Şiddetten aldığı ceza varken ikinci dosyaninda hagb almasi

Tatlım? Pardon siz kiminle konuştuğunuzu sanıyorsunuz? Ben kendimi göklerde sanmıyorum ama siz de kendinizi bu denli yerin dibine sokmayın.

Hhuhh sizin cidden durum çok vahim. Neyse bakın iyi yönünden bakın en aznından bugün de egonuzu tatmin ettiniz şimdi gidip etrafınızdakilere bu olayı ballandıra ballandıra anlatabilirsiniz. iyi akşamlar.
Yok sadece üzülüyorum böyle kadınlar ve çocukları için. Düşünüyorum neden böyle yapar bi insan motivasyonu merak ediyorum. Egolu olmak iyi demek ki. Egom asla beni döven kocamın koynuna sokmaz mesela

Tatlım? Pardon siz kiminle konuştuğunuzu sanıyorsunuz? Ben kendimi göklerde sanmıyorum ama siz de kendinizi bu denli yerin dibine sokmayın.
Hı hı evet ben yerin altındayım siz de bir tık üsttesiniz hadi mutlu olun sizin de egonuz tatmin olsun

Malum birilerine hakaret ediyor deyin hemen tutuklarlar

Nerede yalvarmisim acaba ?
Ben hamile iken arsa çıktı sona doğru sorguladigimda begenmedigini söyledi.Birde şu var ben bu adamın peşinden kosmadim ikna için türlü yalan söyledi evlenince de yüzü değişti.
Bende bırakıp evime dönemedim çünkü ailem istemedi.
Son ana kadar yalvarmisim halada yalvarmiyorum çocuk için dahi sohbet baslatmadim ayrıldığımda evden engelledim hiçte açmadım.Protokol imzalarken biel birbirimizin yüzünü gormedik.
Bence insanlar sadece ego tatmini için bunları yazıyorlar.Basiniza başka bişey gelir ve hatanizda yadirganirsiniz ins başka birşey demiyorum

Hep büyük büyük konuşanların eninde sonunda başına büyük olaylar gelir. Çok haklısınız yorumunuzda.Kibir kokuyordu yorumu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…