Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah baharcım bebeğim benimledir.saol canım benim allah razı olsun...
rabbim o günleride göstersin hepimize inş
sana da hayırlı bayramlar canım benim
saol melishim inan bizde 1-2 tane de olsa çıkış oldu diye çok sevindik
güzel dileklerin için çok teşekkürler bitanem...
seninde bayramın mübarek olsun canım benim bidaha ki bayrama kucağında bebişinle girersin inş...
hayırlı bayramlar yetercim...
herkese iyi bayramlarrrrrrrrrr......
inşallah bi dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz....
canim endiselenme caresi var
iyi bir tedaviyle en kotu ihtimalle tup bebek yontemiyle cocuk sahibi olabilirsiniz
ama varikosel veya hormonlarda eksiklik varsa onu tedavi ettirerek normal yolla bile hamile kalirsin
bizde medical park ta ameliyat olduk ve 6. ayimda ben hamile kaldim
sen yaz bakalim dr ne dedi ona gore konusuruz
hoşgeldin canım benim
allah kolaylık versin bebekim sıkma sen canını her zorluğun sonunda vardır bi bolluk...
inş eliniz rahata erer ermez başlarsınız tedavinize...
evet canım bizdede bikaç sahada 1-2 canlı sperm görüldü ilk ayki tedavimiz sonucunda
darsısı hepinizin başına inş...
bu arada o ilaçtan bizde getirttik sabah, öğle, akşam 1 çay bardağı suya bir tatlı kaşığı konulup içiliyor...
şifa olur inş eşine...
sen çok bunaldığın için umutsuzluğa kapılıyorsun lütfen kendini toparla...
rabbim senin de mucizeni verecek hayırlısıyla![]()
Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için(( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo
eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm
Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için(( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo
eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm
canlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...
rabbim bi daha ki bayrama ya göbişimizya kucağımız
dolu girmeyi nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
iyi bayramlar...
canlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...
rabbim bi daha ki bayrama ya göbişimizya kucağımız
dolu girmeyi nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
iyi bayramlar...
bende 4 yıllık evliyim 3 kez aşılamyla tutmadı .Eşim cym plus kullandı düzenli .bu ay tüp bebek yaptık.Jinemedde yarın test yaptırıcam.İnşallh tutar çünkü stresinden aklım hep her akıntıda acaba hastamı oldum şüphesinden tuvalete gitmekten korkar oldum.Rabbim ben ve daha zor durumdakilere yardım etsin.cym plus dene internette spermkalitesi.com sitesinden almıştım ve test sonuçları bizde hareketli 0 dı kalite düşüktü ondan 6 ay kullandık ve çok şükür normale döndü.Sen de bi araştır canım
çok merak ediyorum acaba benim kadar hayalperest biri varmıdır,oturduğum yerde dakikalarca düşünür dururum,herşeye önce hayal olarak başlarım,sonra hedefim olur sonra ya hedefe ulaşıp mutlu olmak veya büyük hayalkırıklığı.
2 hafta öncesine kadar en büyük hayalim bahçeli bir ev almaktı,bebişlerimin olacağından o kadar emindimki onlar için bahçeli bir ev istiyordum,böylece apartmanların arasında sıkışıp kalarak büyümeyecekler,bahçede gönüllerince oynayacaklar,ayakları toprağa değecekti, onlar için hormonsuz sebze yetiştirecektim,evimin ön tarafındaki bahçede sarmaşık güller, hanımeli , selluka , mor salkım olacaktı,bahçenin orta kısmı halı saha gibi yemyeşil çimli,çimlerin üzerinde ahşap bir masa ve sandalyeler, arka bahçe ise sebze ve meyve için,gerçi almayı istediğim evin bahçesi biraz küçük bu yüzden meyve ağaçları dikemeyecektim ama domates,salatalık,biber,patlıcan vs için yeterliydi ,belki bir kenarda hormonsuz çilekte yetiştirirdim,
arap dadı tutacaktım çocuklarım için,böylece arapçaları çok iyi olacaktı,hafız yetiştirmek istiyordum
2 hafta önce doktor eşime sizin sperm sayınız 0 ,bi doktora görünün diye söyleyiverdi,hayallerimin üzerine sanki yağmur yağdı,hava karardı,şimşekler çaktı,yıldırımlar düştü,sanki boğazımı bir el sıktı..sıktı nefes almamı engelledi,ama yinede gülmem gerekti,eşimin yüzüne bakıp hayatım bu herkesin başına gelebilir bu kadar üzülme diyebildim, hem dedim hemde kendime hayret ettim,nasıl bu kadar sakin olabildim bilmiyorum,tuttum kendimi,isyan etme dedim kendime, vardır elbet bi hayır,onu sakinleştirmek için ağzımdan çıkan hersöz aslında kendimi sakinleştirmek içindi sanki,
sonra oturdum bilgisayarın başına açtım sevgili goole'ı başladım bakmaya sıfır spermle ne yapılabilir,
yolum kadınlarkulubune düştü,baktım yanlız değilim,günlerce okudum,okudum,okudum gözlerim kızardı,yandı sanki kirpiklerim battı ama sonunda gördüm ki Allahtan umut kesilmez,
bu günler benim için biraz zor geçiyor,neden derseniz henüz yeni hayalimi oturtamadım,aklımda parça parça şeyler belirmeye başladı,ilk günlerde hiç sperm yok sanıyordum,çok şükür birkaç tane bulundu,hormonlarda sorun vardır sanıyordum çok şükür onlarda da birşey yok,şimdi program oturtmaya çalışıyorum ve artık gerçekten inanıyorum ki Allahın izniyle bebişlerim olacak,bahçeli ev olurmu arap dadı olurmu bilmiyorum ama bebişlerimi en iyi şekilde yetiştirmek için elimden geleni yapıcam inşallah,ilerde bizim durumuuzda olan birileri olursa onlar için iyi bir moral kayanğı olmayı umuyorum,bu zor günlerde bana destek olan arkadaşlara çok minnettarım,inşallah bende yeni arkadaşlara destek olabilirim...yeni ve mutlu sonla biten hayallerimizin olmasını dilerim,çok şükür her mevsim sağnak yağmurlu geçmiyor,Allah afetsiz yağmurlar göstersin,çiçekleri yeşerten bereket getiren yağmurlar olsun hayatımızda
tatlım çok sevindim klomen vermedi mi testeron kaçtı ben bu jeli ilk defa duydum
bende 4 yıllık evliyim 3 kez aşılamyla tutmadı .Eşim cym plus kullandı düzenli .bu ay tüp bebek yaptık.Jinemedde yarın test yaptırıcam.İnşallh tutar çünkü stresinden aklım hep her akıntıda acaba hastamı oldum şüphesinden tuvalete gitmekten korkar oldum.Rabbim ben ve daha zor durumdakilere yardım etsin.cym plus dene internette spermkalitesi.com sitesinden almıştım ve test sonuçları bizde hareketli 0 dı kalite düşüktü ondan 6 ay kullandık ve çok şükür normale döndü.Sen de bi araştır canım