• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli Kavga

evet o anne de görmüş ben baba da gördüm her şeyi o yüzden ikimizde birbirimizden bekliyoruz bazı şeyleri :işsiz: ama ben çogu kadına göre daha aktifimdir, çoğu işimi kendim hallederim, koştururum, babamdan gördüğümü uyguluyorum aslında hayatıma, bakalım bu sabah aramız biraz düzeldi umarım bozulmaz :KK64:
Aranızın düzelmesıne sevindim,daha cok yenisiniz,zamanla oturuyor bazı seyler:KK36:...Size tavsiyem olayın ılk sıcaklıgıyla tartışacagınızı hissediyorsanız sakınleşmeyi bekleyin,fakat gormezden de gelmeyin,sorunları biriktirmeden cözün...
Ve eşinizi seviyorsaniz boşanma sozunu asla anmayın,mutluluklar:KK25:

valla resmen öyle en modern ailelerde bile görüyoruz, hatta eşimde araba yokken benim arabam vardı, ikimizin de işi oldugunda bile o beni gideceğim yere bırakır alırdı araba onda kalırdı, halbuki araba benim yani :)) nedense çözümü böyle buluyoruz. :işsiz:

işte yanlış bence bu. o dönemlerde buna izin vermemeliydiniz. şimdi böyle olmazdı. neyse zararın neresinden dönülse kâr.

evet 2-3 gündür kötüyüz, uzadı gitti, dün gece yatarken ben bir namaz kılayım dedi, normalde 5 vakit kılmaz kötü birolay yaşadıgında yada şükür namazı kılar, namazını kıldıktan sonra ve sabah melek gibiydi, hatta ben bu sabah yine bir şeylere söylenir gibi oldum "aramız düzelmeye başlamışken bence hiç başlama " dedi ve bende kapattım konuyu. ölümlü dünyada haklıyı haksızı boşver dedim kendi kendime, işler iyice kötüye gitmeden düzeltelim diye düşündüm.
Çok iyi düşünmüşsün. Bak oda çabalıyor demekki uzatma bencede. Öpüşüp sarılıp barışın :KK60::KK68:

Aranızın düzelmesıne sevindim,daha cok yenisiniz,zamanla oturuyor bazı seyler:KK36:...Size tavsiyem olayın ılk sıcaklıgıyla tartışacagınızı hissediyorsanız sakınleşmeyi bekleyin,fakat gormezden de gelmeyin,sorunları biriktirmeden cözün...
Ve eşinizi seviyorsaniz boşanma sozunu asla anmayın,mutluluklar:KK25:

peki üstüne özür bile dilenmeden ve beni üzen şeyler ne olacak hep üstünü kapatıyoruz, ve ben onun kendi yaptıklarından dolayı suçlu hissettiğini düşünmüyorum :KK43:

peki üstüne özür bile dilenmeden ve beni üzen şeyler ne olacak hep üstünü kapatıyoruz, ve ben onun kendi yaptıklarından dolayı suçlu hissettiğini düşünmüyorum :KK43:
Üstünü kapatmayın,en büyük yalnışlık bu oluyor bence evliliklerde,mesela eşiniz eve döndugu zaman normal sekilde karşılayın,yemek cay faslından sonra sesinizi yükseltmeden dogal şekilde konuşun,kelimelerinizi seçerek,çok gerilmeden.:KK52:.Yeni kurmak ıstediginiz düzeni belirtin,buna uyarsanız daha duzenli bir hayatınız olacagını, boşuna huzurunuzun kacmayacagını soyleyin:KK28:...Evin rutin duzenini bozmayın,tartışsanız da evden ayrılmayın, fakat kararlı olun.. Bıraz zaman,emın olun bırbırınızı tanıdıkca daha iyi olacak...Pasif kalın demıyorum asla,yanlış anlaşılmasın,buna kesınlıkle karsıyım,kararlı,zamana yayarak:KK66:...Erkekler kadını pasıflestırıyor,sonra eserlerını kendılerı de begenmıyor...:KK20:

Back
X