Selam Kizlar,
Sanirim farkli kisilerden farkli yorumlar almak bazen ise yariyor...5 aydr inisli cikisli giden bir iliskim var, sevgilimi cok seviyorum onun da beni sevdiginden cok eminim. Aramizda 9 yas var sorunlar bundan mi kaynaklaniyor bilmiyorum. Uzerime giydigim monttan tutun da uykusuz kalmama kadar dikkat edip beni kolluyor. Her zaman bana sevgiyle bakiyor. En cok hosuma giden taraflarindan biri de mesafeli durusu. En basitinden kuzenime dogum gununde bir ayakkabi almisti, ertesi gun kuzenim giymis bende sevgilime ayakkabilari giymis istersen cok yakismis falan de dedim, bana senin soylemen daha uygun olur ben gidip yakismis demiyim smdi dedi. Bu benim aklima gelmemisti ama cok memnun oldum. Tek sorunumuz; Tartisma anlarinda bir anda cok fazla sinirlenip beni kirmasi, en ufak bir cift lafima alinmasi ve bunu uzatmasi. Bana ben aslinda cok kolay bi insanim sevgi, sevkat delisiyim beni biz cozsen cok kolay parmaginda bile oynatirsin inan lutfen beni uzme dedi bugun... Ne demek istedi anlamadim...Onu cooooook seviyorum ve gercekten kaybetmek istemiyorum ama tartismalarimiz cok cok agir geciyo... fikirlerinizi bekliyorum
Selam Kizlar,
Sanirim farkli kisilerden farkli yorumlar almak bazen ise yariyor...5 aydr inisli cikisli giden bir iliskim var, sevgilimi cok seviyorum onun da beni sevdiginden cok eminim. Aramizda 9 yas var sorunlar bundan mi kaynaklaniyor bilmiyorum. Uzerime giydigim monttan tutun da uykusuz kalmama kadar dikkat edip beni kolluyor. Her zaman bana sevgiyle bakiyor. En cok hosuma giden taraflarindan biri de mesafeli durusu. En basitinden kuzenime dogum gununde bir ayakkabi almisti, ertesi gun kuzenim giymis bende sevgilime ayakkabilari giymis istersen cok yakismis falan de dedim, bana senin soylemen daha uygun olur ben gidip yakismis demiyim smdi dedi. Bu benim aklima gelmemisti ama cok memnun oldum. Tek sorunumuz; Tartisma anlarinda bir anda cok fazla sinirlenip beni kirmasi, en ufak bir cift lafima alinmasi ve bunu uzatmasi. Bana ben aslinda cok kolay bi insanim sevgi, sevkat delisiyim beni biz cozsen cok kolay parmaginda bile oynatirsin inan lutfen beni uzme dedi bugun... Ne demek istedi anlamadim...Onu cooooook seviyorum ve gercekten kaybetmek istemiyorum ama tartismalarimiz cok cok agir geciyo... fikirlerinizi bekliyorum
Bu nasıl bir dar düşünce,nasıl bir art niyettir ya.Medeni olmak farklı birşey.Bir insana hediye olarak ayakkabı alabiliyor ama çok yakışmış demek uygunsuz oluyor.Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek.Bu zihniyetteki insanlar aşırı kronik kıskanç olur.Selam Kizlar,
Adam hediye olarak ayakkabı alacak kadar samimi ama yakışmış diyemeyecek kadar mesafeli. Enteresan bir durum sanki. Dengesizce göründü bana bu.
Sürekli vıcık vıcık, aşkım, canım cicim, çöreğim, böreğim, sütünü iç, ayağına çorap giy modunda bir ilişki istiyor sevgiliniz. Bu size göre bir davranış biçimiyse gideceğiniz yol belli. Ama bana sevgili ilişkisinden çok anne-çocuk, baba-çocuk ilişkisini anımsattı açıkçası.
Bu nasıl bir dar düşünce,nasıl bir art niyettir ya.Medeni olmak farklı birşey.Bir insana hediye olarak ayakkabı alabiliyor ama çok yakışmış demek uygunsuz oluyor.Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek.Bu zihniyetteki insanlar aşırı kronik kıskanç olur.
İnsanın sevdiği insanı parmağında oynatması nedir.Bırakın artık bu babaanne zamanından kalma fikirleri.Kimsenin kimseyi parmağında oynatmasına gerek yok.Birbirine saygıları olsun yeter.
İlişki de anlaşılamayan taraflar,ters düşmeler de olur.Önemli olan birbirine saygı ve sevgiyi o anlarda bozmamak.Yoksa normal zamanalrda herkes canım cicim bitanem der.Senin sevgilin fazla ben merkezli,ve takıntılı.Biraz d bazı konularda kendini geliştirememiş.Anlaşamadıktan sonra seni seviyorum dese ne olur,mont giy dese neolur.
Herkesin ilişkisi elbet kendine ancak eski ilişkimi birebir yazmışsın. Benim 8 yaş farkım vardı ve öğretmenimdi. (mezun olduktan sonra başlamıştı ilişkimiz) O koruyup kollamaları, bebek gibi üstüme ttitremeleri beni cezbediyordu. Ama geriye dönüp baktım bir gün durum hiç de sandığım gibi mükemmel değilmiş. Bunca şevkatin altında beni parmağında oynatan ve kuklası yapan bir erkek varmış. Bu şekilde nişan attım hemde binbir pişmanlıkla. Yaşıma, kalbime ve yanıma yakışan bir adamla 3 yıldır aşk ve mutluluk dolu bir ilişki yaşıyorum. Olmuyor tatlım bu kadar yaş farkı olmuyor, davul bile dengi dengine..Selam Kizlar,
Herkesin ilişkisi elbet kendine ancak eski ilişkimi birebir yazmışsın. Benim 8 yaş farkım vardı ve öğretmenimdi. (mezun olduktan sonra başlamıştı ilişkimiz) O koruyup kollamaları, bebek gibi üstüme ttitremeleri beni cezbediyordu. Ama geriye dönüp baktım bir gün durum hiç de sandığım gibi mükemmel değilmiş. Bunca şevkatin altında beni parmağında oynatan ve kuklası yapan bir erkek varmış. Bu şekilde nişan attım hemde binbir pişmanlıkla. Yaşıma, kalbime ve yanıma yakışan bir adamla 3 yıldır aşk ve mutluluk dolu bir ilişki yaşıyorum. Olmuyor tatlım bu kadar yaş farkı olmuyor, davul bile dengi dengine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?