz ,hergün ağlarsın ,kızım

Ona bir şans vermeyi düşünmüyorsun herhalde yaptığı salaklık günler sonra gececekmi. Yani senin değer verdiğin şeylere deüer vermeyebilir aynı benim öküz kocam gibi. Ama yapma bence sen evlenme yakma kendini ben olsam nişanı atardım. Keşke bende eşimin böyle olduğunu daha önce anlayabilseydim. İlerde de yineleyecek iyice bunaltacak seni ama düzelmez hepsi aynı ya

Cnm bazen şer gozuken sey bizin icin en hayirlisidir. Allah in sevilen kuluymussun ki evlenmeden gercek yuzunu gostermis sana..

burda o kadar cok okuyoruz ki senden daha kotu seylere magdur kalipta ama ben onu cok seviyorum ayrilamam kocamdir severde dover diyen bayanlari
ama

kararinizda ciddiyseniz sizi gercekten tebrik ederim umarim bundan sonra karsiniza sizi hak edebilecek adam gibo adamlar cikar yolunuz acik olsun Inşallah

Cnm bnm yaaa gercekden coook uzuldum okudum hani simdi ben sana kendi dusuncemi soyluycem ama en basta RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN .... sana yaptigi seylerin aciklamasi yooook telafiside yooook malesef odunun kazmanin onde gideniiiiiii ruj surduysen ne var bundaaa cookda yakismirdir sana nie oyle bastira bastira silior sevmiosan sevme soyledin tamam birdakine sende icinden gelirse dudak kremi surerdin ama sartlandirmasi hic hos degillll daha siz nisanlisiniz evli olsaniz sayet yasakliycagi hayatina mudahale edicegi cok sey olur sanki ama tabi sen daha iyi bilirsin onu oyuzden kendi dusuncem daha siz cicim gunlerindesiniz nisanlisiniz neymis o oyleeeeee erkege kafa atar gibi kafa atmaya calis hadi denk gelse agzin burnun kanasa idiii ozur dileyince sen unutucakmisin coook sukurki coook kotu seyler olmamis ordan basip gitmende coook iyi olmus telefona bakmamanda bence uzakkkkkk durrrrr coook uzun bir zaman bu sure zarfinda eminim kendin icin en dogru karari senvericeksin hem aklinla hem kalbinle biraz kafani dinleeee birde ben heppp suna inanirim buda gercekden dogru bir iliskinin basi nasil baslarsa sonuda oyle gider coooooook iyi dusun uzulme olurmu lutfen erkek icin degmez hepsi ayniiiiii valla bak al birini vur otekisine gozunden akan bir damla yasa degmez kiyamam sakin ol boooll boolll dua et birde istifareye yat gece uyumadan duani et insallah rabbim hakkinda hayirli olani ruyanda sana malum eder canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…