arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..