aynen fundam o bayram bana da uğramadı..uğrayan şey sadece üzüntü ve stresti.....hayatım malesef bayram bana gelmedi( güzel olması gereken bu gnde çok karamsarım ,sabah eşim neyin var dokunsam ağlayacak gibisin diyordu
inşallah seninki güzel geçiyordur bende bugün seni ve yoncayı aramayı düşünüyordum ama sanki sesim çekildi pek konuşma havamda değilim
arkadaşına çok üzüldüm arunam inşallah rabbim şifa verir ona da...ne dertler var tabi ama herkes kendi derdini biliyor....şekerler dün çook yoğundum sabah 10 da çıktım gece 11 döndüm bugün yattık yuvarlandık cevahire gittim alışveriş birde bir torbamı unuttum:84:bütün kadın dergilerini aldım dün dolgum düştü yüzüm şişti tabi antibiyotik ağrı kesici dr cuma gelecek inşallah zaten iki aydır çook sessizlerdi şaşırdım dişlerime
kızlar dün çok sevdiğim bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendim o da tedaviden sonra bebiş sahibi olmuştu göğsünü almışlar bana dediği tek şey boşver o geleceği zamanı biliyor bize yakın akrabalar sormuyor ben anlatmıştım eşim soran biri olunca dua edin olsun diyorsizleri çook özledim
ne anketi bu yaaa...bu beğen butonu niye yok olmuşşşşşşşş!tatlım 5 eylüle kadar anket var şu an kalkmış ben ankete girdim bu konuyla ilgili sayfa açılmış
bana daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))imdaaaaaat diye bağırma isteği bana çok tanıdık geldi:))))
bunu çok beğendim:))KADIIINLLLARRR!!
Kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
Kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin.
Kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur.:)
hayırlı uğurlu lsun....ilk hamişimiz olursun inşallahhhhhkızlar merhaba nasılsınız bayram tatiliniz güzel geçmiştir inşallah. benim arife günü yumurtalar toplandı. bayramın 3. günü de transfer yapıldı. hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi niyetiniz ve dualarınız için.