canım yaaşuan bile aglıyorum çok zor bi durum iyi anlıyorum banada soruyolar korunuyomusun, olmuyomu ya deliriyorum avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum..eşim çok sakin ve ümitli ona göre ameliyattan sonra yoluna giricek herşey doktorda düzelebilir varikosel ileri derecede dedi düzelmezse tüp diyo neden aşılama falan demiyo..yemin ederim hastaneden çıktık eve gelene kadar agladım eşim susturamıyo herkez bakıyoo eve geldik biraz kızdı aşkım ya kızmayıda beceremez aslında ama ne olursa olsun doktor tüp yaparız demedimi önümüz açık korkmayın demedimi diyooo neyse tatlım bizim heyet yarın 11 toplanıcakmış bakalım neolucakkk çokk öpyorummm ARKADAŞIM...
Her şey kısmet biliyor musun aslında.üç ay önce ben de tüp yaptırmıştım ve olur dedim, hoş karamsarlık da vardı ;( ya olmazsa diye, ister istemez duygusala bağlıyorsun, stressli oluyorsun, dış etkenler de var tabi.Tüp bebekte de olacak diye de bir garanti yok malesef, böyle yani ortadasın.sonuçta tüp bile yapılabiliyor bu da iyi bir şey.
Aşılama bana göre zaman kaybı, haaa olma ihtimali de yine tüpteki gibi. ama ciddi sorunlu olan kişiler için aşılama zaman kaybı sonuçta %10-20 gibi bir oran veriyorlar.Ama birden fazla da tutma ihtimali var.Olmaz dersin olur, olur dersin olmaz.Allah bilir orasını, kısmetten öteye gidilmiyor, bazen diyorum kaderimiz böyle, bazen de diyorum ölürsem arkamdan bir dua edenim yavrum olmayacak mı, öyle işte ;((( bunları yaşayan hisseden bilir gerisi fasofiso..