canım sperm sayısına çok takılma sadece biri dölleyecek bizim 60 milyonduda ne oldu 100 milyonu geçipte olmayan var diğer topiklerde okuyorum nasip işi okuduğum kitap amerika tıp merkezininin yazdığı bir kitap aslında eski 99 yılında çıkmış tedaviler aynı klomen serephone bu grubun iğneleri eşlerimizin günde iki defa soğuk su ile yıkanması gerekiyor et ürünü yememeli herşey organik alınmalı günde 1000mg c vitamini morfoloji düzenleyebiliyormuş haftada iki kere egzersiz kilo erkek ve kadında verilecek iki günde bir ilişki uzatıldıça sperm ölüyormuş yeni üretilen spermin yaşamasını engelliyormuş ilişki esnasında ince bir yastık konulması ...aklıma geldikçe yazarım az kaldı bizlerde anne olacağız hemde en iyisini çünkü bize biranda verilmediler kıymetini bileceğiz özeneceğiz çok seveceğiz aklıma geldi sperm sayısı ile 4 ay boyunca çinko e vitamini alımı yüzde seksen arttırıyormuş bir de refleksoloji var ayak masajı o da sperm için etkili
Merhaba arkadaşım bu verdiğin bilgileri biraz detay anlatabilrmisin.İlk defa duydum bazı şeyleride. merak ettim. sorun sperm olunca heryeri araştırıyorum senin yazdıklarını görünce bi sorayım dedim.