ben kestirdim saçlarımı :)) ay kafam rahatladı hehhehe unuttum her şeyi dermişimbak nasıl yalancı oldum , pembe yalan :))
Gidelim istanbul'a :)))
canımmmmmm oo benim kayınvalidem evlendikten daha 2,günü başlamıştı bebek yapın sakın korunma demelere(( ilk bir yıl düşünmediğim için sorun yoktu ama şimdi inan telefon etmiyorum çünkü konu bebeğe ima da olsa gelecek bu konu diye.Aramıyorum bu yüzden.Zoraki gülüyorum :))) Diğer gelini de benim yaşadığımı yaşadı.Bana hep onu anlatırdı..Ya kötü düşünce kötülükleri çekiyor mu ya buna inanıyor musun?
Bana kayınvalidem bak eltin bunu yaptı şunu yaşadı sen yapma, sen de yaşama demişti, beni her sıkıştırdığında bunu söylerdi.Bundan çok korkardı başımıza geldi..Ben inanmaya başladım.Hoş benim eltimden kaynaklı değildi sorun ama hep eltimden kaynaklı olduğunu söylerdi bana..Ancak ben şuan durumumuzn genetik olduğunu bildiğimden onların çocuk durumlarının de erkek inferlilitesi olduğunu biliyorumkeşke olmasaydı . Üzülen bizizzzzzzz :) eşim benden dün özür diliyor, benim yüzümden anne olmayacaksın , bu duygunu aldım senden diye..Gel de ağlama üzülme arkadaşım.Ne desem nereye gitsem bu sözler benimle..Ama olacak olacak ben inanıyorum Rabbime.Burdaki tüm herkesin olacak..
meliscim zaten dogaya gönderdigimiz negatif ve ya pozitif enerjinin geri dönüsümünü yasiyoruz...bizler ne kadar cok negatif yani olumsuz düsünürsek o bize ayni o sekilde geri dönüyor..bu gercekten dogru ben inaniyorum...o yuzden ben mumkun oldukca hep guzel düsünür ve mutsuzlugumu bile hemen pozitife dönüstürürüm ama bu sefer malesef yapamadim oyle olmadi..ama ben taaaaaa basindasn beri sanki burada yaptirdigimiz tedavilerin sonucu basarisiz olacak ve bizim kismetimiz turkiye de diye hissediyorum...bilmiyorum icimde olusan duygu bu...esime de her firsatta söylüorum..biz birda bosuna zaman harcayip bosuna para veriyoruz diye...ama gelde anlat iste...
bence hani derler ya aklima gelen basima geldi diye,ben sanki kendim istedim rabbim de verdi diyorum...cunku ben ta bekarkenden bu yana hep ikiz cocuklarim olsun isterdim...o kadar cok severdim ki ne bileyim hep söyle derdim...aman ikiz olmassa bile gider ikiz tüp bebek yaptiririm olur...hep kafamda bu düsünce vardi cunku benim ailem de de esimin ailesinde de ikiz yok...ama nerden bilirdim ki ikiz yaptirmanin bile bu kadar kolay olmadigini..ben her tüp bebk yapanin cocugu hemen oluyor saniyordum..o yuzden napiyosumus,,asla aklimiza fitne sokmuyomusuz:)))) guzel ve olumlu seyler düsünüp o sekilde yasiyomusuz:))))) degilmi tatlim...