Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/QUOTE]ESMA 16 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
16 olduuuu varmı artıran :)))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
bütün kızlar merhaba,ne kadar dağıtmışız farkındamısınız yok su ot yok bu ilac yok doktor bir süreliğinede olsa kendimize vakit ayırma zamanı gelmemişmi sizceHepimizin derdi aynı hepimiz üzülüyor çabalıyoruz ama morel olmadanda olmuyor.kısa bi süreliğine konuyu değiştirsek güzel seylerden bahsetsek.mesela bayram yaklasıyor şöyle bi kuaföre gitsek,değişiklik yapsak kendimizde yeni kıyafetler alsak eşlere güzel iftar sofraları hazırlasak,arkadaslarla görüşsek biraz değişiklik ve biraz gülümseme hepimize iyi gelicek sanırım mesela msn adreslerimizi verelim birbirimize akşamları çoklu görüşme yapıp dedikodu yapalım.o kadar yoğun çalısıyoruzki ve tedaviler için o kadar uğrasıyoruzki bazen insan oldugumuzu unutuyoruz.biraz uzaklasmaya ihtiyacımız var sanırım ne dersiniz
![]()
tatlım sana kesinlikle katılıyorum![]()
bütün kızlar merhaba,ne kadar dağıtmışız farkındamısınız yok su ot yok bu ilac yok doktor bir süreliğinede olsa kendimize vakit ayırma zamanı gelmemişmi sizceHepimizin derdi aynı hepimiz üzülüyor çabalıyoruz ama morel olmadanda olmuyor.kısa bi süreliğine konuyu değiştirsek güzel seylerden bahsetsek.mesela bayram yaklasıyor şöyle bi kuaföre gitsek,değişiklik yapsak kendimizde yeni kıyafetler alsak eşlere güzel iftar sofraları hazırlasak,arkadaslarla görüşsek biraz değişiklik ve biraz gülümseme hepimize iyi gelicek sanırım mesela msn adreslerimizi verelim birbirimize akşamları çoklu görüşme yapıp dedikodu yapalım.o kadar yoğun çalısıyoruzki ve tedaviler için o kadar uğrasıyoruzki bazen insan oldugumuzu unutuyoruz.biraz uzaklasmaya ihtiyacımız var sanırım ne dersiniz
![]()
hadi kızlar kötü bir fikir degilki((( su rehavetden kurtulalım artık
![]()
ARUNA 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ 1
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
ben yarın il dışına çıkyorum eşimin memleketine gideceğiz bayram için okumaya çalışacağım orada ben yazarım o zaman şimdiden hayırlı bayramlar.
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
hayırlı cumalar
bir tane daha okudum bugün yine okursam yazarım
üzme ama fıstıgım kendini gelicek mucizen biliyorum,sadece zamanını bekliyo öyle düşün.her eşinle ilişkiye girdiginde bebek olacak diye yapma bunu,zamana bırakmamız gerek sadece akısına bırak birazda.bak bnm eşimin yanında calısan bir bayan car 8 yıllık evliler ama bebekleri yok gitmedikleri doktor kalmadı ikiside cok saglıklıkar bebek olmaması için hiç bir neden yok.doktorları bebek fikrini aklınızdan cıkartın sadece rahat olun diyor tamamıyla stresle ilgili.lütfen duanı et,tedavine devam et ama gerisini allaha bırak.bu ay olacak öbür ay olacak diye hem kendine hem eşine eziyet etme...![]()
![]()