Siddetli Anlasamazlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yazık.Yaşını bilmiyorum ama toy olduğun ortada.Verilen örnekleri,yanlış görülen şeyleri saldırganlık !!!! SEVGİSİZLİK!! (bayağı da ön yargıyla eminsin bu konuda) HAYVANCIL (haddini off öyle böyle değil bayağı aşmış,boyundan büyük laf etmişsin)olarak görmen çok şaşırtmadı.
Sen bana değil,kendine üzül.Benim üzülünecek,sevgisiz bir hayatım yok.Allah aşükür seviyor ve seviliyorum.Eşim iyi bir insan.Allah a şükür huzurum yerinde.Allah herkese nasip etsin,mutsuz huzursuz dertli olanlara da deva versin.Yardımcıları olsun.
Eşim Birine çok yakışmış lafını rahatlıkla kullanır ve bunun başka türlü bir anlam çıkarılmayacak derecede olduğunu bilecek kadar erdemliyiz.Yani senin bugün,çok büyük meziyetmiş gibi memnun olduğun harekete,yarın gülüp geçeceksin.Meziyet olmadığını anlayacaksın.Hatta bir gün,senin işine gelmeyen yorumların saldırganlık olmadığını anlayacaksın (inşallah)

Bir ilişkide beni parmağında oynat...gibi benzeri fikre sahip olan,nezaket davranışını farklı boyutlara taşıyan erkek,gelecekte evlilikte aşırı kıskanç,herşeyi yanlış yorumlayan,herşeyi farklı görüp alınganca tavırlar sergileyen,her küçük olayı gözünde büyütüp tartışma yaratan erkek profilinin öncü hareketleridir.
Ben fikirlerimi söyledim.Kendini geliştirememişsin lafına gelince,kendini geliştirdiğin zaman anlarsın ben gelişim göstermişmiyim göstermemişmiyim.

Ben hediye alıp yakışmış dememesinde bir dengesizlik görmedim, karakterinin dengesiz olduğuna kanıt değil yani. Olay büyütülecek bir olay değil ama bunda hem fikirim. Geçenlerde eşimin yakın bir akrabasının yaş günü için eşim fikrimi sordu beraber karar verdik falan ama gidip de (o da giyim eşyasıydı) çok yakışmış falan demedim, hediyesini verdi akrabasına bana da gönderdiği fotoğrafı gösterdi evet beden konusunda yanılmamışsın diye. Yani dediğiniz olay çok sıradan bir olay. Kalkıp "şimdi ben yakışmış demeyeyim ayıp olur." deseydim eşim dellenirdi, yahu sen akrabamı tanımıyor musun, ben seni tanımıyor muyum, ne ayıbı?? diye.

Aranızdaki 8 yaştan dolayı, onun da "ben x'in sevgilisi olarak yanlış anlaşılır mıyım acaba?" diye düşünmesi makul bir şey, eğer sizin de başkasına iltifat vs. konularında kesin yargılı falan konuşan tiplerden olduğunuz farketmişse özellikle. Öyle tipler var çünkü. Öyle tiplerden değilseniz kuzeninizi de tanımıyor sonuçta onun öyle düşünebileceğini sanmış olabilir. Ama yok kendisi de başka birinden size gelen bir güzel sözü kıskançlık vs. olarak algılayan yapıda bir insansa, kendisine şimdiden yol verin gitsin. Sebebiniz de kafa yapılarımız uyuşmuyor olsun kafi.

Parmağında oynatma vs. başka bir insandan istenecek şeyler değiller, söylenmedikleri zaman daha değerliler, sayende daha iyi bir insan oldum gibi ufak bir iltifatı tercih ederim, aynı şekilde de içimden gelerek karşılık veririm ama beni istersen yönetirsin falan filan gibi bir şey duyarsam "öff neden yöneteyim ki??" diye düşünür ortamdan ayrılırım, yaşım kaç olursa olsun değişmedi. insan 7 sinde neyse 70 inde de olur bu konuda, ben anca kendimden sorumluyum.

Son düzenleme:
Herkes dört dörtlük değildir ki... O da onun dikeni herhalde :) Bu tartışmalar sizi yıpratıyorsa söyleyin ona bu kadar üzerinize düşen biri ona da dikkat edecektir.

Bu kadar kanıtlama çabasına girmeyin bence daha çok dikkat çekiyor. Sizin eşiniz niye burada konu oldu onu anlamadım ben ama eşim beni seviyaaa diye ortalara atılmak komik olmuş biraz Açıkcası cevap vermeye pek değer bulamıyorum bu kadar yeter bence sizin için oyalanırsınız.
Başka başlıklarda dolaşın biraz.

Ben de bunu diyecektim.
Ayakkabıyı alması normalse yakışmış demesi daha normal bence de :)

kesinlikle sana katılıyorum fikir danışana aşalık muamelesi yapıyorlar resmen aynen az önce benim konumdada bu oldu
sevgiliniz adam ama siz halen liseli ergensiniz denmiş yuh yani bişey desen şimdi banlanırsın

SEN GERÇEKTEN PSİKOLOJİK BUHRAMDASIN.Ama çok güldürdün beni,Allah ta seni güldürsün küçük kız.Hem sevgisiz olduğumla ilgili suçlamalarda bulun,çevremi de buna kat,sonra da eşimden bahsedince sevgi dolu hayatımdan bahsedince o nerden çıktı de.Canım benim yaaaa cici kız.İnsanın eşi en çok sevenidir yanında olanıdır tatlım.Sen de büyüyünce öğreneceksin.Ortalığa atılmak derken,ay canım benim sen değilmiydin sevgi kelebeği sevgilin sana üşütme mont giy su iç yemek ye bilmem ne diye konu açan.Hayatta eleştirilere açık ol açık emi, tatlım.
Ayy tatlişkom hadi öpüyorum seni.Happy new year.Yeni yıl sana şans uğur sağlık para bereket başarı ve aşk getirsin

kesinlikle sana katılıyorum fikir danışana aşalık muamelesi yapıyorlar resmen aynen az önce benim konumdada bu oldu
sevgiliniz adam ama siz halen liseli ergensiniz denmiş yuh yani bişey desen şimdi banlanırsın
Ben de sana katılıyorum ama gülmekten.

Canım burda neden yakıştı demedi diye suçlamıyor insanlar.Şimdi sana bir hediye alırlar giyer gelir teşekkür edersin karşındaki de çok yakışmış diyebilir.Demese de problem değil.Burda,erkek,bunun uygunsuz olacağını düşünüyor,Konu sahibi de bu davranışından memnun olup taktir ediyor.Senin kızrmızıyla boyadığım cümledeki yapının sinyalleri bunlar.Yarın bu kızcağıza da biri iyi niyetle bir dilekte bulunsa,adam ters algılayacak ve kızı üzecek.Ben bunu anlatmaya çalıştım ama neyseeeee biz yorumumuzu yaptık.O şişenin dibinden görüyor olayları

Ya adam iç çamaşırı almamış ki.. Ayakkabı almış. Yakıştığını da sevgilisinin söylemesini daha uygun bulmuş.. Demek mizacı öyle.. Bu kadar yadırganacak birşey göremeyen tek ben miyim.. Konu sahibi arkadasım beş sevgi dili diye bir kitap var onu okursan sana yararlı olabilir.. Karşındaki insanın sevgi dili, sana sevgisini gösteriş Şekli olabiliyor. Yani sana davrandığı gibi davranabilirsin eğer onu mutlu etmek istiyorsan..

Valla normalde de buradaki iyi niyetten başka bir amaç gütmeyen yorumları (para falan almıyoruz ve kimsenin mutluluğunu kıskanıp, üzüntüsüne sevinecek değiliz) olduğundan farklı algılayıp saldırıya geçen bir yapıdaysa gidip bir cümleyle karşısındakinin olgunluğuna falan karar verir, sonra da kaybederse kendi kaybeder haberimiz bile olmaz zaten yazmazsa, paşa gönlü bilir.

Zaten ben olsam ne yapardım? haliyle bakarsak olaya; ben "yakışmış de istersen." dediğim halde (kuzenimi biliyorum, kendimi biliyorum) sevgilim kalkıp bana "benim demem uygun olmaz." diyorsa, ne saçmalıyorsun sen?, kuzenimden sana karşı bir şey mi hissediyorsun?, sen mi ona karşı hissediyorsun?, yoksa benim sabrımı mı sınıyorsun? derim. Mağaradan mı çıktın yoksa iki farklı cinsin birbirleri için iyi bir laf etmelerine rahatsızlık duyacak insanlar mıyız diye de tartışmamı ederim ama neticede bu benim hayatım. Konu sahibi bunu olumlu bir özellik olarak görüyorsa kendi hayatıdır, öyle mutlu olacaksa olsun tabi ki.

Burclariniz ne acaba?

Tüm diyaloğu okuyup buhran konusunda baştan düşünün derim :) Burdan bakınca buhran içinde debelenen tam da sizsiniz. İnsanın kendini bu kadar küçük düşürmemesi lazım neyse artık siz de böylesiniz anlaşılan olsun soytarı da lazım:)

Anlayacağı dilden konuşmaya pek niyetim yok açıkcası :) Böyle daha komik oluyor :))

seninle muhattap olup prim veremem canım git başka yerde tepinnn
Tatlım sen bana yazılan cevaba katılarak muhatap olan sensin.Tepinmek gibi adi ve ucuz bir kelimenin muahtabı ben hiç olamam.O sığ düşüncelerinle hoşçakal.Prim vermek ne yaa.Ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri gözünüzde.Sitede neyin pirimi.Hadi canım hadi.

bak hayatım ben seninle alakalı yorum yapmadım hatta ne yazdığını bile bilmiyorum konu sahibi isyan etmiş bende başımdan geçen konuyla ilgili aldığım yorumlardan dolayı sıkıldığımı belirttim hepsi bu sen neden üstüne alındın anlamadım adi ucuz sığ gerçekten sana yakışan cümleler kalite farkı bu olsa gerek hadi başka yerde tepin kuzum lütfen amaaa

Küçük düşürmekkkk nerde kime.Küçük düşürmek ay vallahi beni gülmekten öldüreceksin küçük kız.Canım benim burası internet sitesi.Okey.Burda kimse kimseyi tanımaz.Allah aşükür ne ucuz kelime kullandım,ne kimseye ucuz cevap verdim.Açılan konuya kendi yorumumu yaptım.Ne küfrettim ne başka birşey.Sen ilişkinde küçük düşme de gerisi önemli değil canım.He bi de ben senin anlayacağın dilden konuşmam.Ben o dili bilmem.Öğrenmekte istemem.Çoluk çocuklada daha fazla uğraşamam.Sen yaz dur. .Hadi hoşçakal

Sen daha neye katıldığının hangi yoruma cevap yazdığının farkında değilsin.Kusura bakma Bir insana TEPİNMEK gibi birkelimeyle cevap vermek sana göre normal seviyeli olabilir.Bana göre insana tepin demek adi ucuz bir kelimedir.İnsan önce kurduğu cümleye bakmalı.

bence sen biraz kendine bak reelde de böyleysen inanamıyorum yazık yaaaa seninle konuşmak istemiyorum canım lütfen benimle ilgilenmeyi kesermisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…