Olur hatanız olduğunda aynısını aynı şekilde duymaniz dilegiyleKendim ettim kendim buldum derler dayakçı kocaya çocuk yap sonra da her şey başıma geliyor de
Hayır durusmasiz verilmiş ceza ancak dediğim gibi ilkini nasıl gormedilerSen dosyaya katıldın mı
Hayır durusmasiz verilmiş ceza ancak dediğim gibi ilkini nasıl gormediler
Ben böyle hatalar yapmam eşim bana vuramaz vursa eşim olmaz gidip çocuk yapmam param gücüm olmadan da yapmam çocuk yapmadım da. Hatam olursa arkasında dururum bu adam gel dese koşarak gideceğini bilmiyoruz sankiOlur hatanız olduğunda aynısını aynı şekilde duymaniz dilegiyle
Avukatı katılamaz. Ceza davası bu. Mağdur gidecek duruşmaya ben şikayetçiyim katılmak istiyorum diyecek. Yoksa istenmeyen karar çıkarsa istinaf edemez çok önemli bu.avukatı katılmıştır. nasıl duruşma olmamış?
Avukatı katılamaz. Ceza davası bu. Mağdur gidecek duruşmaya ben şikayetçiyim katılmak istiyorum diyecek. Yoksa istenmeyen karar çıkarsa istinaf edemez çok önemli bu.
O tam olarak oyle degil mahkemeye cikip hagb karari alana kadar isledigi tum suclardan tekrar yargilanip hagb alabilir ama mahkemeden sonra suc islerse hagb bozukur ve normal ceza alir .Hagb ikinci kez yapılamaz diye biliyorum ben ama günümüzde mümkün kılmışlar anladığım kadarıyla?
Burada onemli olan suç tarihleri , mahkeme kararlarinin tarihleri degil. hagb nin normal cezaya cevrilip cevrilmeyecegine suç tarihine gore bakiliyor .Hayır durusmasiz verilmiş ceza ancak dediğim gibi ilkini nasıl gormediler
O tam olarak oyle degil mahkemeye cikip hagb karari alana kadar isledigi tum suclardan tekrar yargilanip hagb alabilir ama mahkemeden sonra suc islerse hagb bozukur ve normal ceza alir .
Davada neden bulunmadilar .hakim gelmediler diye karar vermemezlik yapmazki .açıkçası bir arkadaşın istinafa giden bir davasında ne kendisi ne de avukatı davada bulunmadan karara bağlandığı için artık bu gibi davalarda benim gözümde her şey mümkün. özellikle mahkemelerin sırtındaki dosya yükünü hafifletmek için en makul olanı yapıp geçiyor gibi hakimler.
Davada neden bulunmadilar .hakim gelmediler diye karar vermemezlik yapmazki .
Duruşma günü verilmedi itiraz edilen sürede itiraz edince yeniden duruşma gunubverilmisti bubsure zarfinda ikinci suç işlemiş oldu ama ondanda hagb aldi duruşma görülmeden olduğu için sanırım.Davada neden bulunmadilar .hakim gelmediler diye karar vermemezlik yapmazki .
Benim yeniden açılan bu duruşmaya katılmam mi gerekiyor ? Anlaşmalı boşaniyoruz katilirsam banansikinti çıkarır katilmazsam dava düşer mi ceza almadanAvukatı katılamaz. Ceza davası bu. Mağdur gidecek duruşmaya ben şikayetçiyim katılmak istiyorum diyecek. Yoksa istenmeyen karar çıkarsa istinaf edemez çok önemli bu.
Karar kesinlesmeden mahkeme tarihine kadar isledigi suclar hagb yi bozmaz malesef .Dava suan gorulup hagb aldiysa bundan sonra isleyecegi suclar bozar .Duruşma günü verilmedi itiraz edilen sürede itiraz edince yeniden duruşma gunubverilmisti bubsure zarfinda ikinci suç işlemiş oldu ama ondanda hagb aldi duruşma görülmeden olduğu için sanırım.
İki tane hagb olması durumu değiştirmiyor yaniKarar kesinlesmeden mahkeme tarihine kadar isledigi suclar hagb yi bozmaz malesef .Dava suan gorulup hagb aldiysa bundan sonra isleyecegi suclar bozar .
Hayir degistirmiyor .diyelim ki ahmeti dovdu davasi 10 mayista . 3 mayistada baska komsusunu dovdu onunda davasi 11 mayista olsun .10 mayista hagb alirsa , 11 mayistada hagb alirsa iki hagb birbirini etkilemiyor cunku ikinci suç ilk mahkeme kararindan once islenmis .İki tane hagb olması durumu değiştirmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?