sıemens kullananların fıkırlerıne ıhtıyacım var

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
arkadaslar merhaba ben evlılık arıfesındeyım beyaz esya bakıyorum fakat kafam cok karıstı... bosh markasından hemen hemen herkes sıkayetcı aynı sekılde bekodanda kafamda arcelık ve sıemens kaldı sımdı goruyorum sa arcelıkte artık eskı kalıtesınde deıl sanırım. sıemens kullananlar memnun olanlar yada sıkayetcıler bana fıkır verır mısınız acaba nasıl urunler

canım beyaz eşye alıcaksan biraz pahalı ama electroluxden şaşma özelliklede çamaşır makinesi ben arçelik kullanıyorum ama inş 1 sene kadar elecktrolux alcam bak istersen internetten sayfasına ..hem özellikleri çok hemde bozulma olasılığı çok düşükmüş..babam araştırır benim öyle şeyleri..tavsiye ederim canmmm...

benim beyaz eşyalarımın tamamı bosh.hiç şikayetçi değilim,tam tersine çok memnunum.. illaki bosh istemem diyorsan siemensin ürünlerinin de çok kaliteli olduğunu duymuştum,arçelik kesinlikle almaaa çevremdekiler arçelikten çok şikayetçi.. ariston da bakabilirsin,çok beğenen arkadaşlarım var

Ben de evlilik arefesindeyim. Bi ara ben de çok araştırdım ama bir markayı biri beğenmişse diğeri kötülemiş. Aslını istersen biraz şans işi galiba. Ama araştırmada edindiğim izlenimleri aktarabilirim sana. Arçeliğe iyi diyenler genel de işte 15 - 20 yıldır kullanıyorum hala çok iyi diyenler genelde. Yani eski Arçelik ürünlerini kullananlar. Arçelik eskiden çoğu parçasını ithal ediyormuş şimdi yanlış bilmiyorsam TR de üretiyor ve eski kalitesi olmadığı söyleniyor. Annem geçenlerde çamaşır makinası değiştirdi ama hiç beğenmiyor çok kırıştırdığını söylüyor devrini azaltıyoruz bu seferde ıpıslak çıkıyor çamaşırlar kurumak bilmiyor. Ama yaygın servis ağı bence artısı. Bosch ile Siemensin hemen hemen aynı olduğunu duydum. Yeni evlenen arkadaşım komple Siemens aldı ama kendisiniden duyduğum kadarıyla kodları bile aynıymış yani ör siemensinki S1000 ise Bosch da B1000 gibi. Sadece biraz tasarım farklılıkları varmış, birinin tuşu sağda diperi solda gibi. Bochdan genelde memnun kalınmış diye duymuştum, ben de hatta hepsini bosch ya da siemens almayı düşünüyorum. Sen böyle deyince kafamda bi acaba oldu ama dediğim gibi gerçekten şans işi.

Hııım bir de buzdolabı için sharp diye bir marka öneriliyor ama fiyatları gerçekten yüksek. Fİyatla ilgili sıkıntınız yoksa bir araştır derim ben

canım benim tüm beyaz eşyalarım siemens ve çok memnunum
hiç bi sorun yaşamadım çok şükür
tavsiye ederim
şunu da söyleyeyim beyaz eşya biraz şans meselesi maalesef
arçelikten çok memnun olan da var olmayanda içine ne siniyorsa onu al

benim evim 15 küsür yıllık evlenirken hepsini arçelik almıştım şimdi birer birer bosh ve siemenslerle değiştirdim 10 yıl önce aldığım bosh bulaşık makinem hiç servisle tanışmadı aynı yıl içindeki arçekil çamaşır makinem yılda 2 kez servis isterdi ama beyaz eşya şans tamamen şans iyi şanslar

tesekkur ederım cnmm fıkrını degerlendırmeye alıcam

bende arcelıgın eskı kalıtesınde olmadıgını duydugum ıcın sıemens mı olsa dıe dusundum...sharp ıda ınceleyecegım

bosch ile siemens aynı, arcelık ile beko aynı ürünler.. Ben elektrolüx tavsiye ederim..

Buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, ocak, davlumbaz, blendır hepsini siemens kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım, 3 senelik evliyim.

bende tüm beyaz eşyalarımı siemensten aldım buzdolabım KG57NP72NE, çamaşır makinem WM14S763TR - IQ700, Bulaşık makinem SN26T898EU ürün kodu yanlış olabilir biz ithal olmasına dikkat ettik bula
şık ve çamaşır makinesinde yerli üretimler ithaller kadar iyi değil, fırında HR74W535T çok içime sinerek aldım umarım bi sıkıntı yaşamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…