Elizsa vefat etti ne yazık ki...Eski konuyu hortlattim kusura bakmayin ama ben de cok merak ediyorum. Acaba esen abla su an ne yapıyor. Yasiyor mu yasamiyor mu?
Insallah yasiyordur.
Acaba ulasilabilme ihtimali yok mu??
Bi elizzsa bi de esen ablayi coook merak ediyorum
Elizsa vefat etti ne yazık ki...
Konu linki de bu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oturdum-agliyorum.621292/
Bilemiyorum bu konu açılınca okuyup üzülmüştüm gerisinden haberim yoktu.Ama bu haberi veren kisinin sadece 2 mesaji vardi. O zamanlar mesaj sayisi doldurmadan ozel mesaj ds atilmiyordu. Ben, elizsa ve vefat haberini duyuran kisinin ayni kisi oldugunu dusunuyorum.
Bi de arkadaslar bakmis o yil o tarihte Gaziantepte o yaslarda vefat eden biri yokmus kayitlarda..
Bilemiyorum bu konu açılınca okuyup üzülmüştüm gerisinden haberim yoktu.
İnşallah yaşıyordur
Ama bu haberi veren kisinin sadece 2 mesaji vardi. O zamanlar mesaj sayisi doldurmadan ozel mesaj ds atilmiyordu. Ben, elizsa ve vefat haberini duyuran kisinin ayni kisi oldugunu dusunuyorum.
Bi de arkadaslar bakmis o yil o tarihte Gaziantepte o yaslarda vefat eden biri yokmus kayitlarda..
Ben boyle bi konu okumustum yine merak edenler vardi. Biriside vefat ettigini yazmisti ama nerdeyse 1 sene oluyor ben o konuyu okuyali.Eski konuyu hortlattim kusura bakmayin ama ben de cok merak ediyorum. Acaba esen abla su an ne yapıyor. Yasiyor mu yasamiyor mu?
Insallah yasiyordur.
Acaba ulasilabilme ihtimali yok mu??
Bi elizzsa bi de esen ablayi coook merak ediyorum
ben o tarihlerin tamamına baktım aynı yaşlarda ölen biri var mı diye saatlerimi aldı ama bulamamıştım elizsa için gaziantepte ölenlerin kayıtlarına ...
o elizsa idi. Esen abladan bi daha ses seds cikmadi..Ben boyle bi konu okumustum yine merak edenler vardi. Biriside vefat ettigini yazmisti ama nerdeyse 1 sene oluyor ben o konuyu okuyali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?