aşkım ya ne demek
dua ettim sana yavru..şu kızın başağrıları geçsin dedim :)) tütütütü !
canımbenimm
önceki yazılarımda da bunu belirtmiştim 41 sayısını.ya herkes bir şeyler yazmış.Ben de çevremdeki bir teyzeden duydum :) ayy ne bilem hiç okumamaktan iyidir.yanlış yönlendirmeyim ama en azından biz kendimize bol bol okuruz yarısını paylaşmak da güzel değil mi ama.çok kişi var ve herkes dua bekler :)) sayıya takılmayalım ne kadar okunsa kardır.
iyi akşamlar kızlar.Benim de moralim bozzuk..annecim ile babacımdaydım bugün eşim daha sonra geldi.tabi konu bebeğe geldi ben tutamadım kendimi ağlaaaaaa ağla, doldum yani.annem kızım üzülme sakın napalım canın sağolsun dedi.olmazsa olmaz dedi.ama dedim ben anne olmak istiyorum
benim de yavrum olsa kokusunu hissetsem , o da benimle birlikte ağladı.babam da şahit oldu tabi.o da öylee bir yandan.benim ailem eşimi çok seviyor , kızım eşin çok iyi olur dediler durdular bana.ben bazen düşünüyorum eğer ki sorun bende olsa eşimin ailesi ne der.üzgünlüğüm tarifsiz beni en çok anlayan sizsiniz....... bunu biliyorum.bugün belki de üzülmem hastaneyi aramamla başladı.hemşireyle görüştüm.sanırım mucizelere ihtiyacım var .bana da dua edin olur mu.çok üzgünüm çokk
ağlamamı hala kesemiyorum
melish üzülme nolur. belli annen baban da senin gibi çok iyi insanlar. allah dualarımızı kabul etsin.