arkadaşlar sabah sabah zihni sinir projesi ürettim :)) tüp bebeğe hazırlık merkezi açıcam,burda tüp bebek tedavisi değilde bu yolda gidenlerin yapacağı hazırlıklar olacak,zaten herkesin gitiği bir doktoru ,tüp bebek merkezi var ama bakıyorumda herkeste psikoloji dibe vurmuş, bu merkezde uzman psikolog olacak ve çeşitli yöntemlerle eşler bu süreci atlatmaya çalışacak, yöntemleri tabiki ben bilemiyorum artık onu psikologla hallederiz :)))
sonra anlaşmalı aktarlar olacak, doktorların verdiği ilaç tedavilerinin yanında alternatif tıp yöntemleride denenecek mesela sülük tedavisine ben çok inanıyorum biliyorsunuz,
kilo problemini göz önünde bulundurmak lazım tabiki,iyibir diyetisyenle anlaşılacak,spor salonu olacak,hem erkek hemde bayanlar için,
cafe olacak ,burda oturup sohbet edip stres atıp bilgilerimizi paylaşıcaz :))) herhalde ben en çok cafede olurum çünkü sohbet etmeye bayılıyorum
malum bugünlerde çok fazla işim olmadığı için kendime yeni birşeyler bulmaya çalışıyorum, bu süreç şöyle gelişti bundan 6 yıl felan önce arkadaşımla cafe işletmek istemiştim ,tabiki proje olarak kaldı :) sonra çiçekleri çok sevdiğim için sera açmak istedim , bu da henüz proje aşamasında :)) sonra spor salonum olsun isterdim ,yeni başladığım yeri görünce acaba açsak mı diye açıkcası çok düşünüyorum, birde eşim hep cafe tarzında biryer açmak ister, şifalı bitkilerede çok meraklıyım :))) tüp bebek merkezinde hepsini bir arada yapmış olurum nasıl fikir ama :))
ahhhh... ahhhh... ben erkek olacaktım neler neler yapardım :))