fundam canını sıkma
rabbm yardım edecektır merak etme sen
sadece SABIR
hayatım bazen böyle zıvanadan çıkıyorum işte,neyse yaa üzmeyin siz kendinizi hepimizin zaten derdi başından aşmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundam canını sıkma
rabbm yardım edecektır merak etme sen
sadece SABIR
canlarım, canım dostlarım ,vefalı dostlarım hepinizi çok özledim.....
şükür geldim ...inşallah bidaha bu kadar uzun süre ayrı kalmam sizlerden...kötü bi dönem geçirdik ama şimdi iyiyiz çok şükür..annemde daha iyi....hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar...
funda,melis,yade,aruna ,yeter,masal,husmeh,bahar ve burdaki tüümmm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum...
inşallah tez zamanda muratlarımıza kavuşturur Allahım BİZİ...
kızlar meryem suresinide okuyamadım esrada kalmıştım enson ama okumak kısmet olmadı...
fundamdaymış sıra ona 4 adet okudum.(1 ini arkadaşım okudu)
bitanem yaaa çok sevindim...hadi inşallah ...hepimizi sevindir fundam...inanki dualarım her zaman sizinle...
kızlar hepinizi çooooook öpüyorum...geçmişe dönük yazdıklarınızı tam takip edemedim ama inşallah herşey gönlünüzce olsun...sizi çoooookkk seviyorum...RABBİM hepinizi sevindirsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...Allaha emanet olun canlar...
fundacığım, 2 meryem okudum sana hayatım..Allah kabul ederse bol bol da dua ettim, listeye eklersin...
canım erdal beyin söylediklerinden sonra eşime de dank etti sanırım,neyse yaaa boşver,Rabbime çok şükür sayımız artmış,eşimin stresini yaşamak istemiyorum ,bugün zaten stresten dudağımda uçuk çıktı,5-6 gün erken regli oldum,sanırım bu işin sonu bana dokunuyor((
şu psikoloğunun ücreti ne kadar ?biraz detaylı bilgi versene bana bir ara :))
Teşekkür ederim canım, bizim bu hastalıkla alakalı bir şey değil.Ancak eşimde rahatsız olduğum birtakım sorunlarımız var ve ben bunu aşamıyorum.Malesefburaya neler yazmak isterdim ama neyseeeeeeeeee ; anladın sen onu funda :))
:)))) Ben bugun sırf görmemek için uyudum ya( ne kadar vahim durumda haberi yok !!
Yoncamm hoşgeldin aşkım.vAr ben seni aramak eşin çıkmak telefona :)))
Canım tekrar başınız sağolsun.İnşallah Rabbim sıkıntılı günler yaşatmasın amin.
Biz de Funda'nın güzel haberleri için halay çekiyorduk![]()
katılsana !!
Masalcım sağol kuzum.Benim de sanırım psikologa gitmem lazım.Ama burda da pek yok psikolog( Bu hastalık sebebiyle değil ama bazı sorunlar var malesef.Ve bu huyundan nefret ediyorum.Olayın mantığındayım.sabahtan bir çıktım evden sınavım vardı ardından da alışveriş yaptım eşimin kredi kartıyla :) bu beni biraz rahatlattı, eve geldim uyudum, hala görüşmedik o yan odada ben bi odada.Sürekli peşimde ama geçmiş olsun.
Sana da adamakıllı yorum yapamıyorum kelin ilacı olsa..![]()
yonca ___basın sagolsun cok uzuldum(((((
melısh__benı cok guldrudun
funda__kaan hocadan hala haber gelmedımı![]()
sıkıntı stres hep bedene vuruyor biliyo musun..ben artık dayanamıyorum psikoloğa gidicem.... benim psikiyatrisim vardı memlekette çok tatlı bi doktordu.özel muayenesi yoktu ozaman devlet hastanesindeydi ama kapısında kuyruk olurdu başka illerden bile gelirlerdi.ama gitmişti ben izini tozunu kybetmiştim..sonra tel buldum başka bi hastasından istanbula gelmiş şimdi NPiSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi'ndeymiş..o adam benim dilimden anlıyodu en azından..ama psikoloğa gitmek işime geliyor.ilaç kullanmam en azından....
psikolok da iyi olması lazım..bazısı çok uyuz oluyor..ben psikolog konusunda şanslılardan değilim galiba.ne zaman gitsem kavga edip çıkasım geliyor:)
olmazsa yine ben psikiyatrist de olsa aynı doktoruma giderim..
ben ozaman para mara vermiyodum devlet hastanesindeydi..şimdi bu hastanenin fiyatını bilmiyorum
canım doktorun adı neydi?? söylediğin hastanenin sayfasına bakmaya çalışıyorum,böylece fiyatları ordan öğrenirim
canım doktorun adı neydi?? söylediğin hastanenin sayfasına bakmaya çalışıyorum,böylece fiyatları ordan öğrenirim
melis komedisin bebekim...hizmette sınır yok mu
hayat çok tuhaf ya şuna bak herkesin derdi var:26:
Canım benim ya, ben mi kaçırdım ya sen neden üzgünsün bacımcanım allah razı olsun,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz :))
sizde hep benim dualarımdasınız
Evet ondan aradım kız.o kadar konuşmaya ihtiyacım vardı ki.Kimse benim dilimden anlamıyor.Çırlıyorum bi de ben anlamayınca karşımdaki :) Adetim mi yaklaşıyor nedir dokunsan birinin saçına elimi atıp yolcam o derece yani :))canım bugün seni ikikez aradım ama ulaşamadım,sanırım sen geçen gün aradığım numarayı kaydetmemişsin ,anlaşılan bugün konuşabilseymişiz iyi kaynatacakmışız :)) keşke sende istabulda olsaydın hep beraber masalın psikoloğuna gider indirim alırdık :))))))parayla bozdum kafayı ,doktora para vermekten canımız çıktı yaaa....biz eşimde sperm sayısı yükselince genetik teste gerek kalmaz demiştik ama erdal bey 5milyonun altında olunca yaptırmanız gerekiyor dedi,buyur burdan ye((( düşünsene hepimiz aynı şehirde olsaydık,aynı yerlere gitseydik gerçekten ne güzel olurdu di mi
ben daha önce baktım ama bulamadım istersen bi de sen bak bulursan bana da haber et...
gerçi numarasını değiştirmediyse ararım belki..
tvye falan da çok çıkıyo gazetede de yazıları çıkıyo..cidden çok iyidir kuş gibi çıkarsın odasından,anlaşabildiğim tek psikiyatrist:)))...adını burdan yazmam sorun olur mu ki?
ben yine druma gideyim ya şimdi uğraşamam başkasıyla...
ben daha önce baktım ama bulamadım istersen bi de sen bak bulursan bana da haber et...
gerçi numarasını değiştirmediyse ararım belki..
))))))))))))))) evet eşimle ne zaman küsüşsek ya da tartışsak bana hizmette bulunuyor.Ama çoook hakediyor ben napayım ya
(
Canım benim ya, ben mi kaçırdım ya sen neden üzgünsün bacımseni çokkk öpüyorum bitanem.
Evet ondan aradım kız.o kadar konuşmaya ihtiyacım vardı ki.Kimse benim dilimden anlamıyor.Çırlıyorum bi de ben anlamayınca karşımdaki :) Adetim mi yaklaşıyor nedir dokunsan birinin saçına elimi atıp yolcam o derece yani :))
İstanbul 'da olsaydık ya da İzmir'de kk günleri yapardık.Toplaşırdık yemek yerdik oturur dedikodu yapardık.Dedikodu bile yapamıyorum malesef özel bir konu olunca kime ne anlatayım :)
Bu arada genetik test yaptır bence bir şey çıkmayacak Allahın izniyle.Çünkü bak önce 0 sonra 15 sonra da 3 milyon oldu.yani bir ilerleme var maşallah.Genetik olsa değişiklik olmazdı pek canım.bizim gibibu arada morfoloji ile dna arasında sıkı bir ilişki var fundda sizin o da normal.yani çıkan spermler kaliteli.bu da süperr işte .hadi halaya
![]()
Masalcım vala benim çokk ihtiyacım var ya..Valahi eşimi boğazlamaktan korkuyorum.Spermi bile unuttum yani o derece.Canını yakmak istiyorum eşimin, ne bileyim manyak mıyım neyim ben...![]()
eşim sağ olsun bende halay çekecek hal bırakmadı dün
canım ben senin gibi diğer forumları takip etmekte iyi değilim ama bak senin okumadığın birşey buldum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/469479-iste-umut-hikayesi.html
inşallah moralini biraz düzelte bilirim :))
eşini boğazlamak istiyorsan inan bu manyaklık değil ,çok normal bir duyguama geçici merak etme