melis yeter yonca arkadaşlarım sizi o kadar iyi anlıyorum ki..damdan düşenin halini damdan düşen anlar Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın diye boşuna demiyoruzkızlar biz evlendiğimiz ilk yıllar resmen eşimle bu konu yüzünden kırıldık geçtik ben istiyorum o beni korusun o istiyor ben ailesine saygı duyayım ne olursa olsun.baktım ve verilecek en iyi cevap sükut sustum ben de hep Yaradanıma sığındım saygıdada kusur etmedim eşim de gördü anladı çok şükür ailesi de.zor oldu ama oldu.Çevremde benim gibi çok arkadaşım var.Kötü olmamak lazım yüzyüze bakılıyor nihayetinde.Hayatımız zaten zor
dün akşam bi akrabanın düğünü vardı çocuklarıyla gelmişler herkes bize de sordu ciğerim yandı kızlar ne diyeyim bugün dertlendim
size de dua ediyorum hep beni herkesten çok anlıyorsunuz
yeter melis yonca sizin azo neye bağlı sorması ayıp olmasın biz daha yolun başındayız ya pek bişey bilmiyorum
![]()
Evet masal..bizim Oligoastenatozspermi.yani sayı,hareket ve morfoloji normalin çok altında, düşük yani.Değerlerimiz %0 ve bizimkisi genetik..Zaten eşimin abisinde de bu sorun vardı.Kayınvalidemin gebelik sırasında olan bir bulgudanmış.Yani hastalık ya da hamileyken kullandığı bir ilaç etken olabilirmiş.Eşimin küçükken ateşli bir hastalık geçirip geçirmediğini ise bilmiyoruz,eşim yok diyor ama .
Eşimde varikosel yok yani tıkanıklık yok.Bu yüzden ameliyatlık bir durumda değil.İyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü varikoselden ameliyat olan kimi duyduysam bir yıl sonra düzeliyor.O yüzden hayırlısı diyorum.Şimdilik Ege üniversitesinde tedavideyiz ve ilaçlara devam ediyoruz.Tüp bebeklik bir durumumuz şu an için söz konusu değilmiş

Sen peki takviye ya da ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?