Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ESMA 16 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

16 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]

husmeh-1 tane okudu :27:

ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]

husmeh-1 tane okudu :27:

ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

[/QUOTE]

husmeh-1 tane okudu:46:

bütün kızlar merhaba,ne kadar dağıtmışız farkındamısınız yok su ot yok bu ilac yok doktor bir süreliğinede olsa kendimize vakit ayırma zamanı gelmemişmi sizce:37: Hepimizin derdi aynı hepimiz üzülüyor çabalıyoruz ama morel olmadanda olmuyor.kısa bi süreliğine konuyu değiştirsek güzel seylerden bahsetsek.mesela bayram yaklasıyor şöyle bi kuaföre gitsek,değişiklik yapsak kendimizde yeni kıyafetler alsak eşlere güzel iftar sofraları hazırlasak,arkadaslarla görüşsek biraz değişiklik ve biraz gülümseme hepimize iyi gelicek sanırım mesela msn adreslerimizi verelim birbirimize akşamları çoklu görüşme yapıp dedikodu yapalım.o kadar yoğun çalısıyoruzki ve tedaviler için o kadar uğrasıyoruzki bazen insan oldugumuzu unutuyoruz.biraz uzaklasmaya ihtiyacımız var sanırım ne dersiniz:21:

bütün kızlar merhaba,ne kadar dağıtmışız farkındamısınız yok su ot yok bu ilac yok doktor bir süreliğinede olsa kendimize vakit ayırma zamanı gelmemişmi sizce:37: Hepimizin derdi aynı hepimiz üzülüyor çabalıyoruz ama morel olmadanda olmuyor.kısa bi süreliğine konuyu değiştirsek güzel seylerden bahsetsek.mesela bayram yaklasıyor şöyle bi kuaföre gitsek,değişiklik yapsak kendimizde yeni kıyafetler alsak eşlere güzel iftar sofraları hazırlasak,arkadaslarla görüşsek biraz değişiklik ve biraz gülümseme hepimize iyi gelicek sanırım mesela msn adreslerimizi verelim birbirimize akşamları çoklu görüşme yapıp dedikodu yapalım.o kadar yoğun çalısıyoruzki ve tedaviler için o kadar uğrasıyoruzki bazen insan oldugumuzu unutuyoruz.biraz uzaklasmaya ihtiyacımız var sanırım ne dersiniz:21:

tatlım sana kesinlikle katılıyorum:54:

hadi kızlar kötü bir fikir degilki:(((( su rehavetden kurtulalım artık:20:

kızlar şu bitkiyi bulanınız var mı...kimseden ses çıkmıyo bugünlerde noliyyy ya:44:
farklı konular konuşmak iyi geliyo azolular topiğinde dün kızlarla döktürdük...açıldım valla.yapalım bunu:54:

fundacıgım ılk zamnlar sorununu bıldıgın halde umıt beklıosun
ay belkı 1 tanesı kacarda hamıle kalırım
adet belırtıleırıne kulagını dıkıp kendını dınlıorsun
ya tutarsa dıye
ve adetı gordugun zamn cın carpmıs gıbı oluyorsun
ama zamnla bu yara kabuk baglıor
alısıorsun
ınsallah ansızın melegın bı gun gelır
veeeeeeeeee
o gozlerı dolan esının sevıncten olur sebebı
ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

[/QUOTE]

ben iki tane daha okudum.

ben yarın il dışına çıkyorum eşimin memleketine gideceğiz bayram için okumaya çalışacağım orada ben yazarım o zaman şimdiden hayırlı bayramlar.

ben geldim :)) yazılan mesajları okumadan önce bu akşam çok güzel geçti onu yazayım dedim,uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla iftar yaptık,iftar öncesi forumda gezdik dolaştık :))) valla çok iyi geldi

üzme ama fıstıgım kendini gelicek mucizen biliyorum,sadece zamanını bekliyo öyle düşün.her eşinle ilişkiye girdiginde bebek olacak diye yapma bunu,zamana bırakmamız gerek sadece akısına bırak birazda.bak bnm eşimin yanında calısan bir bayan car 8 yıllık evliler ama bebekleri yok gitmedikleri doktor kalmadı ikiside cok saglıklıkar bebek olmaması için hiç bir neden yok.doktorları bebek fikrini aklınızdan cıkartın sadece rahat olun diyor tamamıyla stresle ilgili.lütfen duanı et,tedavine devam et ama gerisini allaha bırak.bu ay olacak öbür ay olacak diye hem kendine hem eşine eziyet etme...:28::16:

valla benim en kötü huyum birşeyi kafama taktım mı başka birşey düşünemiyorum,bu yüzden bugünlerde biraz iş ile ilgili çalışmalar yapmaya çalışıyorum ki bu konudan çıkabileyim,inşallah rabbim hepimizin mucizelerini ek kısa sürede gönderiri,bebişlerimize biran önce kavuşalım inşallah

canım sana tamamen katılıyorum,hatta senin bu yazdıklarını görmeden önce akşam arkadaşımla iftara gittik,forum istanbulda dolaştık,o kadar iyi geldiki bana anlatamam,sonra canım makyaj yapmak istedi,tabi yanımda hiçbirşey yok biran için acaba dedim makyaj malzemes satan yerlerden gidip rujmu sürsem :))))))) yapmadım tabi ama fenada olmazdı :))

Back
X