Evet canım seni anlıyorum çok hem de.hepimiz bunları yaşadık.Bazen üzgün moduna geçiyoruz , bu da çoook normal.Bana şimdi sorsa biri süperim derim ama gel içime sor.Rol yapmaktan bıktımmm bunu defalarca yazdım buraya.Gerçekte güleryüzlü dolaşan bir tipim ama kalbimi görseler kapkara.Bunu da buraya daha açık yazabiliyorum.Kimse beni tanımıyor diyemidir bilmiyorum :)) Ama napalım bu bir sınav..Ben umutsuzlaşsam da bazen Rabbime inanıyor ve güveniyorum .Zaten sorun olmasa bile olmazsa olmuyor.Allahım sağlıklı ve hayırlısını versin, zamanını beklemekten başka şimdilik elimizden bir şey gelmiyor tek yaptığımız dr u ve ilaçları ihmal etmemek.Önce akıl sonra tevekkül.Gerisini Rabbim bilir.Ben şu anki halime yine de şükrediyorumm .. işte malesef ki hamile kişileri görünce üzüntümü gizli gizli yaşıyorum.Bunlar da geçecek inşallah.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Annelik duygusunu isteyen herkese yaşatsın.amin.
Fundaya yazmışsın masal ama ben de yorumumu yazmak istedim.

Bilindiği üzere sperm 72 günde kendini yeniliyormuş.Bunları da öğrendik :)
zaten arka arkaya iki defa sperm analizi yapayorlar.Hormon testi ve kan tahlilleri gibi testleri ise sperm üretiminin azlığı ya da yokluğuna sebep olan etki eden etmenleri araştırmak için.
daha sonra bir süre ilaç takviyesiyle hala oranlar değişmiyorsa tese ye geçiliyor .Benim bildiklerim yanlış yorumlamadım inşallah..

Masalcım bence birkaç tane başka başka merkezlere dr lara gidin..eşin için hem elle varikosel var mı yok mu bunu gösterin.Çüünkü varikoselli olanların ilk baş ameliyat olması şart..ki genelde ameliyattan bir yıl içinde de doğal yolla hamile kalınıyor.tıkanıklık sorunu giderildiği için değerler normal ya da normale yakın oluyor.
Daha sonra kesin karar vereceğiniz dr ile devam edin.Kaan hoca ile irtibatta bulundun mu bilmiyorum ama mutlaka ona da mail at canım..
mikro tese yaptırmadan önce bence bizim yaptığımız gibi ilaç ve bitkisel kürleri yaptırıp değerleri yükseltebilirsin tatlım..yine de sen bir araştır bu konuları tamam mı ?