Şiddetli baş ağrısı

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
18
36
Acil yardım kızlar aşırı şiddetli baş ağrısı var kafam kalkmıyor tansiyon iyi baş ağrısından dolayı arada midem bulanıyor sebebini bilen var mı

Benim 15 ama ben basından beri baş ağrılarıyla mücadele ediyorum malesef..
Zaten normalde de bas ağrısından cok cekerim hamilelikte iyice arttı.
Doktor icebildipim kadsr bol su içmemi önerdi baska da bir sey yok…
Ben daha 14+5 im benim zaten normal de de var baş ağrıları sizin gibi benim de hamilelikte arttı sizde her hangi bir belirti oluyormuydu 14 haftalıkken benim mide karın ağrısı falan oluyor kasik ağrısı oluyor birde kendimi bir garip hissediyorum sanki birşeyler yolunda değil gibi sizde de oldu mu hiç

Ben daha 14+5 im benim zaten normal de de var baş ağrıları sizin gibi benim de hamilelikte arttı sizde her hangi bir belirti oluyormuydu 14 haftalıkken benim mide karın ağrısı falan oluyor kasik ağrısı oluyor birde kendimi bir garip hissediyorum sanki birşeyler yolunda değil gibi sizde de oldu mu hiç
Aramızda sadece 1 hafta var benim de 15 haftalık.
Ben de baslarda baş ağrıları cok daha fazlaydı simdi azaldı ama yine de oluyor siddetli ve sık diyebilirim hala.Kasık ağrısı mide,ağrısı ben yasamadım,kasık ağrısı arada cok hafif ve kısa süreli olup geciyor..
Mide ağrısı da ac kalırsam hafif oluyoe yiyince geciyor..
Bulantılar hala bitmedi,bulantı hapına devam ediyorum.Ama ac kalmamak cok önemli bence ağrılar icin..Bir de bol su icmek..
Kasık ağrısı normal diye biliyorum endişe etmeye gerek yok aşırı siddetli değilse
Cinsiyet belli mi sizin?

Aramızda sadece 1 hafta var benim de 15 haftalık.
Ben de baslarda baş ağrıları cok daha fazlaydı simdi azaldı ama yine de oluyor siddetli ve sık diyebilirim hala.Kasık ağrısı mide,ağrısı ben yasamadım,kasık ağrısı arada cok hafif ve kısa süreli olup geciyor..
Mide ağrısı da ac kalırsam hafif oluyoe yiyince geciyor..
Bulantılar hala bitmedi,bulantı hapına devam ediyorum.Ama ac kalmamak cok önemli bence ağrılar icin..Bir de bol su icmek..
Kasık ağrısı normal diye biliyorum endişe etmeye gerek yok aşırı siddetli değilse
Cinsiyet belli mi sizin?
Teşekkürler yok geçen gittim erkeğe benzetti ama net değil sizin peki

Back
X