Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dur bakalım hayatım inşallah en kısa sürede bizde hamilelikten bahsedenler arasında yazmaya başlarız inşallah,
bu arada eşin genetik testi nerde yaptıracak??
yaptırdık sonuç bekliyoruz canım.bahçeci umut tüp bebekte yaptırdık.inşallah temiz çıkar:)
efkarlansakta yıkılmıyoruz çok şükür :)) Rabbim veriyor dayanma gücünü
kesinlikle katılıyorum Rabbim merhamet ediyor her konuda.baksanıza ramazandan bi gün önce kavruluyorduk sıcaktan şimdi ne güzel serinledi.düünen insan için bunda bile ne hikmet var değil mi...
merhaba canım görüşemiyoruz artık:( aramak istiyorum ama müsait olmama ihtimalin geliyor aklıma.ben hiç iyi değilim bu aralar tifo olmusum iştende izin alamıyorum,hergün hastaneye gidiyorum iş çıkısı serum takıyolar 2 saat fln yatıp geliyorum her yerlerim mosmor oldu.en cok üzüldüğüm nokta oruc tutamamam:(( bayramdan sonra kacırdıklarımı tutucam insallah.sizler nasılsınız bende çok özlüyorum ve içim şişiyo

geçmiş olsun husmehcim.tanışmıyoruz ama sen de burda olduğuna göre sıkıntımız aynı...Allah yardımcımız olsun inşallah:16:

bu akşam arkadaşıma iftara gidiyoruz :)) yemek yerine minik oğluşunu yiyebilirim,bir yaşına girdi,çok tatlı maşlaah ama insanı çok yoruyor,bugün malesef duamı okuyamıcam ama yarın inşallah devam ederim

yaptırdık sonuç bekliyoruz canım.bahçeci umut tüp bebekte yaptırdık.inşallah temiz çıkar:)

inşallah canım tertemiz çıkar,rabbim yavrunu kucağına almayı ,sağlıkla,huzurla büyütmeyi nasip etsin

kesinlikle katılıyorum Rabbim merhamet ediyor her konuda.baksanıza ramazandan bi gün önce kavruluyorduk sıcaktan şimdi ne güzel serinledi.düünen insan için bunda bile ne hikmet var değil mi...

gerçekten haklısınhavalar süper ,gece yatarken üşümeye bile başladım :)) zaten 12side bitti bir bakmışız bayram,inşallah kabul olur oruçlarımız

geçmiş olsun husmehcim.tanışmıyoruz ama sen de burda olduğuna göre sıkıntımız aynı...Allah yardımcımız olsun inşallah:16:

aminn inşallah en kısa sürede husmehin eşide şifa bulur,artık spermmiş,tahlilmiş vs konuşma aşamasını aşıp hep birlikte hamiş kalsakta beşiği nerden alıcaz,adını ne koysak vs konuşsak değilmi

napıyosunuz varmı yeni kür vs yeni haber.dün unuttuk biz pekmezi içmeyi:84:nohuta ramazan bitince başlayım diyorum.midesi hassas ya benim eşimin dokunmasın oruşlu oruçlu adama içmez sonra hiç bi şey dokunuyo die:63:

napıyosunuz varmı yeni kür vs yeni haber.dün unuttuk biz pekmezi içmeyi:84:nohuta ramazan bitince başlayım diyorum.midesi hassas ya benim eşimin dokunmasın oruşlu oruçlu adama içmez sonra hiç bi şey dokunuyo die:63:

canım bence ballı karışımlardan al,bal mide için iyi geliyor ,biliyorsun bende kendime aldım ve benim garip bir huyum vardır uykumu almadan uyanırsam midem bulanır,sahurda uykumu almamış olduğum için bir kaşık bal yiyorum bütün gün midem rahat,

merak etme eşinin midesi bir süre sonra herşeyi almaya başlar :))

kızlar biz bu genetik sonuçlarını beklerken bitkisel kullanalım mı sizce kafam karıştıııııııııııııı:44:

ne önerirsin fundam ya biz ballı karışım ve çakşır kullanıyorduk devam edelim ozaman başka ne eklesem bunlara.....

zeytinyağında bekletilmiş incir olabilir,çiğ fındık ve badem olabilir,avakado olabilir,bulabilirsen organik havuç alıp suyunu verebilirsin ama unutma içine saf zeytinyağı katman gerekiyor,ceviz olabilir,somon balığı yedirebilirsin, burda incir hariç hepsini severek yiyecektir eminim

birde ben araştırmayaparken başka bir sitede şu yazıyı gördüm
Arkadaşlar hacamat diye bir tedavi yöntemi var bana mantıklı geldi deneyecektim ama maalesef bulunduğum yerde yok.
Istanbul ve ankara da var.
Hacamat ve sülük ile ilgili bir tedavi yönteminin infertiliteye %80 iyi geldiği iddiası da var.
Istanbuldan ilgilenebilecek varsa şu numaradan detayları alabilir, bize de bilgi verirse sevinirim.
Sabri kaya

sülükle tedaviye inandığım için burayıda yarın aramyı düşünüyorum, valla insanlar aşmış olayı sayfanın devamında bir kişi japonyada bir profosöre email atmış,ben biraz daha bakayım dikkat çekici birşey olursa yazarım

canım bence ballı karışımlardan al,bal mide için iyi geliyor ,biliyorsun bende kendime aldım ve benim garip bir huyum vardır uykumu almadan uyanırsam midem bulanır,sahurda uykumu almamış olduğum için bir kaşık bal yiyorum bütün gün midem rahat,

merak etme eşinin midesi bir süre sonra herşeyi almaya başlar :))

uykumu almadığım için midemn bulanıyo dedin ya eşiminde bazen bulanır midesi sabahları.uykusunu alamadığından olabilir demek ki.ballı karışım iyi de cnm 350 tl yi duyunca eşim onu yemeden midesi ağrımaya başlar:1:o kadar veremeyiz ki şu an.ameliyat parası tüp parası ayarlamamız lazım.yani hepsini biz ayarlayamayız ama bi kısmını bizim ayarlamamız lazım

Son düzenleme:
FUNDA 1
EKİN79 1
ARUNANIN EŞİ 1
ESMA 16 1
YADE78 3
MASAL5758 1
YONCA 2
HUSMEH 1
BAHARB 1
NERIS2000 1

13 oldu :)

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

cnm ben bahara 1 tane okudum

canlar biz birazdan çıkıcaz ,gece geç gelirsek mesajlara bakamayabilirim,arunanın ne yaptığını da çok merak ediyorum ama gitmem lazım inşallah iyidir .görüşmek üzere....

bildiklerimizi birbirimize anlatmak çok iyi oluyor.bilgi paylaşımıyla ilgili bişey anlatayım kızlar.....
yeni evli bir çiftin birgün kapısı çalar evin hanımı kocası evde yoktur, kalkar açar kapıyı yabancı der ki:"hanımefendi ben eşinizin arkadaşıyım adım da ahmet bana kendisinin 10000 tl borcu var tahsil etmeye geldim".kadın bi kapıdaki prestijli adama bakar bi kendi durumlarını düşünür.borçları olduğu için bu parayı en az bir yılda toparlayacaklarının farkındadır,zaman kazanmak için :"biraz ertelememiz mümkün mü acaba biz bunu ödeyemeyiz şu an"der.adam düşünür kadını şöyle bir süzer der ki:"bu borcu eğer isterseniz kapatabilirz" kadın şaşırır tabi sevinir de çünkü kocası borçlar yüzünden bedbaht bir haldedir.adam der ki"eğer bana sarılırsanız sımsıkı,ben bu borcu kapatırım". kadın bi an duraksar,bu yaklaşımı hoş bulmaz ama sonra kocası gelir aklına kabul eder.adam elindeki kağıdı yırtar ve der ki"artık borcunuz yok bana" kadın şaşkındır.derken adam elindeli çantayı gösterir ve der ki"bunun içinde 10000 tl var isterseniz size verebilirim" kadının şaşkınlığı artarken adam yine"eğer beni öperseniz bayan bu para sizindir" kadın teklifi kabul eder ve adama güzel bir öpücük verir:54:aha böyle.neyse konuyu sulandırmayayım.sonra adam paraları verir ve gider.akşam olur kadının kocası eve gelir.kadın kocasına der ki "bugün ahmet diye bi arkadaşın geldi......" kadın kafasında kurmuştur senaryoyu daha başlamadan yalanlara kocası der ki " aaaa bana 10000 tl borcu vardı onu da getirdi mi?
BİLGİ PAYLAŞIMI ÖNEMLİDİR !!!

zeytinyağında bekletilmiş incir olabilir,çiğ fındık ve badem olabilir,avakado olabilir,bulabilirsen organik havuç alıp suyunu verebilirsin ama unutma içine saf zeytinyağı katman gerekiyor,ceviz olabilir,somon balığı yedirebilirsin, burda incir hariç hepsini severek yiyecektir eminim

birde ben araştırmayaparken başka bir sitede şu yazıyı gördüm
Arkadaşlar hacamat diye bir tedavi yöntemi var bana mantıklı geldi deneyecektim ama maalesef bulunduğum yerde yok.
Istanbul ve ankara da var.
Hacamat ve sülük ile ilgili bir tedavi yönteminin infertiliteye %80 iyi geldiği iddiası da var.
Istanbuldan ilgilenebilecek varsa şu numaradan detayları alabilir, bize de bilgi verirse sevinirim.
Sabri kaya

sülükle tedaviye inandığım için burayıda yarın aramyı düşünüyorum, valla insanlar aşmış olayı sayfanın devamında bir kişi japonyada bir profosöre email atmış,ben biraz daha bakayım dikkat çekici birşey olursa yazarım

sağol canım benim....kızlar önerilere açığım bu konuda..bitkisel kullanıp faydasını görenler yazarsa sevinirim.sizi seviyorum yaw.

canım melisiiim kıyamma sana....insan böyle zamanda ağlamaya cidden ihtiyaç duyuyo...epey dolmuşsun güzelim benim yaaa...valla bende çok duygulandım yemin ederim yazdığını okurken...tabiki anlıyoruz bitanem anlamazmıyız hiç...
dualarımda da tabiki eksik etmiyorum arkadaşım seni her zaman dualarımdasnız hepiniz...
sen iyi olacaksın ve anne olduğunu hepimiz görücez...Allahımında izniyle...hatta ben görmek için izmire gelicem koydum kafaya..
ve minik kuşuna minik patiler getiricem:21:
Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.
sağol canım benim....kızlar önerilere açığım bu konuda..bitkisel kullanıp faydasını görenler yazarsa sevinirim.sizi seviyorum yaw.

Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.

Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.

Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.

ben de hiç bozmam daha içime siniyor o şekilde tabi dinen doğru mu bilmiyorum... Allah gönlümüzdekini biliyor canım.müsterih olalım.inşallah biz de anne olacağız:emir_bebek:

teşekkürler ,ekledim listeye, daha önce sanırım konuşmamıştık,galiba eşinde varikosel var,geçmiş olsun,ameliyat oldumu veya olacaksa nerde yaptıraacaksınız,

Eylül ayında ameliyat olucak kaan hocaya. morfoloji sorunumuz var,varikosel var,sperm azlığı var.. herşey var anlayacağın .. :34:

Eylül ayında ameliyat olucak kaan hocaya. morfoloji sorunumuz var,varikosel var,sperm azlığı var.. herşey var anlayacağın .. :34:

kaan hoca ameliyat için ne kadar istiyor cnm.o saydıklarından bizde de var malesef::(

Neris ya napcaz böyle :() Bize uygun olan tüp değil ya Mikroenjeksiyon, o da kocaaaa İzmirde yok anasını satayım... :89:

nası yani koca izmir de yok mu cidden.mikroenjeksiyon ve tüp bebek aynı şey değil mi.sizin de sayınız az mı morfoloji kaç peki

Back
X