Şiddetli geçimsizlik ; erkeğin karısına sürekli kötü davranması,erkeğin ailesinin evlenrken gelinlik yerine kefen giymiş gibi düğününün geçmesi, her zaman oğullarını tutup sizi irdelemesi, her fırsatta sizi sürekli iğlenemesi, her sorduğuna her söylediğine ters cevap vermesi, her lafını ağzına tıkayıp, ağzını açtığına bin kere pişman etmesi, sürekli karısının isteklerini ve mutlu olduğu şeyleri görmezden gelmesi, ne karısına ne de çocuğuna zaman ayırmak istemeyip,sürekli ya işiyle yada arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi, karısı her türlü maddi zorluğa, hatta açlığa bile katlanırken, onun kıymetini bilmek ve ona da bildirmek, el üstünde tutup , onu mutlu etmeye çalışmak yerine, durmadan onu ezip , psikolojik olarak şiddet uygulayıp, mutsuz etmesi, hatta daha da ileri gidip zaman zaman el kaldırması, herkese her konuya karşı eşini suçlayıp ailesini, hatta arkadaşlarını bile haklı görmesi, yaptığınız hiçbir şeyden mutlu olmaması, siz sadece çocuğunuz için sabredip, evliliğinizi yıkmamaya çalışırken, onun daha da kudurup eşine sürekli hayatı zından edip, kan kusup kızılcık şerbeti içitim demesi, eşi haklı da olsa, her zaman üzülen ve ezilen tarafın eşinin olması, küçücük çocuğu babasız kalmasın diye bunca eziyete katlanıp, her türlü maddi manevi zorluğa katlanıp, her türlü psikolıjk şiddete hatta bazen de fiziksel şiddete katlanıp evinde oturup bu evliliği ve yuvayı kurtarmaya çalışmak mıdır?
Ben bunların hepsini belki 1,5 yıldır yaşıyorum. Ve gün geçtikçe daha da eriyip ,bitiyorum.
Ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.Yediğim lokma içtiğim su bile haram oluyorken, çocuğuma iyi annelik yapamıyorum.
Ama neden ve nereye kadar daha dayanabilirim hiç bilmiyorum.
VE İNANIN BUNU BURADA ANLATAMAKTAN , SİZLERDEN YARDIM İSTEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. KİMSELERE ANLATAMAM, ANLATSAMDA ANLAMAZLAR.
ARTIK İMDAT DİYE SOKAĞA ÇIKIP BAĞIRMAK İSTİYORUM....
Ben bunların hepsini belki 1,5 yıldır yaşıyorum. Ve gün geçtikçe daha da eriyip ,bitiyorum.
Ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.Yediğim lokma içtiğim su bile haram oluyorken, çocuğuma iyi annelik yapamıyorum.
Ama neden ve nereye kadar daha dayanabilirim hiç bilmiyorum.
VE İNANIN BUNU BURADA ANLATAMAKTAN , SİZLERDEN YARDIM İSTEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. KİMSELERE ANLATAMAM, ANLATSAMDA ANLAMAZLAR.
ARTIK İMDAT DİYE SOKAĞA ÇIKIP BAĞIRMAK İSTİYORUM....