şifa için ağrı'ya giden kanser hastası bir esen vardı

beyazanne

türkmengelini
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
579
15
38
Kayseri
arkadaşlar başlığını da bulamadım. zaten kapatılmıştı sanırım.

haber alanınız oldu mu? hani yayılan tüm vücudunu kaplayan ve doktorun en fazla 1 yıl verdiği bir arkadaşımızdı. şifa için ağrı mı kars mı bir yere gidip gitmemeyi sormuştu burada.

sonra ses çıktı mı?

evet hatırladım
gelmişti ve bi konu açmıştı iyiyim diye
hatta neler yaptıgını falan yazıcaktı sonra yine ortadan kayboldu

Bir ay once falan gidip geldiğine dair bi yazısını okumuştum. Ağrının bir koyüne gitmiş, az cok ayrıntılarını anlatmıştı. Simdi biraz daha iyiyim demişti ama devam edecekti. Bu kadar hatırlıyorum.

1 ay once mi?
Kac aydir ses yok kendisinden, 1 ay degil 1 yil bile olmus olabilir. Ben de merak ediyorum kendisini.

Nerdeyse 8 ay olmuş yazalı,bende merak ettim şimdi,en son maneviyatı çok derin şeyler yaşadım anlatması zor ama iyiyim demişti.umarım gelir ama 8 aydır gelmeyen sanmıyorumki gelip yazsın.

Eski konuyu hortlattim kusura bakmayin ama ben de cok merak ediyorum. Acaba esen abla su an ne yapıyor. Yasiyor mu yasamiyor mu?
Insallah yasiyordur.
Acaba ulasilabilme ihtimali yok mu??
Bi elizzsa bi de esen ablayi coook merak ediyorum

Bilemiyorum bu konu açılınca okuyup üzülmüştüm gerisinden haberim yoktu.
İnşallah yaşıyordur

Bilemiyorum bu konu açılınca okuyup üzülmüştüm gerisinden haberim yoktu.
İnşallah yaşıyordur

Insallaj insallah. Hatta cok ilginctir ki bunu duyuran rejina nickli üye 29 ekim 2014 yilinda sanirim girip elizsa ile ilgili bir bilgi vermisti cok tuhaf.
Ama neden R rejina ve blueroseda nin uyelikleri silinmis? Inanamiyorum su an cok sasirdim..

Edit: Pardon silinmemis..

ben o tarihlerin tamamına baktım aynı yaşlarda ölen biri var mı diye saatlerimi aldı ama bulamamıştım elizsa için gaziantepte ölenlerin kayıtlarına ...

şimdi siz yazınca baktım konulara vefat etti denmiş içim parçalandı resmen.
gencecik bir kadın Allah sabır versin yakınlarına.
burda nelerden dert yanıyoruz oysaki yarın başımıza ne gelecek bilmiyoruz

Eski konuyu hortlattim kusura bakmayin ama ben de cok merak ediyorum. Acaba esen abla su an ne yapıyor. Yasiyor mu yasamiyor mu?
Insallah yasiyordur.
Acaba ulasilabilme ihtimali yok mu??
Bi elizzsa bi de esen ablayi coook merak ediyorum
Ben boyle bi konu okumustum yine merak edenler vardi. Biriside vefat ettigini yazmisti ama nerdeyse 1 sene oluyor ben o konuyu okuyali.

ben o tarihlerin tamamına baktım aynı yaşlarda ölen biri var mı diye saatlerimi aldı ama bulamamıştım elizsa için gaziantepte ölenlerin kayıtlarına ...

Hah o sen miydin? Evet iste ben de dusunmuyorum elizsanin vefat ettiğini.
Ben boyle bi konu okumustum yine merak edenler vardi. Biriside vefat ettigini yazmisti ama nerdeyse 1 sene oluyor ben o konuyu okuyali.
o elizsa idi. Esen abladan bi daha ses seds cikmadi..

esen hanım muhtemelen vefat etti diye düşünüyorum. yoksa girer yazardı niye yazmasın ki.
zaten hastalığı çok ağırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…