• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben kestirdim saçlarımı :)) ay kafam rahatladı hehhehe unuttum her şeyi dermişim :P bak nasıl yalancı oldum , pembe yalan :))

Gidelim istanbul'a :)))

canımmmmmm oo benim kayınvalidem evlendikten daha 2,günü başlamıştı bebek yapın sakın korunma demelere :((( ilk bir yıl düşünmediğim için sorun yoktu ama şimdi inan telefon etmiyorum çünkü konu bebeğe ima da olsa gelecek bu konu diye.Aramıyorum bu yüzden.Zoraki gülüyorum :))) Diğer gelini de benim yaşadığımı yaşadı.Bana hep onu anlatırdı..Ya kötü düşünce kötülükleri çekiyor mu ya buna inanıyor musun?
Bana kayınvalidem bak eltin bunu yaptı şunu yaşadı sen yapma, sen de yaşama demişti, beni her sıkıştırdığında bunu söylerdi.Bundan çok korkardı başımıza geldi..Ben inanmaya başladım.Hoş benim eltimden kaynaklı değildi sorun ama hep eltimden kaynaklı olduğunu söylerdi bana..Ancak ben şuan durumumuzn genetik olduğunu bildiğimden onların çocuk durumlarının de erkek inferlilitesi olduğunu biliyorum :( keşke olmasaydı . Üzülen bizizzzzzzz :) eşim benden dün özür diliyor, benim yüzümden anne olmayacaksın , bu duygunu aldım senden diye..Gel de ağlama üzülme arkadaşım.Ne desem nereye gitsem bu sözler benimle..Ama olacak olacak ben inanıyorum Rabbime.Burdaki tüm herkesin olacak..

meliscim zaten dogaya gönderdigimiz negatif ve ya pozitif enerjinin geri dönüsümünü yasiyoruz...bizler ne kadar cok negatif yani olumsuz düsünürsek o bize ayni o sekilde geri dönüyor..bu gercekten dogru ben inaniyorum...o yuzden ben mumkun oldukca hep guzel düsünür ve mutsuzlugumu bile hemen pozitife dönüstürürüm ama bu sefer malesef yapamadim oyle olmadi..ama ben taaaaaa basindasn beri sanki burada yaptirdigimiz tedavilerin sonucu basarisiz olacak ve bizim kismetimiz turkiye de diye hissediyorum...bilmiyorum icimde olusan duygu bu...esime de her firsatta söylüorum..biz birda bosuna zaman harcayip bosuna para veriyoruz diye...ama gelde anlat iste...

bence hani derler ya aklima gelen basima geldi diye,ben sanki kendim istedim rabbim de verdi diyorum...cunku ben ta bekarkenden bu yana hep ikiz cocuklarim olsun isterdim...o kadar cok severdim ki ne bileyim hep söyle derdim...aman ikiz olmassa bile gider ikiz tüp bebek yaptiririm olur...hep kafamda bu düsünce vardi cunku benim ailem de de esimin ailesinde de ikiz yok...ama nerden bilirdim ki ikiz yaptirmanin bile bu kadar kolay olmadigini..ben her tüp bebk yapanin cocugu hemen oluyor saniyordum..o yuzden napiyosumus,,asla aklimiza fitne sokmuyomusuz:)))) guzel ve olumlu seyler düsünüp o sekilde yasiyomusuz:))))) degilmi tatlim...

meliscim zaten dogaya gönderdigimiz negatif ve ya pozitif enerjinin geri dönüsümünü yasiyoruz...bizler ne kadar cok negatif yani olumsuz düsünürsek o bize ayni o sekilde geri dönüyor..bu gercekten dogru ben inaniyorum...o yuzden ben mumkun oldukca hep guzel düsünür ve mutsuzlugumu bile hemen pozitife dönüstürürüm ama bu sefer malesef yapamadim oyle olmadi..ama ben taaaaaa basindasn beri sanki burada yaptirdigimiz tedavilerin sonucu basarisiz olacak ve bizim kismetimiz turkiye de diye hissediyorum...bilmiyorum icimde olusan duygu bu...esime de her firsatta söylüorum..biz birda bosuna zaman harcayip bosuna para veriyoruz diye...ama gelde anlat iste...

bence hani derler ya aklima gelen basima geldi diye,ben sanki kendim istedim rabbim de verdi diyorum...cunku ben ta bekarkenden bu yana hep ikiz cocuklarim olsun isterdim...o kadar cok severdim ki ne bileyim hep söyle derdim...aman ikiz olmassa bile gider ikiz tüp bebek yaptiririm olur...hep kafamda bu düsünce vardi cunku benim ailem de de esimin ailesinde de ikiz yok...ama nerden bilirdim ki ikiz yaptirmanin bile bu kadar kolay olmadigini..ben her tüp bebk yapanin cocugu hemen oluyor saniyordum..o yuzden napiyosumus,,asla aklimiza fitne sokmuyomusuz:)))) guzel ve olumlu seyler düsünüp o sekilde yasiyomusuz:))))) degilmi tatlim...

duygularıma tercüman oldun inan ben de hep ikiz der dururdum , gider tüp bebek yaptırırım derdim :(( ben de hiç bilmiyordum böyle olacağını.bunu daha önce de paylaşmıştım.napalım kader kısmet..gerçekten ne yazdıysan hepsine katılıyorum hatta ben mi yazıyorum diye de düşünmedim değil :))))))
öptüm seni canım

Canım inan ben de kimilerine düşünüyoruz diyorum, kimilerine yok daha erken diyorum bazen ise olayı maddiyata çeviriyorum :( bazen birine ben istiyorum eşim istemiyor diyorum bazen ise tam tersi :))) ooo alıştım sanırım artık ben :) ama bundan sıkıldığımı biliyorsunuz, sıkıldım artık pembe yalanlardan, gerçekleri söylemek istiyorum ancak insanlar çok ağır ve acımasızlar canım ben bunu kaldıramam biliyorum kendimi, seninle konuşmuştuk bunları ama ben böylee biraz olsun rahatım, kimsenin benim özelimi bilmesine gerek yok! içimde patlıyorum bu da benim sıkıntım :(
Evet gerçekten bu koca bebeklerin kaprisleri yüzünden zaten takıntılı kadınlar haline geldik.Ben ellerimle yediriyorum, yutması kalıyor eşime.Şu konuda hakkını yiyemem ama ne duyarsam yaptığımdan hayır demiyor, tabi mizac olarak zaten hayır demesini sevmeyen biri ;)) ne bulursa yer o derece ,,, sen de tatil sonrasına bırak madem, demek ki sizin için bu hayırlı, nerden bileceksin!! bir de moral önemli ya, sıkıntılardan iki gün bile uzak olmak inan yarıyor.Ben alışıyorum artık Funda...ben yapıyorsam sen de yaparsın emin ol.

canım benim keşke sadece bu sorun olsa ..biliyorsun biz hiçbir konuda anlaşamıyoruz,herşeyin üzerine bu sorunlar gelincede tuz biber oldu,sürekli mutsuz bir insanla yaşayıp mutlu olmak imkansız :((( yoksa herşeyi ben hazırlarım ,ağzınada veririm hiç sorun değil ..

canım bnm mrb msjını aldım o kadar mutlu oldumki anlatamam.unutmamıssın çok sevindim.biz hala gidemedik doktora iş yerlerinden izin alamıyoruz.11 temmuzda yıllık izne cıkıyoruz o zamana ertelemek zorunda kaldık maalesef.elim yüreğimde hem zaman cabuk gecsin bian önce gideyim doktora diyorum hem zaman dursun istiyorum sonuclardan korktugum için.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.sen nasılsın ben giremiyorum pek bu aralar nete takip edemiyorum.cok yoğun calısıyorum ama aklımda hep burada.funda faceden eklemek istiyorum seni müsade var mı:1:

günaydin canlarim....nasilsiniz..inanin sizleri cok cok özledim..hergun aklimdasiniz..arasira firsat buldukca yazdiklarinizi okumaya calistim...lütfen kusuruma bakmayin bu aralar biliyorsunuz cok yikilmis bir durumdayim...gecen hafta esimin test sonucunu gördükten sonra yani butun sifirlari bir arada görünce sanki dunyama basima yikildi ve ben altinda kaldim...

kendimi her ne kadar toparlamis olsamda malesef biraz daha dinlenmeye ihtiyacim var...inanin o gunden beri bebek konusunda hic birsey duymak istemedim....hatta esime eskiden haazirladigim karisimlari bile vermedim...ilacini da kendi atiyorsa atiyordur onu bile sormuyorum....ne bileyim bu aralar saknlik modundayim ve kendimi ev de temizlik islerime verdim.. allah kismet ederde haftaya türkiye ye tatile geliyorum...2 hafta sonra da esim geliyor.yani anliyacaginizi annem ve kiz kardesimle basbasa bir 2 hafta gecirec egim ve bana ilac gibi gelecek...belki hava degisikligi günes,deniz ailem benim kendime gelmemde yardimci olur....uaten bu memleketin havasi da karanlik hep yagmur ben iyice depresyonlardayim...

ben de durumlar boyle canlar...beni cok merak etmissiniz hepinizden cok ozur diliyorm inanin sizleri cok seviyorum..sizler olmasaydiniz belki daha kötü olurdum...ama raabbim herseyin dogrusunu biliyor,hakkimizda hayirlisi neyse oyle olsun...

hepiniz cokkkkkkkk seviyorum iyiki varsiniz..ha bu arada okey takimi tamamlanmis en kisa zamanda parti yapalim:))))))

yeni gelen dostlarimizda hos gelmisler aramiza...rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallahhhh

çok şükür senden haber aldık :)) özledik ve merak ettik seni, alıştırdın kendine sonra vınnn...ortalardan kayboldun,

tatilin iki haftasını eşinden uzak geçirecek olman ne güzel,bende isterdim biraz uzaklaşıp kendimle kalmayı :)) sevdiklerinle geçireceğin 2 hafta seni kendine getirir inşallah,

eşin belkide mücadele etmeye korkuyordur,hep derim niyeyse bu konuyu gurur meselesi yapıyorlar, sanırım "amann zaten ben uğraşmamıştım,uğraşsaydım olurdu" demek kolaylarına geliyor,inan ben ne düşündüklerini bir türlü anlayamıyorum,

eşim geçen hafta bana tablet pc aldı,alana kadar bakmadığı site kalmadı ,herşeyini en ince ayrıntısına kadar inceledi ve sipariş verdi,sonra günde bir kaç kez internetten posta takibi yaptı,inanırmısınız paket nerde,saat kaçta çıktı,hangi ülkede ne kadar bekledi hepsini biliyor,1 hafta içinde paket bahçelievler postanesine geldi,inanırmısınız hiç üşenmeden postaneyi aradı sonra işini ayarladı ve gün içinde gitti aldı, gidip almasaydı zaten bir sonraki gün paket elimize geçecekti,

şimdi istediği ufacık birşey için bu kadar uğraşan adam çocuk konusunda ne yapıyor??? hepiniz biliyorsunuz, internete girip araştırma asla yapmıyor,doktora gidelim desem suratı öyle bir şekil alıyor ki içimden bir ses tokadı yapıştır madem surat asacak bir sebebi olsun diyor,postaneyi hemen arayan adam daha birkez hastane veya doktorun telefon numarasını çevirmemiştir ve o kadar işin arasında postaneye giden sevgili kocam doktora gidecek vakti hiçbir zaman bulamaz,her doktora gidişimizde ikimizinde suratından düşen binparça,o gitmek istemediği için surat yapıyor bende artık onunla uğraşmak istemediğim için,zaten gidip gelene kadarda tek kelime konuşmuyoruz gibi birşey,ben çok yoruldum artık,şimdi bana güleceksiniz belki ama bugün baharatçıya bir karışım yaptırdım,sonra tadına baktım acı birşey olmuştu,içimden mutlu oldum o karışımı yerken ağzı yanacak diye,hatta tadına bakmadan önce baharatçıya sordum acımı olacak diye,adam biraz dedi bende acı olmazsa içine kırmızı biber felan atın dedim :))))))) ama bana göre yeterince acı,eşimin sevmeyeceği bir tad ,kırmızı biber katmaya gerek kalmadı :))))
sıkıldım iyilikten ...yaşasın kötülük ......

neyse canım senin zaten moralin bozuk bende iyice deştim galiba :))) kusura bakma

evettt...sana iyi tatiller,öpüyorum canım ,arasıra uğra iyi olduğunu yaz bizlere merak etmeyelim :)

kesinlikle canlar cokkkkkkkkkkk ihtiyacimiz var yenilige...bende size katiliyorum turkiye ye gelir gelmez hemen kuaföre:64::64::64:

arkadaşlar bugün kuaförün önünden geçiyordum,anneme dur beş dakika saçımı kestireyim dedim, annemde tutturdu bendenizin saçı gibi yaptır diye,hadi dedim kadının gönlü olsun dediği gibi kestirdim,şu an kuş kadar saçım kaldı :))) sonuçta annemde beğenmedi, bende beğenmedim tatil üzeri ne iyi motivasyon değilmi :))))
aman siz dikkat edin,ilke kez gittiğiniz biryerde saçınızı modelli ketirmeyin

üzülme askim gececk bunlard a allahin izniyle....bize acilen bi tatil sart...sonra yenilenmis olarak yola devam......biz neleri astik bunlari da asariz allahin iizniyle.....once morelimizi iyi bir depolayalim cunku bundan sonra ki yolculukta cokkkkkkk lazim olacak....

en iyisi bir pansiyon tutup hep beraber kalalım :)))

canim benim cok sagolasin icime bir parca da olsa su serptin...insallah en az hasarla atlatiriz bu sureci...inan bizi bizden baska kimseler anlamiyor...hele birde kimse ye derdimizi anlatamiyoruz ya o da kocaman bi yuk olup bizi altinda eziyor...ama olsun bizde her ne kadar birbirimizi tanimasakda kader arkadaslari olaraktan kocaaman bir aile olduk....

rabbim hepimoizi tez zamanda guldursun insallah....ben once antalya sonra denizli belki firsatim olursa kusadasi ya da didim düsünüyoruz...pamukkale de sifali sular falan var oralara gitmek istiyorum...

hayatım çevremizdeki nsanlara söyleyince rahatlayacağımızı düşünmüyorum,bu kadar stresin altında birde onların ağlamaları beni çok gerer, burda kendi kendimize paylaşıyoruz işte ne demişler attan düşeni ancak attan düşen anlar :))

ben kestirdim saçlarımı :)) ay kafam rahatladı hehhehe unuttum her şeyi dermişim :P bak nasıl yalancı oldum , pembe yalan :))

Gidelim istanbul'a :)))

canımmmmmm oo benim kayınvalidem evlendikten daha 2,günü başlamıştı bebek yapın sakın korunma demelere :((( ilk bir yıl düşünmediğim için sorun yoktu ama şimdi inan telefon etmiyorum çünkü konu bebeğe ima da olsa gelecek bu konu diye.Aramıyorum bu yüzden.Zoraki gülüyorum :))) Diğer gelini de benim yaşadığımı yaşadı.Bana hep onu anlatırdı..Ya kötü düşünce kötülükleri çekiyor mu ya buna inanıyor musun?
Bana kayınvalidem bak eltin bunu yaptı şunu yaşadı sen yapma, sen de yaşama demişti, beni her sıkıştırdığında bunu söylerdi.Bundan çok korkardı başımıza geldi..Ben inanmaya başladım.Hoş benim eltimden kaynaklı değildi sorun ama hep eltimden kaynaklı olduğunu söylerdi bana..Ancak ben şuan durumumuzn genetik olduğunu bildiğimden onların çocuk durumlarının de erkek inferlilitesi olduğunu biliyorum :( keşke olmasaydı . Üzülen bizizzzzzzz :) eşim benden dün özür diliyor, benim yüzümden anne olmayacaksın , bu duygunu aldım senden diye..Gel de ağlama üzülme arkadaşım.Ne desem nereye gitsem bu sözler benimle..Ama olacak olacak ben inanıyorum Rabbime.Burdaki tüm herkesin olacak..

sizinkiler yine kayınvalide benim annem başımın etini yiyor,geçen gün gelmişti kayınvalidemin yanında bana hamile olanları,çocuğu olanları vs anlatıyor,gelde çıldırma....

evet dediğine katılıyorum,herzaman iyi düşünmek lazım,zaten bunu başarailsek depresyona felanda girmeyiz,

malesef henüz buluşmadık,aslında yonca iviye giderken bende yanında gitsem mi diye düşünüyordum ama spora başlayınca iş çıkışı koşarak eve geliyorum bu yüzden hiçbirşey demedim :)

mrb canım ....
olsun tatlım müsait zamanlarımız olucak elbet ..illaki gelicez biaraya ...zaten gönüller bir:)

bilgisayarı yanımda götürücem ama teyzemin yazlığında kalıcaz sanırım orda internet yoktur :((
ara sıra internete cafeye kaçarım bende :)))

eşim aileme bayıldığı için gelmiyor,ben yurtdışına tatile gitmeyi istiyorum türkiyedeki çoğu yeri gezdim çünkü,eşimde pahalı olduğu için yurtdışına gitmek istemiyor,benim akrabalarımı ziyaret ederek şu an sanki benim istediğimi yapıyormuş gibi davranıyor,ince hesaplar peşinde yani :)))

şimdi gidiccem herkes başlıcak bebek ne zaman demeye benimsinirler tavan yapacak yine :((

hadi yaaa...bende ne güzel diyorum...öyle valla kendi işlerine nası geliyosa onu yapıyolar dediğin gibi nerde o incelik o düşünce?
hayatım sende boşver kasma kendini...bana da soruyolar ben olmuyo diyorum..tedaviye geçicez diyorum.bi tek annem biliyo ...daha hiç torun sevgisini tatmadı kadın acaip üzülüyo yaa...benimde üzüldüğümü görünce dayanamıyo eğer olmazsa evlatlık alırsın ,sağlığınızdan da mühim değil ya diyo ama biliyorum sırf beni teselli etmek için...
ama kaynanamlara söylücem gerçi tahmin ediyolar biraz ama şu işlemlemler için zaten para ayarlamaya başlamamız lazım .eşim onlar duymasın dedi ama mecbur öğrenecekler...

canım bnm mrb msjını aldım o kadar mutlu oldumki anlatamam.unutmamıssın çok sevindim.biz hala gidemedik doktora iş yerlerinden izin alamıyoruz.11 temmuzda yıllık izne cıkıyoruz o zamana ertelemek zorunda kaldık maalesef.elim yüreğimde hem zaman cabuk gecsin bian önce gideyim doktora diyorum hem zaman dursun istiyorum sonuclardan korktugum için.hepimizin hakkına hayırlısı olsun.sen nasılsın ben giremiyorum pek bu aralar nete takip edemiyorum.cok yoğun calısıyorum ama aklımda hep burada.funda faceden eklemek istiyorum seni müsade var mı:1:

desene sende bizim gibi bir türlü tedaviye başlayamadın :)) hangi doktora gidecektin? cumartesileridemi çalışıyorsunuz,haftanın 6 günü çalışmaktan nefret ediyorum,siz benim şu anki rahatlığıma bakmayın önceden ben 7 gün 7 gec çalışırdım,şimdi çok şükür biraz rahatladım,hepimizin hakkında hayırlısı,vakti zamanı var hepimiz o günün gelmesini bekliyoruz

Engel bilmez yüreğim hep peşinde aşkın

Masal sevdayla başlar elde bir hasret kalır

Hayatın kuyusunda ah yürekler zorlanır

Bir dokunsan çözülür yaprak, yaprak dökülür

Adı suya yazılır bazı zamanlar aşkın

Gün biter yol tükenir o bir deli derviştir

hadi yaaa...bende ne güzel diyorum...öyle valla kendi işlerine nası geliyosa onu yapıyolar dediğin gibi nerde o incelik o düşünce?
hayatım sende boşver kasma kendini...bana da soruyolar ben olmuyo diyorum..tedaviye geçicez diyorum.bi tek annem biliyo ...daha hiç torun sevgisini tatmadı kadın acaip üzülüyo yaa...benimde üzüldüğümü görünce dayanamıyo eğer olmazsa evlatlık alırsın ,sağlığınızdan da mühim değil ya diyo ama biliyorum sırf beni teselli etmek için...
ama kaynanamlara söylücem gerçi tahmin ediyolar biraz ama şu işlemlemler için zaten para ayarlamaya başlamamız lazım .eşim onlar duymasın dedi ama mecbur öğrenecekler...

bende kayınvalideme söylemeyi düşünüyordum ama kadıncağız tansiyon hastası Allah korusun üzülür felan sonra birşey olur diye susuyorum ama fıraatını bulunca görmceme söylemeyi düşünüyorum,birazda onlar uğraşsın kardeşleriyle ...

Masal sevdayla başlar elde bir hasret kalır
Hayatın kuyusunda ah yürekler zorlanır

benim yüreğimde hep aşkın,sevginin,huzurun mutluluğun peşinde .....ama bugünlerde "yalan dostum aşk diye birşey yok" şarkısını söylüyorum :))

benim yüreğimde hep aşkın,sevginin,huzurun mutluluğun peşinde .....ama bugünlerde "yalan dostum aşk diye birşey yok" şarkısını söylüyorum :))

canım emre altuğ un son albümünde bir şarkı çok beğendimsözzlerini sizlerle paylaşmak istedim

günaydin canlarim....nasilsiniz..inanin sizleri cok cok özledim..hergun aklimdasiniz..arasira firsat buldukca yazdiklarinizi okumaya calistim...lütfen kusuruma bakmayin bu aralar biliyorsunuz cok yikilmis bir durumdayim...gecen hafta esimin test sonucunu gördükten sonra yani butun sifirlari bir arada görünce sanki dunyama basima yikildi ve ben altinda kaldim...

kendimi her ne kadar toparlamis olsamda malesef biraz daha dinlenmeye ihtiyacim var...inanin o gunden beri bebek konusunda hic birsey duymak istemedim....hatta esime eskiden haazirladigim karisimlari bile vermedim...ilacini da kendi atiyorsa atiyordur onu bile sormuyorum....ne bileyim bu aralar saknlik modundayim ve kendimi ev de temizlik islerime verdim.. allah kismet ederde haftaya türkiye ye tatile geliyorum...2 hafta sonra da esim geliyor.yani anliyacaginizi annem ve kiz kardesimle basbasa bir 2 hafta gecirec egim ve bana ilac gibi gelecek...belki hava degisikligi günes,deniz ailem benim kendime gelmemde yardimci olur....uaten bu memleketin havasi da karanlik hep yagmur ben iyice depresyonlardayim...

ben de durumlar boyle canlar...beni cok merak etmissiniz hepinizden cok ozur diliyorm inanin sizleri cok seviyorum..sizler olmasaydiniz belki daha kötü olurdum...ama raabbim herseyin dogrusunu biliyor,hakkimizda hayirlisi neyse oyle olsun...

hepiniz cokkkkkkkk seviyorum iyiki varsiniz..ha bu arada okey takimi tamamlanmis en kisa zamanda parti yapalim:))))))

yeni gelen dostlarimizda hos gelmisler aramiza...rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallahhhh

Bizlerde seni çooookk özledik yadecim...kk ya gelemesende olsun.....dediğim gibi zaten gönüllerimiz birarada...sen yeter ki iyi ol arkadaşım...

Back
X