Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onu da eşim koyar galiba yani erkek olursa....

ben 24 eşim 30 canım... masal anlattırıyorum deyince çocuk bu len mi dedin yoksa:1: ya aslında işin aslı şöyle....
ben çocukluğumdan beri annem bana masal anlatırdı hergece.ananem çok hanımefendi bi kadındır o da hep eskiden yaşanmış mucizeleri masal tadında gerçek hikayeler anlatırdı şahit olduklarını özellikle..ben yıllardır hala anane şu kadın vardı ya onu anlat diye en az elli kere dinlediğim şeyi anlattrırım ona.diyeceksin ki niye...sen psiko musun...masallarda hep kendimi o dünyada hissederim kahraman olurum rengarenk görüntüler gelir gözümün önüne.. ve hep mmutlu sonla biter...
bu tarz mucizevi şeylere inancım var...hep sorarım ananem anlatınca şimdi neden olmuyor diye o da oluyor bakmasını bilmeyen göremez der... inanmazsan mantıklı açıklama bulmaya çalışırsın..akıl hoyrattır.gönlünle baktın mı görürsün der..
zaten bizim sülalede herkes bilir benim masalları çooooooooook sevdiğimi...
ama bebeğim olursa koymak hiç aklıma gelmemişti.eşim önerdi:16:
o da bana anlatır hep..saçlarımı okşar anlatırken gözlerime bakar,ben de kokusunu içime çekerim miis gibi:16:
çocukluğumdan bu yana çok zor zamanlar yaşadım başkası olsa yerimde sanırım manyak olurdu:1:ama sanırım mucizeler beni ayakta tuttu hep... benim hikayem de bu kızlar:59:

ne güzel ,benim annemde hep hikayeler anlatır,hatta annemin çocukluğunu bile çok iyi biliyorum diyebilirim bayılırım bende dinlemeye

inşallah hayatım zor günler geçer ve hayatında hep mutlu günler olur,bebişinin başında eşinle birlikte onun saçlarını okşayarak masallar anlatırsınız

Umutlarımız ve hayallerimiz olmasa yaşayamayız.Sağolun ya iyi ki varsınız bir an değer sonuçlarından uzaklaştım :) öptüm sizi kızlar ben çıkıyorum.
:84:

iyiki sende varsin deli kiz:))) bende öpyorum seni....tekrar görüsmek uzere bitanem hayirli iftarlar..benim daha 3.5 saatim vaar iftara

aslina bakilirsa ben de senin gibi yetistirildim fundacim...ama evlendikten sonra bir muddet calisma hayatim olmadi ve ben yalnizliktan ev hanimligina adapte oldum...yemek yapmayi ev isleri yapmayi hep bu arada ögrendim..hatta bi ara baya ileri gidip temizlik hastaligina falan tutulmuslugum oldu:))) ama cok sükür onu atlattim...

ben hala çalışıyorum ,hatta işten erken çıktığım için acaba öğleden sonraları başka bir iş dahamı bulsam diye düşünüyorum ama ev işlerine alışamıyorum malesef :((

ne güzel ,benim annemde hep hikayeler anlatır,hatta annemin çocukluğunu bile çok iyi biliyorum diyebilirim bayılırım bende dinlemeye

inşallah hayatım zor günler geçer ve hayatında hep mutlu günler olur,bebişinin başında eşinle birlikte onun saçlarını okşayarak masallar anlatırsınız

inşallah canım....Allah kadir...nasip herşey....

Yok canım, atanmayı istediğini biliyorum ya ondan geldi aklıma . Ama tabi sohbetin üzerinde bu olduğundan hehehhe öyle anlaman gerekirdi.Canım benim en gencimiz sen misin şimdik..hehhe :) inşallah masalların gerçek olur kuzu.

:)) hani biz aktarhane açıyorduk..

olsunlar da isim misin boncukmuş.Şimdi böyle diyorum ama eşim de Melih ismini seviyor :) olsun da ismini eşim koysun , en çok o hakediyor çünkü :((((( canım kocam yaaa..

evet açalım,artık aktar kadar bilgimiz oldu nerdeyse :))

hayalim bu yaaaaaa..... ama tek de olsa razıyım tabi...olsun da..
bu arada biz doğmamış çocuğa isim bile koyduk haa...
umut dünyası işte naparsııııın

masalcim bekle sen yakinda biz onlarin dügünlerini bile yapariz birlikte:))) umudumuz da olmasa cekilirmi canim bu hayat....allah onu bari almasin elimizden...

::
sorma ya şu telefonundaki kızgın kuşların tüylerini yolcam ben daha kızgınımmmmm:47: neyse ki daha kötü huyları da olabilirdi, sinirlendiğim bu olsun napalım artık.....seviyorum ulennn

Allah muhabbetinizi artırsın inşallah,yuvanızı minik bebişlerle dahada mutlu kılsın,zaten çocuk olduktan sonra onlarında oyuna felan ayıracak zamanları kalmayacak :))))

Çoook güzeller.Benim annem Elif ismini çok seviyor bizim bir tane ninemiz vardı 105 yaşına kadar yaşadı.Annem ondan mıdır bilmiyorum elif koy der.Mina ismi de bi ara aklıma takılmıştı ama Kuran'da bir bağlaç olarak geçiyormuş.Anlamı da önemli ya araştır bakimmm sen onu..İnşallah olur da fundam koyarsın kuzummm ikizlerin olur tek tek koyarsın.

inşallah canım ne kadar sevinirim ikizim olursa
mina için araştırma yapmıştım MNA NEDR? mina ne zaman? bunları bulmuştum,bebek olacağı zaman artık biraz daha detaylı araştırırım

kız o isimleri koy ozamannnnn

inşallah bebişler bir gelse isimleri hazır

aynen ben de evlenmeden annem yapardı herşeyi.ben evlenince hiçbişey bilmiyodum.durmadan annemi arayıp anne şu nasıl yapılır bu nasıl yapılır diyodum..ne yemekler yaktım bilseniz.sonra baktım olmuyo...e iş başa düştü kolları sıvadım:1: ama sevmem ev işlerini de yemek yapmayı da.... evlendik sıkıysa sevme tabi...ama ben de yardımcı tutcam kızlar ya atanabilirsem temizliğe kadın alırım.rahat olur.

benimde hayalim bebek olunca eve arap bir yardımcı tutmak,bebeğim inşallah küçük yaşta arapça öğrenmeye başlasın, inşallah hafız olur diyorum hayal iste :)))şimdiden eşime söylüyorum ki bebek olana kadar yardımcı bayanı ancak sindirir :)))

::

Allah muhabbetinizi artırsın inşallah,yuvanızı minik bebişlerle dahada mutlu kılsın,zaten çocuk olduktan sonra onlarında oyuna felan ayıracak zamanları kalmayacak :))))

Allah 'ım sen herşeyi görüyorsun üstümüzden sıkıntılarımızı gider..Bize de o güzel duyguyu yaşat... Bizi boynu bükük bırakma...senden başka çalacak kapımız yok bize sen yardım etmezsen kim yardım edecek...senin rızan olmazsa yaptıklarımızdan elbette biz zelil oluruz...yardım et bize rabbim.

keske gecen yil tanisiyor olsaydik:(( ama olsun insallah birdahaki geldiginde mutlaka beklerim..artik burda da bir kapin var unutma..buralar cok guzel ama ben gene de turkiyeyi cok özlüyorum

inşallah canım görüşmeyi bende çok isterim, oralardaki düzeni çok sevdik biz,insanlar birbirine ve kurallara saygılı ,bizim halkımıza noldu böyle anlamıyorum herkes önce ben diyor

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıyorum iyiki varsınız....iftara kadar güzel programlar oluyo onları izlerken ütü yapayım....öpüyorum yanaktan

canlarim guzel sohbetiniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim...iyiki varsiniz pazar gunumu neselendirdiniz...benim simdilik cikmam lazim yapilacak isler ve pisecekler yemekler beni bekler....

hepinizi öpüyoru,m hayirli iftarlar...görüsmek uzere insallah....kalbimizden ne geciyorsa rabbim onu versin hepinize...

hayalim bu yaaaaaa..... ama tek de olsa razıyım tabi...olsun da..
bu arada biz doğmamış çocuğa isim bile koyduk haa...
umut dünyası işte naparsııııın

hayatım hep kötü şeyler düşünecek değiliz ya ,tabiki güzel hayallerimiz olacak ki hayattan bıkmayalım,inşallah g günleride görürüz bebişlerimizin isimlerini veririz

Allah 'ım sen herşeyi görüyorsun üstümüzden sıkıntılarımızı gider..Bize de o güzel duyguyu yaşat... Bizi boynu bükük bırakma...senden başka çalacak kapımız yok bize sen yardım etmezsen kim yardım edecek...senin rızan olmazsa yaptıklarımızdan elbette biz zelil oluruz...yardım et bize rabbim.
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X