Sİemensmii Boshmuuuu:)

Yalnız bişey söylicem, inanılmaz uygun fiyatlar vermişler size. Hele ki o çamaşır makinesi ve bulaşık... İkisi de Almanya montaj üst segment ürünler. Kesinlikle kaçırmayın derim.
Konunuzun başlığına da şöyle bi cvbım olacak. İki marka da aynı. Birbirinin aynısı. Sadece ürünlerin model kodlarında 1 yada 2 tane harfi değiştiriyolar. Fabrikada aynı ürünler 3 farklı ürün bandından geçiriliyor. Birine bosch, diğerine siemens, ötekine de profilo logosu damgalanıyo.
Ama sizin tercih ettiğiniz ürünler Almanyadan ithal geldiği ve teknik ekipmanları daha üstün olduğu için çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü olacaktır.

Son düzenleme:

Öyle karar verdik bizde canımm

canım bu arada boshtada sıemenstede aynı fıyatları aldık aynı ayarda urunler ıcın

canım bu arada boshtada sıemenstede aynı fıyatları aldık aynı ayarda urunler ıcın

Doğrudur. Çünkü zaten aynı fiyatları vermeleri gerekir, baktığınız ürünlerin her 2 markada da birbirine muadil serileri var çünkü.
Şimdiden hayırlı olsun, bence çok harika seçimler yapmışsınız

Ben samsungs buzdolabı ve çamaşır makinesi
Bosch mini fırın
Arçelik bulaşık makinesi
Miele elektrik süpürgesi kullanıyorum.
Bosch bulaşık alma kesinlikle için plastik.

Gerçekten güzel indirim yapmışlar, hangi bayii bu acaba? İstanbul ise aldıklarımı iade edip oraya giderim Alman menşeili olması da ayrı bir avantaj bende çamaşır makinemi ithal istedim ama yanlış hatırlamıyorsam bize uyabilecek fiyatta beyaz renkte vardı, bu sefer herşeyin rengini beyaz almam gerekecekti, satış temsilcisinin tavsiyesi üzerine bunu almaya karar verdik.

Ben de beyaz esyalarimi siemens dusunuyorum alacagin urunlerin kodlarini yazar misin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…