Arkadaslar merhaba uzun zamandır siteyi kullanıyorum ama üye olmak ancak kısmet oldu.temmuz 16da evliliğimizin 3.yılını dolduruyoruz .malesef bizdede sperm sayısı kocaman bir sıfır.eşim bundan 7 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.doktor 8.ayınızda kontrele gelin tekrar test yapcaz dedi.ama bn eşimi doktora götüremiyorum o kadar sorumsuz bir insanki ne kadar cocuk istediğimi bile bile hep erteledi.sürekli maddiyatı koydu önüme,ama bende calısıyorum bende destek olmaya calısıyorum ama nafile.intihar derecesine geldim.ne olur benide dinleyin anlatacak birilerine o kadar ihtiyacım varki.insanların kısırmısınız tedavi olun demesinden bıktım.ailemin durumdan haberi yok tabi,annem zavallı kadın minicik patikler minicik horkalar örüp duruyo.onları görünce nasıl içim gidiyor bir bilseniz.çok kötüyüm catlamak üzereyim
kabul edin ne demek ,aramızdasın zaten ,ama malesef hoş geldin diyemiyorum,daha öncede yazmıştım buraya gelen arkadaşlar malesef sorunları olduğu için burda ama çok şükür iki arkadaşımızın hamilelik haberlerini aldık, inşallah herkes böyle güzel habelerle gelir o zaman işte herkes hoşgelmiş olur :))
arkadaşlarla yazışmalarını okudum,seninde anlaşılan evde koca bir bebeğin var,ah bu erkekler varya al birini vur ötekine :))) bende uzun zamandır eşimle uğraşıyorum,1 yıl önce sperm tahlili yaptırması için yalvarmıştım ama söz dinlememişti, 2,5 yıldır kilo versin diye uğraşıyorum inadına kilo aldı ,sigarayı bırak dedim söz vermesine rağmen bırakmıyor,hareket etme fikri adamın bünyesini bozuyor, benim yap dememe rağmen yapmadığı konular yüzünden şu an bebek için uğraşıyoruz,
pek çok konuda eşimle anlaşamıyoruz ,çok şükür şu anda eşim tedavisini uyguluyor,ama bazen sinirlerimi tepeme getiriyor yine, ballı karışım aldım,her akşam çaylar yapıyorum hep bir surat yaparak yiyor ve içiyor,benimde deli bir yanım vardır içimden bir ses al o çayı dök kafasından diyor,
amaaa.......Türk kadınıyımya... ya sabır diyorum, gerçi bazen canına okuyorum o da ayrı konu :)))
erkekler malesef böyle bir sorunla karşılaşınca bunu guru yapıyorlar, halbu ki bu Allahtan gelen bir rahatsızlık,grip olmak gibi belkide ve çok şükür günümüzde pek çok şifa yönetemi var ama önemli olan istemek, benim eşim ilk günlerde cidden çok yıkıldı ama ben hep bu senin değil ikimizin problemi ve herkesin başına gelebilecek birşey diye anlatmaya çalıştım,bebek için asla onu terk etmeyeceğimi ve eğer isterse bunun üzerinden beraberce gelebileceğimizi anlattım,bazen anlıyor ama bazende o çok sinir olduğum inadı tutuyor mümkün olan her türlü tersliği yapıyor,
atlatıcaz inşallah bu günleri, önemli olan şu stresi atlatabilmek , hiçbir problemi olmayan insanlarda bile stres yüzünden bebek olmayabiliyormuş,bu streside inşallah dualarla atlatıcaz, birbirimize destek olarak atlatıcaz, malesef kavga etmek çözüm olmuyor,kavga etmek çözüm olsaydı şu an eşimle çok mutlu bir evliliğimiz olurdu,
eşin herhangi bir ilaç kullanıyormu veya kullandığınız bitkisel şeyler varmı,sen ovulasyon testi kullanıyormusun, varikosel ameliyatlarında sonra 3-4 ayda bebek sahibi olanlar var belki stres yapmasanız olacak, eşin doktora gitmekten rahatsız oluyorsa evde yapılan sperm tahlillerini bir deneyin ,hadi diyelim normal yolla bebek olmadı tüp bebek yapmanız gerekti bunu illaki özel tüp bebek merkezinde yapmanızda gerekmiyor,şu anda devlet hastanesine giden bir arkadaşım var ve çok memnun,onunla konuştukça acaba bende devletemi gitsem diye düşünüyorum,
çok fazla yazdım ve karışık yazdım galiba, umarım zaten karışık olan kafanı iyice karıştırmamışımdır :)) birde bence bu akşam kavga etme,sabret biraz aramızda konuşalım, birbirimize fikir verelim,dertleşelim hemen kestirip atma..benim gibi bi deli bile sabredebiliyorsa .. herkes sabreder