Şiddetli baş ağrısı

ElifMavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
559
-515
98
Birkaç gündür şiddetli baş ağrılarım var. Nedenini bilmiyorum. Adet olduğum için olabilir mi diye düşünüyorum. Adetim bitmesine rağmen ağrılarım da var. Yumurtalık kistiden olabilir mi acaba yada Magnezyum Demir B12 eksikliğinden olabilir mi hangisi ya bilsem ona göre kendimce birşeyler yapacağım. Nedenini bilmediğim için bir seyde yapamıyorum.

Sıcaklardan olabilir ama en kısa zamanda doktora gidin geçmiş olsun

Doktora neden gitmiyorsun? Sebebi herşey olabilir.
Kist için doktora gittim ilaç verdi 1.5 sene kullandım bıraktım sonra şimdi evde aslan pençesi yapıp onu içiyorum. Kan degerlerime baktırdım dün o doktor da ilaç yazdı onu da kullaniyom

Kist için doktora gittim ilaç verdi 1.5 sene kullandım bıraktım sonra şimdi evde aslan pençesi yapıp onu içiyorum. Kan degerlerime baktırdım dün o doktor da ilaç yazdı onu da kullaniyom
Aslan pencesini bırakın ilaçla agir gelmiş olabilir

Benim regl migrenim var, bazı regl zamanlarımda oluyor özellikle az regl oluyorsam Müthiş bir baş ağrısı ve kusma ile hayatım mahvoluyor soluğu acilde alıyorum. Belki seni de regl etkiliyodur yoksa geçen haftanın saç yıkamasıyla şimdi başın ağırmaz.

B12 ve folat eksikliği baş ağrısı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…