Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajı yeni gördüm test yaptım oturdum yerimeİnşallah hamileleiktendirherkeste her belirtii farklı siz olma ihtimali yüksek gibi hareket edin ama. Adet gününüzün geçmesini bekleyin erkenden test yapmayın ama
İnşallah Allah gönlünüze göre versinMesajı yeni gördüm test yaptım oturdum yerimenegatif ama erken oldugu için üzülmüyorum bel ağrısı dünkü kadar şiddetli değil göğsümde ağrı yok ama yürüyünce falan bir şeyler oluyor tam ne olduğunu anlamlandıramıyorum daha 8 gün var inşallah hamileyimdir
Canım benim geçen ay o kadar çok belim ağrıyordu kii tam kuyruk tarafiydi eğilip kalkınca özellikle çok ağrıyordu ama regl oldum. İnsan bilemiyor insAllah hamilesinizdir İnşallah hayırlı bir hamileliktirMesajı yeni gördüm test yaptım oturdum yerimenegatif ama erken oldugu için üzülmüyorum bel ağrısı dünkü kadar şiddetli değil göğsümde ağrı yok ama yürüyünce falan bir şeyler oluyor tam ne olduğunu anlamlandıramıyorum daha 8 gün var inşallah hamileyimdir
Ay tam da orda ağrım vardı üzdü bu beniCanım benim geçen ay o kadar çok belim ağrıyordu kii tam kuyruk tarafiydi eğilip kalkınca özellikle çok ağrıyordu ama regl oldum. İnsan bilemiyor insAllah hamilesinizdir İnşallah hayırlı bir hamileliktir
benimde belim ağrımaya başladı canım üşütmekle de olmaz hemen geçerdi geçmedi sol taraf ağrıyordu belim şimdi iki taraf da ağrımaya başladı göğüslerim de hassaslaştı hayırlısı bakalım rabbim nasip ederseKızlar adetime 8 gün var ama benim eğilip kalkamayacağım kadar bel ağrım başladı bugün. Ciddi anlamda ev işi yapamıyorum belirti midir yaşayan oldu mu bu kadar şiddetlisini
benimde yanlarım ağrıyor bakalımAy tam da orda ağrım vardı üzdü bu beni![]()
Valla bilmiyorum bu ay yine aynı belirtiler var mide ekşimesi başladı bugun bata 5 gün var insAllah hayırlı haber alırız hep birlikteAy tam da orda ağrım vardı üzdü bu beni![]()
evet ya hamile olalım da çekeriz bu ağrıları diyoruzNormalde bu ağrılara sitem ederiz ama hamilelik belirtisi olarak gördüğümüz için o ağrılar insana çok tatlı geliyor![]()
Valla belirti Melirti kalmadı ben bu ayda hamile değilim kesinValla bilmiyorum bu ay yine aynı belirtiler var mide ekşimesi başladı bugun bata 5 gün var insAllah hayırlı haber alırız hep birlikte
Benimde 4 gün kaldı az önce predictor gebelik testi yaptım negatifi gördüm oturdum yerim dedim ki bidaha sakın test falan yapmıyorsunValla belirti Melirti kalmadı ben bu ayda hamile değilim kesin
Bugün bende yaptım negatif moralim bozuldu bilmeme rağmen. Her ay beklemek yoruyorBenimde 4 gün kaldı az önce predictor gebelik testi yaptım negatifi gördüm oturdum yerim dedim ki bidaha sakın test falan yapmıyorsun![]()
Ne zamandır deniyorsunBugün bende yaptım negatif moralim bozuldu bilmeme rağmen. Her ay beklemek yoruyor
9 ayNe zamandır deniyorsu
Hmm insAllah güzel sonucu alırsın tez zamanda hayirlisiyla
Canim ben bu hafta cok kötü bel ağrısıyla öğrendim ve hala cok ağrıyor adete 5 gün kala yumurtlamadan sonra 10.gün de labouck normal gebelik testinde cok az görunen cizgi cikti sonra kan verdim 30 ciktiKızlar adetime 8 gün var ama benim eğilip kalkamayacağım kadar bel ağrım başladı bugün. Ciddi anlamda ev işi yapamıyorum belirti midir yaşayan oldu mu bu kadar şiddetlisini
Benim de 5 gün var ama yapmaya korkuyorum bel ağrım var ama rahatsız etmiyor ve boynum ağrıyor başka da bir şey yokCanim ben bu hafta cok kötü bel ağrısıyla öğrendim ve hala cok ağrıyor adete 5 gün kala yumurtlamadan sonra 10.gün de labouck normal gebelik testinde cok az görunen cizgi cikti sonra kan verdim 30 cikti