Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında bakarsan var ama yapmıyorlar ya, Ege üniversitesinde var bildiğim kadarıyla var ama yaptırana rastlamadım , belki burdan görürler de yapanlar bana ulaşır( Birkaç tane özel merkez var ama malesef ki özeller de para uğruna öncelikleri tüp oluyor.çünkü Mikroenj.nun şansı %50-70 canım , tüp ise %25-30 ..bak gör ege bana aşılama yapacak, Oysa bizim aşılama yapmamamız lazım. Şekil ve hareketi %0 olan sperm için en uygun mikroenjeksiyon..Bu arada sayı 400 bin faalan.
Rabbim yardımcınız olsun canım.............
inşallah canım...
(((((( aşılama öncelikleri..
yetercim kız sana napıyorsun diyorum okumuyorsun sanırım yazdıklarımı( sesin çıkmıyor
![]()
geçen hafta umut tüp bebeğe gitmiştik ya bebekim biz de muayene spermiogram ve genetik testlerre toplam 800 tl den fazla para verdik.tabi kredi kartındanbu hastalık maddi manevi yıpratıyor yani hepimiz aynıyız.Allah yardım etsin hepimize.
inşallah canım isteyen herkese Rabbim yaşatsın o güzel duyguyu.bizim oralarda derler ki kimi yok yiyemez kimi var yemez diyeceğim o ki kimi çocuğu vardır ama değerini bilmez.dün izlediğim haberi yazmıştım adam boğuyor çocuğunu poşetle.. ne diyelim Rabbim yardım etsin hepimize.bize de gülecek birgün kader inşallah...
bebeğim görmedim yaaa kusura bakmaköydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
senin bu yaşta nette ne işin olabiliri biz genciz diyorlarrr
böyle olunca bende her şeyi kaçırıyorum
sevgili dostlarım bugün temizlik günüm koçişnde desteği ile yapıyorum bugün kanal 7 de bir programda öğrendiğim bir karışımla sildik evi çok iyi oldu karbonat sirke arap sabunu gülsuyu mukabele yaptım hepimiz için dua ettim akşam teyzemlere iftara gideceğim kısmetse herkese meryem suresinin fotokopisini çektim ödevlerini verceğimdaha iyiyim dostlarım
![]()
canlarım bu mübarek günde gönlümün taaaa derinlerinden dilerim ki Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip eder........
merhaba kızlar bende duaya katılacağım .bugün bir tane okudum hafta içinde süreyi tekrar okumaya çalışacağım.bu arada secde ayetini hatırlatan arkadaşada teşekkür ederim gözümden kaçabilirdi.
tamam canım senide listeye ekledim,inşallah hepimize şifa olur
senin yeğenlerde çok komik :))) gerçekten çocuklar büyüklerin bilgisyarla uğraşmalarını anlamıyorlar
canım düşünmen bile yeter. lütfen rahat ol.
Teşekkür ederim ne mutlu oldum. :) Sağol arkadaşımmmmmmm.
Biz de seni seviyoruzzzz Masal Az önce kırmızı kart yedim, üzüldüm aslında demek ki hala umudum var :) bu arada Bahar'a da yazdım ama eve geldiğimde niyetlenmiştim nasip olmadı.Orucumu da bozmadım ya Rabbim yardımcımız olsun gönülden duam bu.
aalh acil şifa versin. bizimde morfoloji %0 ama seni okuyunca kendime üzülmeye utandım. allah yardımcınız olsun. herşey yoluna girsi inşallah. bu süreçte allahtan bol sabır diliyorum.benim eşimde bırakın spermi, başlangıç hücresi bile yok![]()
ben de benzer bir haldeyim. kardeşimin bilgisayarını kullnaıyorum. birazdan gelir beni şutlar. o yüzden lütfen kusura bakmayın.bebeğim görmedim yaaa kusura bakmaköydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 3
16 oldu :)
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
bu karışım parkeler içinmi??birde ne miktarlarda karıştırdınız??
akşam için size afiyet olsun,teyzenlere selamlar :))
evet cnm 1kaşık hepsinden ama ben karbonat 2 kaşık koydum teyzem camideki hocaya söyleyecek onlarda ayriyeten hepimiz için okuyacak herkes kuzenlerim eşleri ellerinde meryem suresi ben kaç okuyacağımbirde 11 aylık bir yiğenim var onu yedim geldim
![]()
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]ARUNANIN EŞİ 1
ARUNA 1
BAHARB 3
BAHARBNİN EŞİ 1
EKİN79 1 (ekin arkadaşımız kendisi için okuyormuş,bahardan sonra esma için okuruz inşallah)
ESMA 16 1
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 3
19 oldu :)
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
oyy yerim ben o yiğenini,dün akşam bende arkadaşlarımın çocuklarını sevdim,ikiside birbirinden tatlıydı ama insanın canını çıkartıyorlar,bu yaşta çocukların hızına yetişmek zor :))
kuzenimle aynı zamanda evlendik aramızda 1 ay bile yok ailemiz bizi çökertiniz demiştio kazara hamile kaldı benden 4 yaş küçüktür aynı hürrem gibi tek gece de ben erken demiştim ben bileydim böyle olacağını ilk geceden çalışmalara başlardım gerçekten çok hareketli tek bebiş ailede hepimiz peşindeyiz kılar yumurtlamayla ilgili bir bilgi:uzayan akıntı varsa yumurtladın hafif ağrın varsa büyüyor uzayan akıntı kısaldığında da yumurtan çatlamıştır bende yumurtam gıt gıdak şeklindeyim yarın öğreneceğim çatlayıp çatlamadığını dr ilişki izni vermemişti pek güvenmediğim için izinleri ihlal eiyorum
![]()
Canım vala bakalım çarşamba günü eşim test verecek sayı kaç çıkacak bilmiyoruz.Ben aslında umutluyum eşim ilaçlarına dikkat ediyor falan.Bizim ilk sayı 1 ila 2 milyon arasında idi.son teste yaklaşık 400 bin oldu.Mikroenjeksiyon yapan merkezler çok az birkaç tane ,özelleri biliyorsunuz para uğruna mikroyu en sona bırakıyorlar.Ancak egenin bana uygulayacağı tedavi şeklini bilmiyorum.Ya bir arkadaşım var kıza tüp yapmaları gerekirken yani o değerlerle aşılama yapılmış iki kez.şimdi tüpe geçecek.Hoş dr ların mutlaka bir bildikleri var ancak biz mi beklemek bilmiyoruz onu bilmiyorum.Hayırlısı artık......morfoloji %0 mı sizde sayıda 400 bin ama yinede aşılamamı yaparlar diyosun.ama bu çok saçma değil mi.sayının en az 5 milyon ve morfolojinin de %4 olması gerekiryo diyebliyorum ben.özelde sen mikroenjeksiyon istiyorum desen yapmazlar mı.sonuçta özel yer senin istediğini yapmaları lazım.sizde varikosel varmıydı ameliyat oldunuz mu siz.
:)) iyi sevindim canım.bebeğim görmedim yaaa kusura bakmaköydeyim yeğenlerim var yanımda pc elimden kapıp kaçıyorlar
Lafın gelişi aşılama dedim canıy ya , tüp yapılır yeter.Ama ben m.enjeksiyon istiyorum.Mikro diye tutturdum acaba Ankara Gataya mı gitsemcanım bu sayıya aşılama yapılmaz direk tüp bebek raporu verilir ayrıca klasik tüp bebek yapılan yer varmı hala artık en kötü merkezlerde bile mikro yapılıyorrr
kesinlikle mikro yaptımalısın şasn biraz daha yüksek bu arada ben 2008 de rapor aldığımda eşimin sayısı 4 milyon 700 bindi ve bize direk rapor veriler
Ben de zaman kaybı olacak diye düşünüyorum.Bilmiyorum Fundam, ben mi gerginim şu ara bilemedim.alla alla neden insanları böyle uğraştırırlar ki anlamam,tecrübe diye birşey var,mesela bana işimle ilgili bir şey geldiğinde baştan söylüyorum bakın bu böyle olmaz vs..vs... doktorlarda aslında gayet net biliyorlar ama neden insanı uğraştırırlar anlamıyorum,,Allah akıl fikir versin hem onlar için zaman kaybı hemde tedavi olanlar için zaman kaybı,