Siddetli Anlasamazlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Levrekkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
689
1.409
313
Selam Kizlar,
Sanirim farkli kisilerden farkli yorumlar almak bazen ise yariyor...5 aydr inisli cikisli giden bir iliskim var, sevgilimi cok seviyorum onun da beni sevdiginden cok eminim. Aramizda 9 yas var sorunlar bundan mi kaynaklaniyor bilmiyorum. Uzerime giydigim monttan tutun da uykusuz kalmama kadar dikkat edip beni kolluyor. Her zaman bana sevgiyle bakiyor. En cok hosuma giden taraflarindan biri de mesafeli durusu. En basitinden kuzenime dogum gununde bir ayakkabi almisti, ertesi gun kuzenim giymis bende sevgilime ayakkabilari giymis istersen cok yakismis falan de dedim, bana senin soylemen daha uygun olur ben gidip yakismis demiyim smdi dedi. Bu benim aklima gelmemisti ama cok memnun oldum. Tek sorunumuz; Tartisma anlarinda bir anda cok fazla sinirlenip beni kirmasi, en ufak bir cift lafima alinmasi ve bunu uzatmasi. Bana ben aslinda cok kolay bi insanim sevgi, sevkat delisiyim beni biz cozsen cok kolay parmaginda bile oynatirsin inan lutfen beni uzme dedi bugun... Ne demek istedi anlamadim...Onu cooooook seviyorum ve gercekten kaybetmek istemiyorum ama tartismalarimiz cok cok agir geciyo... fikirlerinizi bekliyorum

adam demiş cocuk gibi şımart beni işte sende öyle yapacaksın kaybetmek istemiyosan poh pohlanmak istiyor buyuk ihtimal

Kimi insanın dilinin kemiği yoktur. Biri de benim eşim malesef. Sadece bana karşı değil herkese karşı öyle. Ha ağır konuşup küfür falan etmez tabi ama konuşurda konuşur. Yapısı bu yapacak bir şey yok. Tartışmalarınız çok sık mı oluyor? Neden tartışıyorsunuz mesela?

Adam hediye olarak ayakkabı alacak kadar samimi ama yakışmış diyemeyecek kadar mesafeli. Enteresan bir durum sanki. Dengesizce göründü bana bu.

Sürekli vıcık vıcık, aşkım, canım cicim, çöreğim, böreğim, sütünü iç, ayağına çorap giy modunda bir ilişki istiyor sevgiliniz. Bu size göre bir davranış biçimiyse gideceğiniz yol belli. Ama bana sevgili ilişkisinden çok anne-çocuk, baba-çocuk ilişkisini anımsattı açıkçası.

yaşlarınız kac? (bu soruyu sormak istemezdim ancak 9yaş fark ve onun abi/baba gibi yaklasımı ve ben bilirimci tavrı merak ettirdi )

sizinle tartısma konusuna ve kullandıgı cumlelere ornek verebilir misiniz?
belki fazla ilgilenmenize de gerek yoktur, dengeyi tutturamayan kendisidir.

hem sizin mizacınız bu, beklentisini %100 gerceklestiremezsiniz, devam etmek istiyorsanız o biraz dilini tutar, siz biraz daha ilgi gosterirsiniz, olursa olur...
sonucta tek taraflı ozveri ile yurumez ki...
(denkligi hep aynı konular uzerinden dusunmeyin. oyle olsa dahi monta mont, kelimeye kelime seklinde dusundugunuzde de onun ceki duzen vermesi gerekliligi cıkar zaten. )

Örnek kavga konusu ve diyalog lazım
Onun kadar ince düşünen biri olduğunuzdan emin misiniz mesela veya iki lafa gösterdiği alınganlığında haklı olabilir mi?

Sephoraa arkadasa kesinlikle katiliyorum.

Ayakkabi alacak kadar samimi , ama yakismis demicek kadar mesafeli..

Hic samimi gelmedi bana

bilemedim şimdi
gerçekten istiyorsan onla olmak sevgini çok gösterip şımartacaksın
ama herşeyine karıştırmamamı tavsiye ederim..

Benim eşimde de öfke kontrolu sorunu var .
Sinirlendiğinde çok kırıcı bir adam haline gelir ve ağzından çıkanı kulağı duymaz ve çok çabuk sinirlenir .
Genelde bu tarz insanlar çocukluğunda sevgi görmemiş ve baskılı yetişmiş bireylerdir .
Bu aslında bir psikolojik problem ve çok rahatsız edici bir durum ..
Biz evlendikten sonra ben çok rahatsızlığını yaşadım, çok çok üzüldüm, bizi ayrılma noktasına getirdi bu durum .
O yüzden ilişkiniz ciddiye gidiyorsa lütfen bu sorunu halletmeden ciddi bir adım atma .
Sevgiliyken herşey daha basit ama evlendikten sonra erkekler zaten daha bir rahatlıyorlar.
Sınırları çiz bunu bilsin öncelikli olarak sevgilin ve onu mutlaka tedaviye yönlendir.

benim eşimle olan ilişkime benziyor biraz.
çok iyidir hoştur ama tartışmalarımız çok uzun sürüyor bazen.
uzatıyoda uzatıyo.
ben çok çabuk sinirlenirim ve çabuk geçer sinirim.
ama o bişeyi kafaya taktımı iyice cılkını çıkartır.

Vallaha bende uzatan taraf olurum genelde ondan ne demeliyim bilemedim, madem bu kadar iyi ve anlayışlı sende o huyunu görmezden gelmeye çalışacaksın artık yapacak bir şey yok .

insanların geneli böyle.susanlar da biriktirir sonra çok kötü acısını çıkarır.bir şekilde idare etmesini öğreneceksiniz ki zaten yapmanız gereken belli

Bu nasıl bir dar düşünce,nasıl bir art niyettir ya.Medeni olmak farklı birşey.Bir insana hediye olarak ayakkabı alabiliyor ama çok yakışmış demek uygunsuz oluyor.Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek.Bu zihniyetteki insanlar aşırı kronik kıskanç olur.

İnsanın sevdiği insanı parmağında oynatması nedir.Bırakın artık bu babaanne zamanından kalma fikirleri.Kimsenin kimseyi parmağında oynatmasına gerek yok.Birbirine saygıları olsun yeter.

İlişki de anlaşılamayan taraflar,ters düşmeler de olur.Önemli olan birbirine saygı ve sevgiyi o anlarda bozmamak.Yoksa normal zamanalrda herkes canım cicim bitanem der.Senin sevgilin fazla ben merkezli,ve takıntılı.Biraz d bazı konularda kendini geliştirememiş.Anlaşamadıktan sonra seni seviyorum dese ne olur,mont giy dese neolur.

Dogum günü için olduğunu belirtmeyi atlamışım. Kuzenimle doğum gününde tanıstılar bu arada

Şu cevabı okudugumdan beri nasıl bir psikolojide olduğunuzu merak ediyorum.
Burdan bakınca kendini geliştirememiş, dar fikirlerde boğulan, sapla samanı ayıramayan tam da sizsiniz.
Burada tamamen fikir almak üzere bir soru sorulmuş sizden de fikir beklenmiş. Bu saldırgan tavrınızın altında ne yatıyor yakın çevrenizdekiler daha iyi bilir daha net görür tabi ama fazla sevgisiz kalmışsınız siz. Üzüldüm açıkcası...
İnsanın biraz haddini bilmesi, fikir verirken ya da eleştirirken daha insancıl olması gerek. Böyle yukardan tavırlarla kimseye yardımcı olamazsınız. Ha eğer siz yardımcı olmak, fikir vermek için değil de kendinizi böyle meydana atıp saldırmak istiyorsanız orası başka ama bu sevgisizliğinizi her yerde göstermeyin, üzülürler.

Şu cevabı okudugumdan beri nasıl bir psikolojide olduğunuzu merak ediyorum.
Burdan bakınca kendini geliştirememiş, dar fikirlerde boğulan, sapla samanı ayıramayan tam da sizsiniz.
Burada tamamen fikir almak üzere bir soru sorulmuş sizden de fikir beklenmiş. Bu saldırgan tavrınızın altında ne yatıyor yakın çevrenizdekiler daha iyi bilir daha net görür tabi ama fazla sevgisiz kalmışsınız siz. Üzüldüm açıkcası...
İnsanın biraz haddini bilmesi, fikir verirken ya da eleştirirken daha insancıl olması gerek. Böyle yukardan tavırlarla kimseye yardımcı olamazsınız. Ha eğer siz yardımcı olmak, fikir vermek için değil de kendinizi böyle meydana atıp saldırmak istiyorsanız orası başka ama bu sevgisizliğinizi her yerde göstermeyin, üzülürler.

Herkesin ilişkisi elbet kendine ancak eski ilişkimi birebir yazmışsın. Benim 8 yaş farkım vardı ve öğretmenimdi. (mezun olduktan sonra başlamıştı ilişkimiz) O koruyup kollamaları, bebek gibi üstüme ttitremeleri beni cezbediyordu. Ama geriye dönüp baktım bir gün durum hiç de sandığım gibi mükemmel değilmiş. Bunca şevkatin altında beni parmağında oynatan ve kuklası yapan bir erkek varmış. Bu şekilde nişan attım hemde binbir pişmanlıkla. Yaşıma, kalbime ve yanıma yakışan bir adamla 3 yıldır aşk ve mutluluk dolu bir ilişki yaşıyorum. Olmuyor tatlım bu kadar yaş farkı olmuyor, davul bile dengi dengine..

Tesekkurler, şu an bu kadar net göremiyorum tabi ama umarım farklı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…