- 15 Ocak 2014
- 5.933
- 5.126
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hemde nasıl pimpirik herşeyim böyle Allah yardımcım olsunManavgat ta 20 Nisan civarında denize girdik
Haziran sonu yaz zaten Haziran da Antalya tatili güzeldir hem öldürücü sıcak olmaz
Lakin bu kadar pimpirikli olmak size zarar
İyi tatiller
Çok teşekkürler yagmur altında deniz şahane olur hiç düşünemedimOo antalya çoktan ısınmıştır. Bir nemli orası normal sıcaklığın üstünde hissedilen sıcaklık. Vakit, fırsat, sağlık olsa da gitsek.
Yağmur yağsa mahvolur gibi bir düşünceye girmek yerine denizdeki yağmur keyfini düşünün. Çok güzel oluyor. Geçen yıl haziranda gittik çok çok güzeldi, sıcaktan duramadık bile.
Antalya’da marttan beri denize giriliyor. Şaşırdım böyle bir konu açılmasına. Çok sıcak olur mu diye soracak sandımYagmuru kimse bilemez ama antalyada coktan denize girmeye baslandi, bayramda hic turistlerin plaj keyfi haberlerine denk gelmediniz mi?
2019da 10 mayista girmistik kemerde. Gayet hoştu.
Üzüldüm hangi yılben umit veremicem sans meselesi cunku.o tarihlerde o bolgede yagmurdan denize atamadigim bir tatile tonlarca para dokmustum.temmuz agustostan sasmiyorum o yuzden artik
Çok teşekkürlerNormal sartlarda Side o dediginiz tarihlerde cok sicak olur inanin.Side ye defalarca gittik o tarihlerde öyleydi.Deniz suyu da cok sicak oranin.Icinizi ferah tutun bence,her sey de nasip bir yerde.
2017 .umarim sizde hic aksilik olmaz iyi tatiller smdidenÜzüldüm hangi yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?