Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun hayatım,kontroller nasıl geçti?inşallah herşey yolundadır,noluyor bu kocalara böyle ??hepsi hastalanmaya başladı,RAbbim hem bizlere hem onlara sağlık versin inşallah

sağol bebeğim valla gözede radevumuz vardı onlarda nörolojiye gönderdiii ocak ayına randevu verdiler bakalımmm

biliyormusun haytım eşime iyi birşey söylediğimde ve ne kadar sevindiğini görünce onun için üzülüyordum,çocuk gibi o kadar korkuyordu ki ya olmazsa diye en ufak bir umuda bile can simidi gibi sarılıyordu, o yüz ifadesi hep gözümün önüne geliyor, sonra sayı yükselince ben bahsediyorum ya burdaki arkadaşlardan hemen başladı bilmiş bak ben şunu kullandım söyle onlarda kullansın diye :))))) işin komik yanı kullandığı herşeyi ben araştırıp buldum :)))

Yerim ben o yaramazları :) Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah,

benimkide öyle fundam sorma :1:
yeni gelen arkadaşlara kocişin kullandığı macunların tariflerini veriyorum...
ver ver hepsini yaz şifa olsun diyor sonra onuda yazdın mı bunuda yazdın mı diye bide beni teftiş ediyor :1:
rabbim bebşlerimizle bizimde eşlerimizinde yüzünü güldürür inş :16:

bende bayılıyorum,her alışverişe gidişimde ellime alıp bakıp bırakıyordum,inşallah RAbbim hepimize giymeyide nasip eder,
eşimde gelince çok beğendi,duygulandı çok yakışmış dedi :)) sanırım onunda babalık hormonları çalışıyor :))

inşallahhh allah giymeyi nasip edecek canımcım :70:

canlar ben birazdan çıkıyorum,inşallah herşey yolunda gider,bebişlerimin artık bugün 3. günleri olacak ne demişler Allahın hakkı 3tür artık 3 gündür dışarda durdukları yeter ,Allahım nolur bebişlerime hayat ver,onları sağlıkla mutlulukla büyütebileyim,bebiş isteyen bunun için uğraşan tüm arkadaşlarımda bu duyguyu yaşasınlar.....AMİNNNNNNNNNNNNNNN

aminnnnnnnn

canlar çok şükür bebişleri aldık ve eve geldik,11 gün sonra test yaptırıcaz,inşallah minik yavrularıma Rabbim hayat verir,
trasfere girmeden once husmeh mesaj atıp transfer sırasında bizide düşün yazmıştı ,inanın o an hep sizler için dua ettim ,Rabbim inşallah sizlerede o anı göstersin,hepimiz en kısa sürede kucağımıza alalım cennet kokulu yavrularımızı

çook güzel bir duygu senin için ben o kadar duygulandım ki okuyunca bebeklerimi aldım diyince doğum yaptın eve getirdiğini düğşündüm. allah o günleride gösterecek inşallahhh..
bikaçgündür girememiştim merak etmiştim seni. haberini alınca rahatladım çok sevindim canım.
inaşşalhh 10 gün sonra bize bebişlerinle yazacaksın teyzeleri olarak bizde havalara uçacağız...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok:43:

inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..

iyiyim canım saol hafta sonuna girdik diye mutluyum :1:
malum bu sene benim minikler çok yoruyor beni...
tedavimizde tam gaz devam ediyor :1:
2. ayımızdayız tedavimizde...
23 aralıkta kociş ankarada genartta yaptırıcak sperm testini...
inş çıkış devam ederse çıkanlar dondurulacak...
dualarında eksik etme bizi canım benim...
sen nasılsın buarada toparladın mı iyice kendini :70:
baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..
Bu arada teşekkür ederim canım ben iyiyim, bugün dr a gittim şahane görünüyorsun dedi :))) dedim şokta mıyım bilmiyorum gerçekten az zaman önce çok kötüydüm durumum vahim mi diye sordum.Topladım kendimi ama şubatta yine devam ediyorum :)) Fundanın miniklerine arkadaş lazım ya...bakalım Rabbim hayırlısını versin kuzum...Bu arada biz de tayin işiyle uğraşıyoruz bu yüzden sanırım kafamı dağıttım :)))

Bu arada eşin Genart ta mı olacak tedavisini, bana burası hakkında özelden de yazabilirsin, bilgi verir misin...
ohhhh kokusu buralara kadar geldi canımmm bayılırım kuru fasulyeye geliyorummm:10:

uff ne zamandır yemedim :)) valla ne iyi olurdu,keşke şu ışınlanmayı bulsalar artık yaaww

ooooo döktürmüşsün melishim allerine sağlık :56:
bekle bende geliyorum :10:

melisim fasulye senden turşu da benden:56::56::56:
ohhh kızlar hepinizi yerim ben :)))
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok:43:
Arunam aşkım benim yaa var ya nasıl üzüldüm bu duruma anlatamam..Ama var demek ki bunda da bir hayır.istersen şubatta seninle devam edelim haa ne dersin ????

nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..
inşallah daha da güzel olacak.biraz üzerine düşmesek aslında oluruna bıraksak belki olacak..ama sayınız ve hareketiniz artmış bu da çok güzel..tabi biz morfoloji mağduruyuz.önemli bir bulgu bu...inşallah düzelir tatlım ne diyim Allahtan ümit kesilmez, genetik olsa bile..

teşekkür ederim meliscim, öyle tabi ben artık oluruna bıraktım canım. Allahtan ümid ediyorum sadece,dua ediyorum o kadar. Biz tedavimizi yaptırdık,yapmaya devam da ediyoruz , tedbirimizi aldık takdir Allahtan :) Ama inşallah rabbim hepimize bu güzel duyguları yaşatsın diyorum.
neriscim canım arkadaşım çok şükür buna da neler yaşıyoruz neler yaşadık....Ama buna da binlerce kez şükür.İnşallah yaşarız bu özel güzel duyguyu bi tanem..
cnm çok sevindim inşallah sana tutunacak bebeklerin.her ne kadar buraya girmesem de herkesi takip ediyorum burdan.hepiniz ve sende hep dualarımdasınız.ALLAH yardımcın olsun.inşallah her şey yolunda gidecek ben inanıyorum.sen çok emek verdin çünki bu yolda.
Sen nasılsın arkadaşım?? seni bayadır göremedim ben..Gelişmelerini bize yaz mutlaka olur mu..
baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canım yaaa yaşadıkların çok özel şeyler inşallah bu anı tüm yaşamak isteyen yaşar..gerçekten çok güzel anlar ...
evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun
canım ya ben tedavi sırasında grip olmuştum ve sürekli hapşuruyordum..bana hastaneden kesinlikle limonlu adaçayı faalan içme dediler, rahmi temizliyormuş sanırım..sen şu limon olayını bir dr una sor olur mu..
canım ahngi hastaneden randevu alacaksın???
bende melish sayesinde tedavime başlamıştım :)))

alman hastanesi canım benim eşimde genetik problem var inşallah güzel sonuçlar alırız korkudan gidemiyorum.Allah melish tende razı olsun bak sana sebep olmuş inşallah sonucuda güzel olur .bahara katılıyorum benden de sana bir cevşen hediye biliyorsun en güzel korunma ve allah'a sığınma duasıdır cevşen.sizi çoook:54::54::54::54::54::54:
Biri beni mi andı :)) Allah sizlerden de razı olsun ne güzel bir dua bu...

vck arkadaşım bu arada diğer topikten yazışmıştık hatırladın mı, nasılsın, durumunuz nasıl oldu anlatır mısın..İzmir'de idin doğru mu hatırlıyorum, neler yaptınız ..
aruna kullanıcısından alıntı

evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun

bu arada arunanın sorusuna tam cevap yazmamışım,doktor vitamin hapları verdi,folik asit verdi birde fitil verdi ama kan sulandırıcı herhangi bir ilaç vermedi,en iyisi ben hergün yarım limon suyu sıkıp içmeye çalışayım
mucuk............
nasıslınız kızlar herkesler iyimi bir kaç gündür gelemdimmm hafta içi eşimin kontrolleri vardı onlar için has gittik hafta sonuda misafirler vardıııı
buraya gelecek vaktim olmadı
yetercim Allah eşine şifalar versin, nazarlara mı geliyoruz bilmiyorum......

inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..

Naber eseslim???

Nasılsın kuzucukların iyiler mi canım, tüm gün aklımdasın, çok öyle arayıp aklını buna yönlendirmek istemiyorum, ama seni ve bıdıklarını düşündüğümü bil olur mu canım, ayyy o senin tişörtünü de yerim bu arada :))

merhaba diloş, başarıyla sonuçlanan 2 aşılama yazmışsın,umarım şu anda 2 bebişin var,sizdeki problem neydi? hangi doktora gittiniz?

duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim,bugünlere dualar sayesinde geldik çok şükür, Rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım merhaba,
2 gündür uğrayamadım cevap için biraz geçikiyorum çok pardon. Benim şuan sağlıklı dünyalar tatlısı bir Kızım var ELİF :)
Problem benim ağır seyreden bir Polikistik Over hastası olmam. Kaan hocanın hastanesi Ankara üniversitesi tıp fakültesi doktorum Murat Sönmezer ama poliklinik hastasıyım ben hiç özele gitmeden başardık. İlk aşılamam 2008 de yaptırdım ikizlerimle 18 haftaya kadar geldim herşey yolunda derken aniden iki erkek bebeğimide kaybettim. Büyük acıydı çok zordu yinede insan herşeye alışıyor ve abileri bana prenses yolladı. Sonra ikinci aşılamam 2009 da oldu. Ve şimdi üç ay sonra 2 yaşını doldurcak bir kızım var sonsuz şükürler olsun.
Darısı bir kerede ikizlerinle sana olur inşallah..

nasılsın cnm bebısler nasıl
sıkı sıkı tutunsunlar annecıklerıne
rabbım su 12 gunu su gıbı gecırsın veeeeeeeeeeeeeeeee
:49::49::49::49::49::49::49::49:haberını alalımmmmmmmmmm inşllh:54:

Son düzenleme:
meslishcimmm canımcımm ben iiym sen nasılsın ?
2-3 gün giremedim.
seni çook öpüyorum kendine dikkat et.:54::54:
dr kontrolundede herşey yolunda olmasına çok sevindim canım :70:

baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..
Bu arada teşekkür ederim canım ben iyiyim, bugün dr a gittim şahane görünüyorsun dedi :))) dedim şokta mıyım bilmiyorum gerçekten az zaman önce çok kötüydüm durumum vahim mi diye sordum.Topladım kendimi ama şubatta yine devam ediyorum :)) Fundanın miniklerine arkadaş lazım ya...bakalım Rabbim hayırlısını versin kuzum...Bu arada biz de tayin işiyle uğraşıyoruz bu yüzden sanırım kafamı dağıttım :)))

Bu arada eşin Genart ta mı olacak tedavisini, bana burası hakkında özelden de yazabilirsin, bilgi verir misin...

allah razı olsun bitanem çok saol duaların için...
canım iyi olmana çok sevindim allahın izniyle inş bidahakine herşey yolunda gidecek...
evet yaa fundanın bebişlerine arkadaş lazım :16:
inş arka arkaya bebişlerimiz olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım tayin durumu mu var nereyi düşünüyorsunuz ???
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim...
kaan hoca tedaviye orada devam etmek istediği için orada olucaz canım...
genart hakkında çok fazla bişey bilmiyoruz...
kaan hoca orayı tavsiye ettiği için genartta devam edicez...
inş hakkımızda hayırlısı olur :16:

vck arkadaşım bu arada diğer topikten yazışmıştık hatırladın mı, nasılsın, durumunuz nasıl oldu anlatır mısın..İzmir'de idin doğru mu hatırlıyorum, neler yaptınız ..

mucuk............

evet canım senden bahsettik fundaya ön ayak olmuşsun inşallah fundanın bebek haberide sana ön ayak olur tedaviye tekrar başlar bebeğine kavuşursun.canım ben istanbul dayım bugünlerde tedaviye başlamaya karar verdik ama inan eşimde genetik problem olduğu için çok korkuyorum o yüzden çok stres yaptım .rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuklarımıza uğratmasın en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ohhh kızlar hepinizi yerim ben :)))

Arunam aşkım benim yaa var ya nasıl üzüldüm bu duruma anlatamam..Ama var demek ki bunda da bir hayır.istersen şubatta seninle devam edelim haa ne dersin ????

neriscim canım arkadaşım çok şükür buna da neler yaşıyoruz neler yaşadık....Ama buna da binlerce kez şükür.İnşallah yaşarız bu özel güzel duyguyu bi tanem..

Sen nasılsın arkadaşım?? seni bayadır göremedim ben..Gelişmelerini bize yaz mutlaka olur mu..

Canım yaaa yaşadıkların çok özel şeyler inşallah bu anı tüm yaşamak isteyen yaşar..gerçekten çok güzel anlar ...

canım ya ben tedavi sırasında grip olmuştum ve sürekli hapşuruyordum..bana hastaneden kesinlikle limonlu adaçayı faalan içme dediler, rahmi temizliyormuş sanırım..sen şu limon olayını bir dr una sor olur mu..

mucuk............

yetercim Allah eşine şifalar versin, nazarlara mı geliyoruz bilmiyorum......

Naber eseslim???

melisim bende çok gerginim bu aralar zamanla oturacak şubatta el ele :46::46::46:

arunacım b i hafta kadar öncesinde eşinin rahatsızlandığını söylemiştin ne dir suan durum ne dedi dr cok merak ediyorum

canım yazdıysanda ben pek giremedim bu aralar misafirim vardı okul bi yandan yetişemdim aklım benim de hep burdaydı

fundacım canım benim bebişlerinin 3 günüymüş buğün ay kıyamam ya cok duygulandım ben inşallah kucağına aldığın günleride göreceksin ve benim azo yu yenip bebişi olan ilk arkadaşım olacaksın umudum olacaksın benim
cok mutluyum senin adına gercekten cok mutluyum.

fundacıgım sonucun hala acıklanmadı herlde
ınsallah hayırlı sonuclar verrsın canım

Son düzenleme:
ah esmam düzelmedi onca iğne onca ilaç değerleri yükseltmiyor akşamları ağrısı var alışıyoruz sen nsln cnm

ah canım benim ya bende cok kötü durumdayım dün gece hiç uymadık eşimde bir kalp carpıntısı oldu o kadar korktum ki anlatam . o yüzden hemen aklıma sen geldin.
o anda kendime o kadar kızdımki cocuk cocuk diye adamı hasta edicem. o biraz sakinleşip uyudu ben hiç uyumadım hep onun nefesini dinledim kendime cok kızıyorum benim için hayatta daha değerli bi şey yok cocuk felan eşinde yanında anlamsız .bütün gece sesiz sesiz agladım onada duyurmamak için kalktım namaz kıldım dua ettim.
ama artık karar verdim bu cocuk faslına bu kadar takmayacagım rabbim veriirsede başım gözüm üstüne vermezsede.... rabbim ne eylerse güzel eyler...

Back
X