Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar suan ağlayarak yazıyorum. KV aradı haftaya cumartesi veya cuma köye gelin burda iftar yapalım dedi. Bende cumartesi gidelim pazar dönelim dedim. Esimde gitmiş cuma gelelim pazar öğlen döneriz demiş. Ne işim var üç Allah aşkına çalışan bir bayanim. Gorumcem altta biz üstte oturuyoruz. Kvlerde arada geliyor. Neyse bu muhabbet oldu. Görumcem ben eşim iftar yaptık. Gorumce gitti. Eşime dedim ki bana Saygin yok insan bi bana sorar dedim. Ne sana saygım yok diye çıkışti. Üç gün napcaz orda dedim ben dinlenirim evde dedim. Kpederın yanında ne kadar rahat dinlenicem çünkü. Dinlemedi beni. Bende bağırdım biz ne zaman ayrı vakit gecircez diye. Hep geçiriyoruz bilmem ne dedi halbuki geCen haftasonuda kvlerleydik. Bağırdım çağırdım. Susturmaya çalıştı eşim. Üstten gorumce tıkladı kapıyı. Çok bunaldim artık sürekli bizle hareket etmek istiyorlar kvler. .geçen de eşime diyor oglusum biz ne zaman araba alcaz bilmem ne evleneki bir sene olmadı sürekli bir arada olmamizi istiyorlar bunaldim
eski eşim aynen böyleydi,Kızlar suan ağlayarak yazıyorum. KV aradı haftaya cumartesi veya cuma köye gelin burda iftar yapalım dedi. Bende cumartesi gidelim pazar dönelim dedim. Esimde gitmiş cuma gelelim pazar öğlen döneriz demiş. Ne işim var üç Allah aşkına çalışan bir bayanim. Gorumcem altta biz üstte oturuyoruz. Kvlerde arada geliyor. Neyse bu muhabbet oldu. Görumcem ben eşim iftar yaptık. Gorumce gitti. Eşime dedim ki bana Saygin yok insan bi bana sorar dedim. Ne sana saygım yok diye çıkışti. Üç gün napcaz orda dedim ben dinlenirim evde dedim. Kpederın yanında ne kadar rahat dinlenicem çünkü. Dinlemedi beni. Bende bağırdım biz ne zaman ayrı vakit gecircez diye. Hep geçiriyoruz bilmem ne dedi halbuki geCen haftasonuda kvlerleydik. Bağırdım çağırdım. Susturmaya çalıştı eşim. Üstten gorumce tıkladı kapıyı. Çok bunaldim artık sürekli bizle hareket etmek istiyorlar kvler. .geçen de eşime diyor oglusum biz ne zaman araba alcaz bilmem ne evleneki bir sene olmadı sürekli bir arada olmamizi istiyorlar bunaldim
Uyarıyoruz zaten hanımefendi.
Ama abim gelmek isteyince de hayır kabul etmeyeceğiz diyemiyoruz ne yazık ki :)
Bu arada yeterince geziyorlar vakit geçiriyorlar zaten.
Ama bana kalırsa erkek aileleriyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok....
Kaç seferlik gittim maalesef değişen bişey olmuyorbu seferlik git ama bi daha emrivaki yaparlarsa gitme. kolundan sürükleyerek götürecek hali yok ya. ben sana önceden se söylemiştim, evimde dinlenicem dersin. kendi ister gider ister gitmez.
ooo hic sorun değil onun için 2 güngeç oluversin temizlikeşiniz anlamıyorsa kv, kp ya da görümceye alttan alttan iletin.
sonuçta çalışınca ev işleri, temizlik ,alışveriş herşey haftasonuna kalıyor, dinlenmek istemek , gezmek te ayrı bir olay zaten.
2-3 hafta hiç sesini çıkarma git bakalım kayınvalidene. ama ev işi yapma, temizlik kalsın, çamaşırlar kalsın vs. bak bakalım eşin napıcak :)
Kaç seferlik gittim maalesef değişen bişey olmuyor![]()
Erkeklerin hemen hemen hepsi böyle oluyor sanırım. Eşimde böyleydi evliliğimizin ilk yıllarında, kayınvalide arardı yemekle uğraşma kızım sen çalışıyorsun her gün gelin burada yemeğinizi yiyin gidin derdi. Ben hayır dediğimde eşim nankörsün kadın seni düşünüyor yemekle uğraşma diye ama kaynana ya ne yapsa yaranamıyor sana derdi. Çünkü kayınvalidem oğlu her an yanında olsun hep gözünün önünde olalım diye benim çalışmamı yorulmamı öyle güzel bahane ederdi ki. Gidince de tuttururdu burada kalın nasıl olsa eve gidince de yatacaksınız burada da yatak var açayım yatın sabah buradan işe gidersiniz demeler başladı. Sonrasında gece saat 12-1 demeden arayıp napıyorsunuz demeler. O zaman eşim açtı telefonu ve anne bu saatte ne yapıyorsunuz diye aranır mı saatten haberin yok mu senin dedi galiba annesinin ne kadar boğduğunu o zaman fark etti. İlk zamanlar çok kavga ettim eşimle sürekli annenlere gitmek istemiyorum evde kendim yapmak istiyorum yemeğimi hele kalmayı hiç istemiyorum diye baktım kavgayla bu işin sonu gelmeyecek, tam tersini yaptım. Eve yemeklik almadım ve yemek yapmadım yapmayı da hiç teklif etmedim. Eşimle markete alışverişe gittiğimizde yemeklik almayacak mısın dediğinde yooo ne gerek var nasıl olsa sevgili anneciğin yapıyor beni düşünüyor sağolsun demeye başladım ve kesintisiz bir süre her akşam kayınvalidemlere gittim. Eşim sıkıldı bir süre sonra baktım eve gidelim bu akşam her akşam ne işimiz var orada sıkıldım evimde rahat etmek istiyorum gibi cümleler dökülüyor ağzından. Yok hayatım ben böyle çok mutlu ve rahatım hazır yemek oh mis vallahi hiç uğraşamayacağım dedim o her öyle dediğinde. Adam en sonunda yeter ya annemlere gitmek istemiyorum artık evimde vakit geçirmek istiyorum tamam birlikte yapalım yemeği de sen yine çok yorulma ama evde olalım diye isyan etti. İçimden hah şöyle yola gel demedim değil yani. Şimdi 15 günde bir gidiyor desem yeridir o da benim dememle yoksa ayda bir gidecek ama torunlarını özlüyorlar onlara da kıyamıyorum. Haftada 1 ya da en geç 15 günde bir gitmeye çalışıyorum.
Eğer eşine bana saygın yok şu bu diye bağırmak yerine,Kızlar suan ağlayarak yazıyorum. KV aradı haftaya cumartesi veya cuma köye gelin burda iftar yapalım dedi. Bende cumartesi gidelim pazar dönelim dedim. Esimde gitmiş cuma gelelim pazar öğlen döneriz demiş. Ne işim var üç Allah aşkına çalışan bir bayanim. Gorumcem altta biz üstte oturuyoruz. Kvlerde arada geliyor. Neyse bu muhabbet oldu. Görumcem ben eşim iftar yaptık. Gorumce gitti. Eşime dedim ki bana Saygin yok insan bi bana sorar dedim. Ne sana saygım yok diye çıkışti. Üç gün napcaz orda dedim ben dinlenirim evde dedim. Kpederın yanında ne kadar rahat dinlenicem çünkü. Dinlemedi beni. Bende bağırdım biz ne zaman ayrı vakit gecircez diye. Hep geçiriyoruz bilmem ne dedi halbuki geCen haftasonuda kvlerleydik. Bağırdım çağırdım. Susturmaya çalıştı eşim. Üstten gorumce tıkladı kapıyı. Çok bunaldim artık sürekli bizle hareket etmek istiyorlar kvler. .geçen de eşime diyor oglusum biz ne zaman araba alcaz bilmem ne evleneki bir sene olmadı sürekli bir arada olmamizi istiyorlar bunaldim
Baştan öyle dedim zaten he he dedi bana geçiştirdi . Kendi kendine tripli bi halde arıyım annemleri çağırmasınlar bilmem ne. Benim eşimle düzgün konuşulmuyor maalesef cevap vermiyor gıcık gıcık. Bende sinirleniyorumEğer eşine bana saygın yok şu bu diye bağırmak yerine,
canım ben biraz yorgunum iş güç,oraya da gidersem dinlenemem,cumartesi gidelim mi ne dersin deseydin ve devamında birlikte karar verelim bir yere giderken deseydin emin ol böyle sonuçlanmazdı.
Hatta eşime dedim ki ben arkadaşları iftara çağırıcam haftaiçide başka işler var dedim . O günleri mi buldun dedi. Görümcemde kendi kendine gitse kendini bizimle bir tutuyor surat asıyor hemen cumartesi olsun dedim hemen surat asıyorEğer eşine bana saygın yok şu bu diye bağırmak yerine,
canım ben biraz yorgunum iş güç,oraya da gidersem dinlenemem,cumartesi gidelim mi ne dersin deseydin ve devamında birlikte karar verelim bir yere giderken deseydin emin ol böyle sonuçlanmazdı.
Sen yine de sakinliğini koruyabilirsin.Kavgadaki ilk cümle çok önemlidir.sen eşini tatlı dilinle kendine çekebilirsin.Hee çekemiyorsan gitme.Zorla gitmek zorunda değilsin.Baştan öyle dedim zaten he he dedi bana geçiştirdi . Kendi kendine tripli bi halde arıyım annemleri çağırmasınlar bilmem ne. Benim eşimle düzgün konuşulmuyor maalesef cevap vermiyor gıcık gıcık. Bende sinirleniyorum