- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi ananimiyavliyimhayat
23 yaşımdayım ve Türkçe öğretmenliği bölümünden mezunum. 2 yıl önce sol dizim ağrıdı ve diz eklemimin biraz üstü hafif şişti. Sonra ağrı tüm bacağıma ve ayağıma oradan sağ bacağıma yayıldı. Sonra kalçamın da sol tarafı şişti bu şişlikler kalıcı oldu. Yürürken zorluk yaşamaya ve güçsüzlük hissetmeye başladım. Bu süreçte doktora gittim ortopedi, romatoloji,nöroloji, fizik tedavi. Kısacası doktor doktor gezdim. Saydığım bölümlerin çoğuna da ikişer kez gittim. Romatolog ileride romatolojik bir sorun olduğu ortaya çıkabilir, nörolog da nörolojik bir şey olabilir dedi. Özellikle nörolog kas hastalığı olabilir dedi. Özellikle hastalığın ilk dönemlerinde testlerde çıkmayabiliyormuş. 2 yıldır perişan oldum. Geleceğimden çok endişeliyim. Eklemimde sıvı fazlalığı da çıktı. Bu nedenle fibromiyalji de olamaz dedi doktor. Romatolojik testlerde ise genetik yatkınlık çıktı. Başka hiçbir şey yok. Dolayısıyla mahvoldum. Hiç jenim gibi bir durum yaşayan var mı? Lütfen bir şey söyleyin, ben çok çaresizim? Bütün vücudum ağrıyor kas güçsüzlükleri oluyor.