Doktora neden gitmiyorsun? Sebebi herşey olabilir
Kist için doktora gittim ilaç verdi 1.5 sene kullandım bıraktım sonra şimdi evde aslan pençesi yapıp onu içiyorum. Kan degerlerime baktırdım dün o doktor da ilaç yazdı onu da kullaniyomDoktora neden gitmiyorsun? Sebebi herşey olabilir.
Geçen hafta saçımı soğuk suyla yıkadım ondan olabilir mi ilke kez soğuk suyla yıkadım yani biz gibi soğuk su degilde ılık da değildiNie migren sinizüt falan değil de regl yada kist
TeşekkürlerSıcaklardan olabilir ama en kısa zamanda doktora gidin geçmiş olsun
Aslan pencesini bırakın ilaçla agir gelmiş olabilirKist için doktora gittim ilaç verdi 1.5 sene kullandım bıraktım sonra şimdi evde aslan pençesi yapıp onu içiyorum. Kan degerlerime baktırdım dün o doktor da ilaç yazdı onu da kullaniyom
demir eksikliği için ilaç kullanmaya başladımDemir eksikliği aşırı baş ağrısı yapıyor
Aslan pençesini 1 aydır kullanıyorum kastettim ilaçlar olan vitamin ilaçlarını ise dün kullanmaya basladimAslan pencesini bırakın ilaçla agir gelmiş olabilir
OlabilirGeçen hafta saçımı soğuk suyla yıkadım ondan olabilir mi ilke kez soğuk suyla yıkadım yani biz gibi soğuk su degilde ılık da değildi
B12 ve folat eksikliği baş ağrısı yapar.Birkaç gündür şiddetli baş ağrılarım var. Nedenini bilmiyorum. Adet olduğum için olabilir mi diye düşünüyorum. Adetim bitmesine rağmen ağrılarım da var. Yumurtalık kistiden olabilir mi acaba yada Magnezyum Demir B12 eksikliğinden olabilir mi hangisi ya bilsem ona göre kendimce birşeyler yapacağım. Nedenini bilmediğim için bir seyde yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?